brunoos Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 Potřebuji sundat ten velký plast v patých dveřích na kombíku. Čím se to děla. Když jsem se na to koukal z boku tak jsou tam dva velké zacvaky, ale mam srach aby nepovolilo něco jiného. Má s tím někdo skušenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 Já jsem sundával zatím jednou a byla potřeba "hrubá síla" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 presne tak, hruba sila a opatrnost, rado to praska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 Nejlépe ve dvou a při použití síly to jde. Jen se mi stalo, že nějaký ty plechový cvočky který držej ten plast zůstaly na dveřích a pak se musely pomocí kleští sundat a namáčknout zpátky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 3. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2006 Tak jsem použil hrubou sílu, byl jsem opatrný a je to OK. nečekal jsem že tam bude tolik zacvaku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 a zacvaknout ho naz5 je jeste zabavnejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 3. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2006 to budu dělat zítra - už se těším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 tak opatrne, je to pakarna, to zacvaknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 3. Září 2006 Sdílet Vloženo 3. Září 2006 Ty cvoky jsou desny-hlavne kdyz jsem tahal kabely kolem ridice,tak mi praskaly ty plastovy drazky na kterych jsou uchyceny,ale jinak perfektne drzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 4. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2006 Zacvaknuto napoprve - celkem vklidu - pěkně postupně - nejhorši to narvat ke sklu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.