MBDusan Vloženo 15. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2014 No dnes jsem také vypouštěl ze zadních levých dveří min. 1 litr vody - bude následovat úprava těsnění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mx6 Vloženo 17. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2014 Vidím toto vlákno prvně a mám radost že nejsu blázen. Tak se přidávám s půlkou levých zadních dveří pod vodou. Už tři dny poslouchám šplouchání, myslel jsem že mám pod sedačkou petku s pitím.. Fakt slušné! Toto jsem neměl ani u prorezlé škodárny 120 před "stopadesáti rokama". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 18. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2014 Mám Rapidku MR 03/2013, parkuje vonku, prší, umývam ju hadicou, keď som si prečítal toto vlákno, hneď som skontroloval dvere a ani v jedných nebola voda, odtokové kanáliky na spodu dverí pod tesnením boli čisté, ešte som ich prečistil hrubým drôtom, či tam nie je vosk a voda odteká. Žiadne úpravy tesnenia som nerobil. Ako je to možné, že u jedného Rapida je voda vo dverách u iného nie...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dalik73 Vloženo 19. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2014 Já mam Rapida 03/2013 a vodu jsem měl v zadních dveřích za spolujezdcem. Na popud manželky "tady něco šplouchá" Takže teď se na to zaměřím a případně upravím těsnící gumu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2014 Tesneni a prebytecny vosk. Udelaji v autorizaku dle TPI v ramci zaruky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodovak99 Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 Je s tímto problém i v rapidu který se vyrábí teď v těchto dnech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 Ne, ty uz maji nutne upravy z vyroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
albatroscz Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 Mám Rapid 10/2014 a těsnění bylo bez úpravy, tak jsem si to nechal "vylepšit" před převzetím auta. Možná se za ten měsíc něco změnilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 nezměnilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 (editace) V tom pripade se omlouvam za mystifikaci. Kdyz jsem to resil v autorizaku bylo mi tvrzeno ze u novych modelu uz je to reseno. Editováno: 19. Listopad 2014, autor: Petrrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodovak99 Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 Diky. Radeji hned napisu email abych nebyl prekvapeny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 já mám 6/2014 a v autorizáku mi bylo řečeno, že už z výroby to je upravené... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodovak99 Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 Tak ted babo rad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 Uvidíš, až prevezmes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sliver Vloženo 20. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 Myslel jsem si že jsem "za vodou" a taky šplouchám - pravé zadní dveře. Dnes vypustím a budu sledovat.Na garančce nechám vyřešit. Vyrobeno 02/2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sliver Vloženo 20. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 Přeci jen mi to nedalo a když už jsem vypouštěl ty dveře,tak jsem rovnou pročistil drátkem ty kanálky a těsnící gumu vyřízl. Samozřejmě u obou zadních dveří. Tak snad už bude klid. Fotky tu už nějaké jsou, takže jen pro představu dva detaily ze kterých snad bude vidět že jsem klidně mohl tu gumu vyříznout ještě víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 Ty dveře mají nějakou divnou barvu, nebo to dělá fo´ták. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodovak99 Vloženo 20. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 Uvidíš, až prevezmes To by bylo snad lepsi to rict prodejci rovnou, at se na to podiva jeste pred prodejem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 20. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 Vylož si to, co jsem psal, jako "zeptej se ho, až ti bude volat, že auto je na cestě / na saloně , a budete řešit předprodejní servis a nakodovaní některých blbin, i na tohle" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 Jo, ta voda už v těch dveřích bude v autosalonu, ani bych se nedivil, dnes je vše u Škody možné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sliver Vloženo 20. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2014 Ty dveře mají nějakou divnou barvu, nebo to dělá fo´ták. No barva je černá metla (momentálně špinavá) ale v rámci toho detailu bych to klidně svedl na foťák v mobilu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 19. leden 2015 Sdílet Vloženo 19. leden 2015 Upnu toto téma zase po nějakém čase nahoru. Pokud jste si vyříznutí dělali svépomocí, doufám, že jste si ho udělali i v předních dveřích. Já se na to tenkrát vybodl, protože na rozdíl od zadních v nich nic nebylo. Usazující se nečistoty ale za ten 3/4 rok vytvořily zátku v předním odtokovém otvoru levých dveří. Při parkování jsem opět zaslechl známé šplouchyty-šplouch...... Zalamovací nůž měl opět práci.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. leden 2015 Sdílet Vloženo 19. leden 2015 Simply clever Dodo, jeste ze mi za 14 dni konci zaruka,.to abych jeste auto prolezl od shora dolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sliver Vloženo 27. leden 2015 Sdílet Vloženo 27. leden 2015 To se ví že jsem udělal jenom ty zadní. Grrrrr !!! S předníma zatím nikdo neměl problém tak jsem myslel že je to tam trochu jinak pořešený.Takže si pak dám taky repete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 27. leden 2015 Sdílet Vloženo 27. leden 2015 V pátek jsem prolézal Spaceback, m.r.2015 a myslíte, že to má upravený - nemá. Možná upravili tvar profilu těsnění, ale moc v to nevěřím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.