kocmirek Vloženo 23. Únor 2014 Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 Zdravím. Musím vyměnit na OI 1,6 75kw typ AVU snímač polohy vačky klikového hřídele.Našel jsem snímač německ.výrobce zn.Meyle za 940,-kč.Tak se chci zeptat na zkušenosti, jestli je to solidní výrobce náhr.dílů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 23. Únor 2014 Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 (editace) Někdo tvrdí že ano, jiný že ne, já tuhle značku nepoužívám, myslím si o ni své, ale vlastně kdo dnes nevyrábí v Číně? snímač polohy vačky klikového hřídele jakou má vačku klikový hřídel? Napiš sem číslo dílu. Editováno: 23. Únor 2014, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocmirek Vloženo 23. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 (editace) No jo no, jsem vůl, snímač polohy vačkového hřídele samo. Editováno: 23. Únor 2014, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 23. Únor 2014 Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 (editace) Já bych si takový snímač nedal jiný než originál, těch 1200 Kč na víc se určitě vyplatí. http://www.cc-autodily.cz/snimac-otacek-halluv-1_1?brand=SKODA&model=OCTAVIA Mám ho za tuhle cenu: 1944 Kč (74.8 EUR) Editováno: 23. Únor 2014, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocmirek Vloženo 23. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2014 Někdo tvrdí že ano, jiný že ne, já tuhle značku nepoužívám, myslím si o ni své, ale vlastně kdo dnes nevyrábí v Číně? snímač polohy vačky klikového hřídele jakou má vačku klikový hřídel? Napiš sem číslo dílu. 06A905161C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.