Publikováno Únor 24, 201411 r Myslím, že není od věci založit toto téma Vkládejte sem Superby I, které Vás zaujaly v inzerátech a aukcích. A taky sem vkládajete i vozy, které třeba znáte a víte, že prodejce lže, že byly bourané a nezajímavé, nebo naopak velmi zajímavé. Nevkládejte Vaše inzeráty myslím slušné téma na debatu a zároveň pomoc někomu, kdo o koupi Supa uvažuje. Já začnu první: http://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda/superb/14831398?goFrom=list Toto v žádném případě nekupovat. Je evidentně jasné, že auto jezdící na E85 mohlo být těžko servisováno v autorizovaném servise se zápisem do servisní knížky
Únor 24, 201411 r Autor A jedno pozitivní: Tohle mi zase jako zajímavé přijde: http://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda/superb/12810627?goFrom=list
Únor 24, 201411 r A není trošku divný,že jedno světtlo se leskne jako nový a to druhý zašlé jako pra.e
Únor 24, 201411 r Divne ot neni.. V případě nehody kolize se srnkou ti s pojistky zaplatí jen jedno světlo... Určitě ne druhe jen proto že je zašlé
Únor 24, 201411 r Autor Dle všeho SUP jednoho zdejšího člena (se kterým jsem si hned padnul do oka ): Najeto 219tis a už takový rozsáhlý servis? Buď je kluk fanda (což asi není, jinak by to neprodával), nebo v tom předtím jezdilo hovadský prase, (když to takový servis potřebovalo), nebo prodejce kecá? Nebo finanční tíseň? (Tím se nikterak nechci dotknout majitele, nevím ani, jestli je jeho ). Každopádně LK a pěknej http://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda/superb/14705672?goFrom=list Upraveno Únor 24, 201411 r od SUP1
Únor 25, 201411 r Jee, to vím koho odtud je, prodával ho i tady na foru. Moc pěknej kus, myslím že řádně servisovanej a vypadá zachovale! Kdybych nějakého kupoval a nebyl to dehet asi bych ho bral. Co říkáte na tento kousek? Slušně vybaven, zachovalej, ale cena a stav km mi nějak nejdou dohromady. http://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda/superb/14992326?goFrom=list Upraveno Únor 25, 201411 r od Tarantulas
Únor 25, 201411 r to Tarantulas: Ty jo, to snad jen stálo v garží a vyjelo jen jak se říká "babi s dědou vyjeli na výlet" ne??? Pěkný kousek, i když světlý introš nemám rada Bája Upraveno Únor 25, 201411 r od Bajuszka
Únor 25, 201411 r Bája nevieš čo je dobré Je pravda že toto je dosť svetlé, ja to mám inak nakombinované s čiernou (Bohu vďaka 1. majitelovi) inak pekný kúsok, aj keď si myslím že tam nebude všetko s kostolným poriadkom...
Únor 26, 201411 r Autor Hodně podezřelé ty kilometry, všechno naolejovaný a mastný. Jinak světlý introš taky nemusím, je na tom všechno hned vidět
Únor 26, 201411 r pravda, že je na tom všechno hned vidět, ale na pohled je o moc hezká kombinace, ale si se mi líbí protože ji nemám, kdybych ji měl, tak by se mi třeba zase líbylo něco jiného a ty km jsou extra podezřelí, jelikož kdyby byly reálný, tak bych dal cenu celkem vejš Upraveno Únor 26, 201411 r od Doktorone
Únor 26, 201411 r Autor Jeden 2,8 za pajdu (tedy až na ten zmatený popis FSI): http://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda/superb/15038478?goFrom=list Rozdíl v ceně docela značný ne? Šikovnej lakýr by to za pár kaček spravil. A má servisku, vyhřívané zicny Takže rozhodně lepší, než ten předražený. A tenhle typ sedaček se mi zrovna líbí Upraveno Únor 26, 201411 r od SUP1
