Romie Vloženo 12. Březen 2014 Sdílet Vloženo 12. Březen 2014 Ahoj všem, mám takovej problém, dnes jsem sjížděl docela dlouhý kopec na rozbité cestě, pomalu, krokem, s nohou na brzdě a stalo se mi, že přestal pomalu fungovat posilovač. Motor běžel jen na volnoběh, auto brzdilo, ale musel jsem vyvíjet stále větší sílu na pedál. Dole jsem měl stehno jak Schwarzeneger. Když jsem se potom normálně rozjel a motor zvýšil svoje otáčky, všechno se vrátilo do normálu. Odpoledne při parkování u baráku ale zase. Víckrát jsem za sebou musel šlápnout na brzdu než jsem se do té díry nasoukal a ten účinek posilovače zase začal mizet. Mám OII, MR 2006, 1,9 TDI, kód BXE. Nevíte někdo, co s tím? VAG ukazuje bez závad. Dík za každou reakci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 tak ti nekde utika podtlak a nebo je v prdeli tandem. Zkontroluj podtlakovy hadicky zda neni nekde dira + tu plastovou co jde do posilovace. Pripadne dej jiny tandem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romie Vloženo 16. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 díky za tip, kouknu na to. Co je to ten tandem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 tandem=tandémové čerpadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Březen 2014 Sdílet Vloženo 16. Březen 2014 Tandémové čerpadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romie Vloženo 22. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2014 tak závadu jsem našel, je prasklá podtlaková hadice od posilovače úplně na konci v kolínku. Problém ale je, že Autokelly ji jako díl nenabízí. Prej jedině obrátit se na servis, ale tam hrozí že mi dají celý díl nový. A to se mi zrovna dvakrát nechce. neřešil jste to někdo už? Co tam dát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 22. Březen 2014 Sdílet Vloženo 22. Březen 2014 stav se na Jarove a kup si ji tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 22. Březen 2014 Sdílet Vloženo 22. Březen 2014 Prej jedině obrátit se na servis, ale tam hrozí že mi dají celý díl nový. A to se mi zrovna dvakrát nechce. neřešil jste to někdo už? Co tam dát? a čo tam chceš akože dať?? ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 22. Březen 2014 Sdílet Vloženo 22. Březen 2014 Nevím jak to přesně vypadá, zkrátit - uříznout tu prasklou část by nešlo? Nebo nahradit jakoukoliv hadicí vhodného průměru? Nebo jednoduše zalepit, např. těsnícím tmelem na olejové vany? Prostě improvizovat. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 22. Březen 2014 Sdílet Vloženo 22. Březen 2014 Ja teda nevim, ale u neceho jako posilovac brzd bych asi moc neimprovizoval. To by se ti taky par usetrenych korun nemuselo vyplatit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 22. Březen 2014 Sdílet Vloženo 22. Březen 2014 (editace) jestli chces riskovat ztratu posilovace brzd pri akutnim brzdeni a nemas usranych 800 na novou hadici, klidne to zalep Ja takovy koule nemam. Editováno: 22. Březen 2014, autor: jakub benes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 Vycházím z toho, že cokoliv je lepší než současný stav. Samožřejmě, že je nejlepší auto naložit na odtahovku a odvést do značkového servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 23. Březen 2014 Sdílet Vloženo 23. Březen 2014 Prostě improvizovat. ;-) preboha len to nie..veď sú to brzdy 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romie Vloženo 26. Březen 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 Nová hadice ve značkovým servisu za 735 Kč a 30 minut práce. A je po problémech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 25. Duben 2014 Sdílet Vloženo 25. Duben 2014 zdarec chtel sem se zeptat jestli je normalni kdyz prudce zacnu brzdit sundam nohu z pedalu a hned vzapeti chcu zase prudce brzdit tak je pedal takovy dost tvrdy a musim fest tlacit jako by nesel posilovac ci co,ale dela to pouze hned za sebou slapnu pustim slapnu,je to normalni?diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 25. Duben 2014 Sdílet Vloženo 25. Duben 2014 Taky mi to dela, jako by posilovac nemel dost podtlaku. Ale vnimam to jen na volnobeh, takze jen kdyz jedu velmi pomalu (nejezdim na neutral). Zamerim se na to a zkusim vicekrat prudce zabrzdit. Pak dam vedet, ale jsem celkem presvedceny, ze pri vyssich otackach uz to nedela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 25. Duben 2014 Sdílet Vloženo 25. Duben 2014 me to dela i pri vysokych,jedu 100kmh vjizdim do dediny zahamuju pustim brzdu a hned znova brzdim a musim fest tlacit na pedal,tipuju otacky min 2000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kyslik-5 Vloženo 28. leden 2016 Sdílet Vloženo 28. leden 2016 Zdravim menil som silentbloky v prednej aj zadnej naprave zadnu napravu som musel davat celu von cize som odpajal aj brzdy potom som to vsetko poskladal a zacal som ovzdusnovat brzdy ked som mal auto vipnute slapal som na brzdu vsetko ok ale ako som nastartoval a stlacil brzdu tak zabrala v polovici a ked som ju drzal tak mi noha madala pomaly dole... Co to moze byt dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinklec Vloženo 31. Květen 2016 Sdílet Vloženo 31. Květen 2016 Tak co mel jsi to zavzdusnene? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.