pires23 Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 Zdravím chlapi, Neviem či má niekto podobný problém, ale na 5tych dverách sa mi pod SPZ začináju robiť hrdzave podky, myslel som si že je to iba špina ale bohužiaľ vyzerá to na začínajúcu hrdzu. Podotýkam, že Fábia II je r.v.11/2012, naj. 10tis.km, garažovaná,.... nikdy by ma nenapadlo, že sa môže tak skoro hrdza objaviť. Čo vy nato? Má nietko podobnú skúsenosť? Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 Zkus to vyfotit a nahrát to sem.. Normální to rozhodně není, pokud se jedná skutečně o začínající rez, tak bych s tím zajel do servisu a reklamoval to, na lak je záruka dost dlouho. Sice to není běžné, ale je to bohužel možné .. nějaká nečistota nebo nepřesnost při lakování se může přihodit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pires23 Vloženo 8. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 Neni to najlepšia kvalita, ale vidno to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 No teda je to hodně malé.. Ale je to tam, tak bych auto umyl, ať to jde pořádně vidět a zajel bych s tím určitě do servisu.. Klidně jim řekni, že tam jedeš zavčas, než to začne víc... Měli by to opravit.. Ty zadní dveře předpokládám nebyly v minulosti nějak opravované nebo poškozené (odřené a pod..) to by totiž mohli zamítnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pires23 Vloženo 8. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 nie nie akurat v narazniku plastovom je prasklina ale to je od tiahla, podarilo sa mi nacuvať ale iba 10prasklina nič viac, dvere vôbec niesu poškodene ani nič ostatné. No práve to že som dlhodobo v DE. Tak hádam aj tu sa na to pozrú. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 Jo tak to by mělo projít, když nejsou dveře poškozené. Jestli ale v Německu, tak to ti neporadím, s tím nemám zkušenost. Dej pak ale určitě vědět, jak si s tím v servise dopadl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandisan Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 mně to spíš připadá jen jak ta povrchová koroze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 Jo jo souhlasim to je ta vzdusna rez vzdy po zime to mam na celem zadku. Poradne prejet nejakou lestenkou a je to dole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 Aha, tak to jsem vedle .. Ale na telefonu to vypadá, jakoby to bylo plastické, že tam je nějaký hrb, hlavně to na poslední fotce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 Jo to tak vypada i u me. Jsem se taky loni bal jsem to mel hned mesic po koupi auta. A tady zde na foru jsem o tom neco nasel ale u jakeho auta to bylo to uz nevim se mi nechce hledat. Tak jsem se pak uz nebal a doservisu jsem ani nesel , ale sel na mycku a pak ruka jela co to slo. I ted tam mam par takovych tecek a to zima byla mirna. Vetsinou je to pry z posypu co pouzivaji silnicari kde se nesoli. Ten kamen v sobe obsahuje rudu a ta pak se zachytava na zadku auta a taky je to pry od brzdovych desticek , ale ja to na boku nikdy nemel jen v zadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 Vzdušná koroze?http://forum.skodahome.cz/topic/97861-reznut%C3%AD-blatn%C3%ADku/?hl=%2Bvzdu%C5%A1n%C3%A1+%2Bkoroze#entry1446316http://forum.skodahome.cz/topic/66099-rezav%C3%A9-te%C4%8Dky/?hl=%2Bvzdu%C5%A1n%C3%A1+%2Bkoroze#entry1140766http://forum.skodahome.cz/topic/87794-rez-po-zim%C4%9B/?hl=%2Bvzdu%C5%A1n%C3%A1+%2Bkoroze#entry1402034 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 Dekuji Pawoucku se mi to nechtelo hledat , ale vedel jsem ze to tu je bo jsem to zazil a hledal loni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 Já bych taky řekl, že je to jen ta povrchová rez jsem se taky jednou vylekal co to je a měl jsem to právě na boku, asi od těch brzdových destiček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pires23 Vloženo 9. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2014 Tak hádam to nebude nič strašne teda, pôjdem umyť auto a dám vedieť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.