Přejít na obsah

Drobná hrdza na 5tych dverách Fabia II

pires23

Doporučené příspěvky

Zdravím chlapi,

Neviem či má niekto podobný problém, ale na 5tych dverách sa mi pod SPZ začináju robiť hrdzave podky, myslel som si že je to iba špina ale bohužiaľ vyzerá to na začínajúcu hrdzu. Podotýkam, že Fábia II je r.v.11/2012, naj. 10tis.km, garažovaná,.... nikdy by ma nenapadlo, že sa môže tak skoro hrdza objaviť. Čo vy nato? Má nietko podobnú skúsenosť? Ďakujem 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zkus to vyfotit a nahrát to sem.. Normální to rozhodně není, pokud se jedná skutečně o začínající rez, tak bych s tím zajel do servisu a reklamoval to, na lak je záruka dost dlouho. 

Sice to není běžné, ale je to bohužel možné  :( .. nějaká nečistota nebo nepřesnost při lakování se může přihodit..

Odkaz ke komentáři

No teda je to hodně malé.. Ale je to tam, tak bych auto umyl, ať to jde pořádně vidět a zajel bych s tím určitě do servisu.. Klidně jim řekni, že tam jedeš zavčas, než to začne víc... Měli by to opravit..

Ty zadní dveře předpokládám nebyly v minulosti nějak opravované nebo poškozené (odřené a pod..) to by totiž mohli zamítnout.

Odkaz ke komentáři

Jo to tak vypada i u me. Jsem se taky loni bal jsem to mel hned mesic po koupi auta. A tady zde na foru jsem o tom neco nasel ale u jakeho auta to bylo to uz nevim se mi nechce hledat. Tak jsem se pak uz nebal a doservisu jsem ani nesel , ale sel na mycku a pak ruka jela co to slo. I ted tam mam par takovych tecek a to zima byla mirna. Vetsinou je to pry z posypu co pouzivaji silnicari kde se nesoli. Ten kamen v sobe obsahuje rudu a ta pak se zachytava na zadku auta a taky je to pry od brzdovych desticek , ale ja to na boku nikdy nemel jen v zadu.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...