Publikováno Březen 16, 201411 r Přátelé,mám Fabii 1.9 Tdi 2004 a svítí mi na displeji OIL,přitom mám v motoru dost oleje.Poraďte kde je závada.Děkuji.
Březen 16, 201411 r Co takhle vadné čidlo !? Proboha jak tohle může někdo napsat? Lidi ten manuál k autu, není od toho abyste ho vozili v přihrádce, ale občas ho taky četli. Samozřejmě Ti auto hlásí že nastala doba pro výměnu oleje.
Březen 17, 201411 r Autor presne tak...nastal cas vymeny oleja Olej jsem měnil před měsícem a najel jsem na něj 1.200 km.
Březen 17, 201411 r Autor Proboha jak tohle může někdo napsat? Lidi ten manuál k autu, není od toho abyste ho vozili v přihrádce, ale občas ho taky četli. Samozřejmě Ti auto hlásí že nastala doba pro výměnu oleje. Olej jsem měnil a najel 1.200 km
Březen 17, 201411 r VAGBoBo Ti to napsal správně,hláška OIL se objeví podle nastaveného intervalu ,myslím 15000 km,nebo jeden rok od posledního vynulování.bez ohledu na to,kdy ho měníš fyzicky.
Březen 17, 201411 r Ale taky musíš resetovat ten interval aby běžel zase novej, všechno je v té příručce je to strana 16 jestli se nepletu
Březen 17, 201411 r Olej jsem měnil a najel 1.200 km Selesi, ale to auto neví, žes ho vyměnil. Musíš mu to říct. Takže dobře čti, co ti tady kluci radí.
Březen 18, 201411 r Tak jsme vyměnili olej i filtr a stejně mi svítí na displeji "OIL"...jak se prosím Vás ručně vyresetuje interval? Mám Fabii 1.4. TDI, 2003. Do příručky jsem samozřejmě koukala, ale tam je akorát napsaný, že to všechno mám nechat na servisu. V jiných diskuzích jsem četla návody, jenže já mám na přístrojovce jen 1 tlačítko (u hodin) a všude je to popsaný s 2 tlač. Díky předem za jakoukoliv radu. A.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.