Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Kdyby to bylo k zasmání, smál bych se a dal bych tomu "like" - Jak se dojí Rapid, fakt dobrý. Když ale ono to je spíš k pláči, že je to tak blbě "vyřešený".

Zajímalo by mě, jak to, že někto tím trpí a někdo (já, rogerer, ...) má furt špinavej práh, tudíž mu to odtýká? Přitom to těsnění nemám nijak upravovaný, zužovaný nebo jak to bylo uvedeno v té TPI od ŠA.

V zimě až bude mráz by měl být od šplouchání klid né?

to bude....

....staci uz len kvalitny chlast,ľad bude hneď po ruke :D

a co když je ta voda simply clever spešl deformační zóna? :-D

mně to přijde fakt vtipný :D je to hezký... nicmene ted jak byly ty deště zkoušel jsem to a nic mi nešplouchalo...prahy mám večně špinavý..i do pár minut po myčce....

Koukal jsem na to u nový oktávky a řešení má úplně identický...takže předpokládám, že pár kousků bude šplouchat taky:)

Mně to taky dělá, ale jen pravé zadní dveře, zbytek vypadá Ok.

Kdyby to bylo k zasmání, smál bych se a dal bych tomu "like" - Jak se dojí Rapid, fakt dobrý. Když ale ono to je spíš k pláči, že je to tak blbě "vyřešený".

Zajímalo by mě, jak to, že někto tím trpí a někdo (já, rogerer, ...) má furt špinavej práh, tudíž mu to odtýká? Přitom to těsnění nemám nijak upravovaný, zužovaný nebo jak to bylo uvedeno v té TPI od ŠA.

Co ŠA uvádí v TPI?

logicky:

stačí to miesto,kde tesnenie prekrýva ten otvor vystrihnúť a prilepiť naspäť...nič viac,nič menej

Akorát že to těsnění není přilepený, ale je naražený takovými pupíky do otvorů ve dveřích.

sorry za zavádzanie  :kol-17:  ...

...je to,ako píšeš ;)

:kol-21:  :kol-34:

post-62595-0-72161700-1402088256_thumb.j

• 2 týdny později...

Zdravím, tiež počujete v ostrejších zákrutách a pri brzdení benzín v nádrži? Znie to ako voda v kanistri.  :kol-32:  Neviem, čo iné by to mohlo byť, vodu v kufri nevozím a prichádza to určite zo zadnej časti. By som nečakal že v interiéri budem počuť zvuky z nádrže...

Máte podobnú skúsenosť?

že by voda v zadních dveřích..... 

Tak to bude asi ono  :kol-28:  Hneď ráno pojdem podojiť a uvidíme... To je ale kravina toto, by som nečakal :kol-44: 

Jj voda ve dveřích   já už to mám od servisu upravené po reklamaci a zatím klídek 

Takže dnes nadojeno cca liter mydlovej vody, ale len z pravých zadných...neuveriteľné  :kol-42:

Takže dnes nadojeno cca liter mydlovej vody

tak ty už si o level vyššie :D

komu z toho poteče pivo nebo víno, je borec:) Takovej pojizdnej výčep :D

Upraveno od rogerer

Tak dnes jsem to nevydržel a úpravu těsnění jsem si provedl sám, i když mi voda odtékala. Vzhledem k tomu, jak to pod tím těsněním vypadalo a v odtokovém otvoru se už začala vytvářet zátka (viz druhá fotka, na které se rýsuje oválný tvar drážky odtokového otvoru), doporučuju všem si to upravit nebo nechat upravit v servisu. Zvlášť těm, kdo parkují celý rok venku. Bohužel fotku toho svinsva na dveřich u otvoru nemám, protože jsem si ji z mobilu omylem smazal....

post-6633-0-27251900-1403466824_thumb.jppost-6633-0-47593000-1403471536_thumb.jp post-6633-0-33086600-1403466821_thumb.jp  

Upraveno od miklisek

• 2 týdny později...

tak mně to funguje dobře už z výroby....bez úprav...

Dnes chvilku po myčce (v noci zas pršel písek)...

post-31118-0-89986200-1404584352_thumb.j

mně též...

No mě to taky fungovalo, ale když jsem viděl ten bordel na těsnění, otázka je, jak dlouho vam to bude fungovat, než to splachnutá špína, prach a pyl zacpe.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.