miklisek Vloženo 3. Červen 2014 Sdílet Vloženo 3. Červen 2014 Kdyby to bylo k zasmání, smál bych se a dal bych tomu "like" - Jak se dojí Rapid, fakt dobrý. Když ale ono to je spíš k pláči, že je to tak blbě "vyřešený". Zajímalo by mě, jak to, že někto tím trpí a někdo (já, rogerer, ...) má furt špinavej práh, tudíž mu to odtýká? Přitom to těsnění nemám nijak upravovaný, zužovaný nebo jak to bylo uvedeno v té TPI od ŠA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 4. Červen 2014 Sdílet Vloženo 4. Červen 2014 V zimě až bude mráz by měl být od šplouchání klid né? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 4. Červen 2014 Sdílet Vloženo 4. Červen 2014 to bude.... ....staci uz len kvalitny chlast,ľad bude hneď po ruke 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 4. Červen 2014 Sdílet Vloženo 4. Červen 2014 a co když je ta voda simply clever spešl deformační zóna? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 4. Červen 2014 Sdílet Vloženo 4. Červen 2014 mně to přijde fakt vtipný je to hezký... nicmene ted jak byly ty deště zkoušel jsem to a nic mi nešplouchalo...prahy mám večně špinavý..i do pár minut po myčce.... Koukal jsem na to u nový oktávky a řešení má úplně identický...takže předpokládám, že pár kousků bude šplouchat taky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 4. Červen 2014 Sdílet Vloženo 4. Červen 2014 Mně to taky dělá, ale jen pravé zadní dveře, zbytek vypadá Ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
basso Vloženo 4. Červen 2014 Sdílet Vloženo 4. Červen 2014 Kdyby to bylo k zasmání, smál bych se a dal bych tomu "like" - Jak se dojí Rapid, fakt dobrý. Když ale ono to je spíš k pláči, že je to tak blbě "vyřešený". Zajímalo by mě, jak to, že někto tím trpí a někdo (já, rogerer, ...) má furt špinavej práh, tudíž mu to odtýká? Přitom to těsnění nemám nijak upravovaný, zužovaný nebo jak to bylo uvedeno v té TPI od ŠA. Co ŠA uvádí v TPI? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 4. Červen 2014 Sdílet Vloženo 4. Červen 2014 (editace) To já nevím, ale někdo to tu zmiňoval, nějaký vystříhnutí 8x20mm okolo těch otvorů? http://forum.skodahome.cz/topic/127459-voda-ve-dve%C5%99%C3%ADch/page-2#entry1873588+ suri. by mohl říct, je od fochu, ale asi nám přesně nic nepoví.... Editováno: 4. Červen 2014, autor: miklisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 logicky: stačí to miesto,kde tesnenie prekrýva ten otvor vystrihnúť a prilepiť naspäť...nič viac,nič menej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 Akorát že to těsnění není přilepený, ale je naražený takovými pupíky do otvorů ve dveřích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 5. Červen 2014 Sdílet Vloženo 5. Červen 2014 sorry za zavádzanie ... ...je to,ako píšeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. Červen 2014 Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeMo Vloženo 14. Červen 2014 Sdílet Vloženo 14. Červen 2014 Zdravím, tiež počujete v ostrejších zákrutách a pri brzdení benzín v nádrži? Znie to ako voda v kanistri. Neviem, čo iné by to mohlo byť, vodu v kufri nevozím a prichádza to určite zo zadnej časti. By som nečakal že v interiéri budem počuť zvuky z nádrže... Máte podobnú skúsenosť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Červen 2014 Sdílet Vloženo 14. Červen 2014 Voda ve dveřích. Zkontroluj to, kdyžtak to přesunu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prašík Vloženo 14. Červen 2014 Sdílet Vloženo 14. Červen 2014 že by voda v zadních dveřích..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeMo Vloženo 14. Červen 2014 Sdílet Vloženo 14. Červen 2014 Tak to bude asi ono Hneď ráno pojdem podojiť a uvidíme... To je ale kravina toto, by som nečakal 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 15. Červen 2014 Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 Jj voda ve dveřích já už to mám od servisu upravené po reklamaci a zatím klídek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeMo Vloženo 15. Červen 2014 Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 Takže dnes nadojeno cca liter mydlovej vody, ale len z pravých zadných...neuveriteľné 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Červen 2014 Sdílet Vloženo 16. Červen 2014 Přesunuto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 16. Červen 2014 Sdílet Vloženo 16. Červen 2014 Takže dnes nadojeno cca liter mydlovej vody tak ty už si o level vyššie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 16. Červen 2014 Sdílet Vloženo 16. Červen 2014 (editace) komu z toho poteče pivo nebo víno, je borec:) Takovej pojizdnej výčep Editováno: 16. Červen 2014, autor: rogerer 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 22. Červen 2014 Sdílet Vloženo 22. Červen 2014 (editace) Tak dnes jsem to nevydržel a úpravu těsnění jsem si provedl sám, i když mi voda odtékala. Vzhledem k tomu, jak to pod tím těsněním vypadalo a v odtokovém otvoru se už začala vytvářet zátka (viz druhá fotka, na které se rýsuje oválný tvar drážky odtokového otvoru), doporučuju všem si to upravit nebo nechat upravit v servisu. Zvlášť těm, kdo parkují celý rok venku. Bohužel fotku toho svinsva na dveřich u otvoru nemám, protože jsem si ji z mobilu omylem smazal.... Editováno: 22. Červen 2014, autor: miklisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rogerer Vloženo 5. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2014 tak mně to funguje dobře už z výroby....bez úprav... Dnes chvilku po myčce (v noci zas pršel písek)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 5. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2014 mně též... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 5. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2014 No mě to taky fungovalo, ale když jsem viděl ten bordel na těsnění, otázka je, jak dlouho vam to bude fungovat, než to splachnutá špína, prach a pyl zacpe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.