Únor 26, 201411 r co se týká těch málo kilometrů u toho auta výše tak proč by to mělo být zas až tak divné?Jasně může to být stočené na druhou stranu i mezi náma jsou zde lidé,kteří jsou pyšní,že mají málo najeto.A třeba takový Jirka Sejis ten měl auto opravdu jako koníčka a nedávno ho nabízel k prodeji a měl tam tuším něco lehce přes 100tkm.Umím si představit,že jsou lidé,kteří s auty v zimě nejezdí a přes rok najedou 10-12tkm. Já sám jak jsem měl kdysi golfa IV tak jsem měl roční nájezd 10tkm. Toliko můj postřeh k tomuto tématu
Únor 26, 201411 r to jo, neřikám, že nemůže mít najeto tak málo, měl to třeba na chalupu a spátky o víkendu a tim to haslo, ale já podotýkám, že když má tak málo najeto, čekal vyšší cenu
Únor 26, 201411 r Autor Nemyslím si, že 2,8 si kupuje někdo na chalupu a jednou za týden do kostela. A dle přesyceného trhu s ojetinami, české vychcané mentality doprovázené dírami v zákonech je více než pravděpodobné, že to stažené je. Navíc, je-li si někdo vědom dobrého stavu a najetých km, vypíše do inzerátu celý VIN Stáhnout tacho, naleštit kastli, vyměnit gumy na pedálech, pošolichat sedačky a omakaný volant a celý vnitřek nesmyslně naolejovat olejem, aby se to lesklo umí dnes každý bazar (což je i tento případ) a taky to tak každý dělá... Upraveno Únor 26, 201411 r od SUP1
Únor 26, 201411 r tak ono obecně se 2,8 prodávají za nižší ceny než ostatní motorizace.Ale pokud nevíme kdo to měl předtím tak se můžem jen dohadovat.Vím,že kdysi byly 2,8 docela velkým lákadlem a i v mém okolí se lidé na to dost ptali. Co se týká toho naolejování tak to je kapitola sama o sobě.Do bazaru bych já auto nikdy nedal,ale o tom jsme se tu už bavili.Kolik mohla být cena před umístěním do bazaru? 100 táců?
Únor 26, 201411 r O těch málo najetých km může vykládat i můj taťka Čuzík Ten kdyby jsem se neodstěhovala do Brna má o hodně méně km naježděných. Ale jinak v zimě Supem vůbec nejezdí, jen když je opravdu nouze a musí vyjet. Jinak jsem ženská a vím, co dělají světlé věci, jestě k tomu když mám psa Bája
Únor 27, 201411 r Autor Pánové, můžete si říkat, jestli jste nebo nejste podpantofláci a machrovat tady, jak nejste, ale ženský někdy mají pravdu, jako zrovna právě teď Bajuszka. A zrovna u toho interieru, že mi sem tam mladá pomáhá na autě, ale kdybych ji domů světlej introš přivezl, vykašlala by se na mě, kór když ví, že sem tam jezdím v montérkách...
Únor 27, 201411 r Ja vozím kolegu v montérkach (sice nie je mechanik) a zasrané to nemám. Najskor som mu dával pod riť podušku, ale už na to serem. Stačí vedieť nastupovať tak aby sa nič zbytočne neokopalo a na ostatnom je to myslím rovnaké ako na čiernom. najvacsiu nevýhodu bledeho introsu vidim v spodnej casti, pod kobercami atd.. ale to mna netrápi viď foto ps: sup na čiernom sú niektoré "fľaky" vidieť viac ako na bielej (ked tak rad zastavujes v tom lese )
Únor 27, 201411 r My stejně v autě máme černý potah nepromokavý na zadních sedačkách, kvůli Charlieho, takže by to stejně světlý introš zabilo Viz foto na pobavení To jsme tak jednou jeli po dálnici a celou cestu jsme potkávali samé i*i*o*y řidiče Jinak každý má jiný vkus no Bája Upraveno Únor 27, 201411 r od Bajuszka
Únor 27, 201411 r Otazka vkusu je naozaj uz ina vec ;-) ja som tiez z pociatku vahal ci ist do bledeho interieru, ale ked som to videl na zivo tak som zmenil nazor. chcel som len dodat ze cisti sa to z oboch farieb rovnako tazko. ja som pravdupovediac magor a min3x do mesiaca robim umyvanie+interier zlaty hafan mimochodom ;-) mojho vozi stale "len" felda tak to mam bez problemov. Upraveno Únor 27, 201411 r od Ghostbuster
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.