Tarantulas Vloženo 17. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2015 No to je pěknej Sup, škoda že nemá aspoň Eleganci, ale pokud je to po 1. majiteli s pravidelným servisem proč ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 17. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2015 Já bych 2,0 litra nechtěl kvůli DPF :-) a kurvítku 6ti hranu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 17. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2015 To já taky, a taky už jen proto že je to dehet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 17. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2015 Víš sám cos říkal na moji dehtovou bestii ne? ze ani ty nemáš takový odpich :-) hehe :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 17. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2015 Ano, to je pravda, dehet má prostě krouťák který atmosféra postrádá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 17. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2015 tady máš jistotu pravdivých km, čr původ a první majitel. kde jinde to máš? ten šestihran a dpf je průser, to souhlas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 18. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2015 Tak a je pryc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrbicek Vloženo 8. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 http://www.sbazar.cz/www.SipekTom/detail/13735783-prodam-skoda-superb-1-generace-19-tdi //// myslim si, že ta cena je jen kvůli tomu chromu všude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 8. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 Já bych cenu přikládal majiteli, který žije v jiné době. Je fakt, že kluk se asi staral a pěkně si hrál, nicméně chrom ani vyměněný nárazník cenu nezvyšuje. Pokud je auto v TOP stavu, což možná asi je, měl by jít o 70litrů níž Kdyby se postaral o poškozenou řidičovu sedačku, mělo by to větší efekt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 8. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 vsadím se, že je to stočenina. Takovou sedačku jsem neměl ani na autě, který mělo 211 tis a pak šlo z domu. Navíc značky pardubice a prodává to týpek v praze, nic bych nedal za to, že to levně koupil, stočil a draze prodává. Nejhorší je, že mu takovou mrdku snad ani nikdo nekoupí, tuzing jako by autem jezdil majitel cirkusu Humberto 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 8. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 Hrůza, aneb jak zmrvit tak krásný auto... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akire1 Vloženo 8. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 Halloooo, haló, "SVĚTŠTÍ JEDOU"! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrbicek Vloženo 8. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2015 mě na tom teda zarazila jednak cenovka, pak hlavně ten všudypřítomnej chrom... ptž je to naprostej skandál...celkem bych chtěl vidět toho člověka co to takhle zprasil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 15. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2015 Opět zajímavej kousek. L&K, 1.8T, 87tis na tachometru. Cena: 324 000,- Takové kousky se dají sehnat snad jen v Německu. To snad koupí jedině blázen do Superbů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 15. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2015 Má špatnou barvu zatu cenu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 15. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2015 Popravdě, mě se tato barva taky moc nelíbí. Ztrácí to trochu na tom luxusu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akire1 Vloženo 15. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2015 Jinak je to jak " z říše divů" - to nemůže ani myslet vážně!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 15. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2015 Očividně ano, a našel jsem tam ještě další destítku podobných kousků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 15. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2015 hoši, víte o tom, že se karta obrátila a kšeftmani s autama ze západní Evropy k nám jezdí pro ojetiny ? Kurz eura je hlavním důvodem, ale ne jen ten. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 15. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2015 To je svatá pravda, bydlím v příhraniční oblasti, kde každý druhý vozil auta z Německa Teď všichni nadávají a půlka z nich šla dělat něco jiného Však původně jsem i já káru chtěl koupit na mobile.de, ale levněji jsem nakonec koupil u nás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 19. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2015 Ahoj, kdyby někdo chtěl, kamarád prodává svýho Supíka. Má ho dlouho a staral se, teď má vyhlidlé jiné auto. Rozumná dohoda na místě možná.. http://auto.bazos.cz/inzerat/54337032/Skoda-superb-ll-20tdi-125kw-dsg-F1-navi-webasto-kuze.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 20. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 20. Listopad 2015 Tak to je rozhodně lepší, než předochí předražený S1 A cena adektvátní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 21. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2015 auto vypadá pěkně, ale nějak tam nevidím rok výroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 21. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2015 Já taky ne, ale když se podivám na mlhovky tak vidím rok 2008-09. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 21. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2015 že by to byl jako rébus pro kupujícího ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.