Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Kajovod nemyslel zakladni nabidku barv aut, ale zakladni barvu pri natirani kovu (obecne)... :D Teda aspon myslim :D

ano myslel to tak a já také...

Nevím jak ty, ale já znám i základovky v barvě bílé, černé a pak taková ta cihlově hnědá...

A všechny tyto "odstíny" se i používají jako barvy na autech :)

Proto mi jeho "narážka" na základovku u šedé stell přišla krapet přitažená za uši :)

Vloženo

Jo to jo, ale tenhle zelenáč přijel až po nás. Jen bych měl obavu, ta zelená je výrazná a nejspíš bude více přitahovat škodiče hlupáky s klíčem, hřebíkem či jiným nářadím.

• o 2 týdny později...
Vloženo

Asi len opticky, pretože "modrák" mal ešte zimné pneu s výrazne širším profilom než majú moje letné..aj podvozok mal týmpádom mierne vyššie posadený

• o 4 týdny později...
  • o 3 týdny později...
Vloženo

29.5. jsem odjížděl ze zaměstnání a kousek ode mne stáli vedle sebe dva SB (MonteCarlo a StylePlus). Když jsem je viděl, tak jsem musel zastavit a i za deště udělat foto :-)

post-84575-0-14798800-1434113428_thumb.j

post-84575-0-45823300-1434113431_thumb.j

post-84575-0-18637800-1434113434_thumb.j

post-84575-0-79771600-1434113436_thumb.j

Vloženo

twl.... a ja si rikal ne ne :D to nemuze byt mozny a nalhaval sem si ze to je snad odraz svetla a ona je to fakt chrom lista :D no tak to je dobrej ulet :D

az pak kdyz sem si precetl komentare pod fotkou tak sem nevahal :D

Ach jo,... chudak ŘAPÍK :D

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...