Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdarec Draci,mám problém s rezavýma tečkama,které jsou na obou blatnících,všechny dveře i zadní lemy.Mechanik ve Škoda servisu tvrdí,že to není rez,ale částečky materiálu od brzd.Co vy na to?

Zdarec Draci,mám problém s rezavýma tečkama,které jsou na obou blatnících,všechny dveře i zadní lemy.Mechanik ve Škoda servisu tvrdí,že to není rez,ale částečky materiálu od brzd.Co vy na to?

Vem technickej benzín a hadr, za chvilku jsou dole :palec2:

rez to není určitě, páč je to oi na plastových blatnících.... ale jde to dolů, musíš si pohráz, a neboj dělá to všem.

chlapci, toto sa tu riesi v teme Koroze, ktora je skoro hned pod touto...zbytocne tu zakladate temy, mne to nevadi no admini vas budu buzerovat :rolleyes:

ano je to od brzd...

• Autor

Musím se smát zbytečnému tématu a tvému příspěvku,také zbytečnému,číst umím a v témě Koroze jsem nic o tečkách od brzd nenašel,proto jsem se zeptal.Ale díky za tvůj čas,doufám,že ne zbytečný.

no tečky od rzi tam byly, protože jsem se taky přidával, je to pokaždé zimě. Když jsem se díval na otcům Ford Focus II, tak tam to byla proti oktávce hrůza!!!

Musím se smát zbytečnému tématu a tvému příspěvku,také zbytečnému,číst umím a v témě Koroze jsem nic o tečkách od brzd nenašel,proto jsem se zeptal.Ale díky za tvůj čas,doufám,že ne zbytečný.

strana 16 temy KOROZE... jasne ze aj moj post bol zbytocny ale tak ked dve temy dole je to iste...teraz ot uz je nizsie (pre rypalov ako som ja :smich: )

Přátelé okřídleného šípu,

tento problém je i problémem mého vozidla. Na metalíze se mi to nelíbí. Nemyslím si, že je to od brzd. Pokud se nepletu do kompozitu brzdových destiček se žádná železný kov nepřidává. Bydlím v celkem ve výšce a na bílém parapetu mám ty samé nepěknosti. Nekoukal jsem odkud všichni jste, já z Ostravy, tak doufám, že to nebude fenomén této oblasti. S tím tech. benzínem to prubnu. Loučím se pozdravem - za pěkný lak bez rezavých teček. Radek.

...asfalt...

• Autor
...asfalt...

Krucinál,copak je asfalt rezavý???????????????

Krucinál,copak je asfalt rezavý???????????????

Neni,ale nekdy to tak vypada. Vem si treba nitroredidlo a zkousej cistit a uvidis. Mozna myslis, ze zedne takove tecky nemas, ale zalezi jakou mas barvu auta a spis jsou tak nepatrny, ze jsou videt az hodne z blizka. Cistivam dost casto, protoze mam stribrnou metlu, tak to jde videt vic...

Neni,ale nekdy to tak vypada. Vem si treba nitroredidlo a zkousej cistit a uvidis. Mozna myslis, ze zedne takove tecky nemas, ale zalezi jakou mas barvu auta a spis jsou tak nepatrny, ze jsou videt az hodne z blizka. Cistivam dost casto, protoze mam stribrnou metlu, tak to jde videt vic...

Nitro ředidlem narušíš lak!!!!

Přátelé okřídleného šípu,

tento problém je i problémem mého vozidla. Na metalíze se mi to nelíbí. Nemyslím si, že je to od brzd. Pokud se nepletu do kompozitu brzdových destiček se žádná železný kov nepřidává. Bydlím v celkem ve výšce a na bílém parapetu mám ty samé nepěknosti. Nekoukal jsem odkud všichni jste, já z Ostravy, tak doufám, že to nebude fenomén této oblasti. S tím tech. benzínem to prubnu. Loučím se pozdravem - za pěkný lak bez rezavých teček. Radek.

Tak bohužel,to není jenom Ostravský fenomén,já jsem z Prahy a ty tečky mám na autě taky.... :wacko:

Chlapi, je to zaschla zaoxidovana posypova sul. Dela to na kazdem aute co jezdi v zime v soli. Chce to pred zimou napastovat lak a casteji mit v zime. Ja jsem tuto zimu nenechal auto pocakane od soli dele jak tyden a zadne tecky nemam.

Upraveno od Room75

Nitrem lak z tovarny neznicis!!!

Zkus a uvidis :palec2:

Chlapi, tomu se říká vzdušná koroze.....

heh uz tu mame asi milion nazorov co je to za hrdzu :smich: :smich: :smich: viem ze je to OT ale zakazdym prida niekto nejake polienko do ohna :smich:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.