Přejít na obsah

Úprava sedadla řidiče.


Confusum

Doporučené příspěvky

Zdravím, potřebuji poradit. Při usednutí do sedadla Yetíka,  mám pocit jako kdybych plaval. Vysvětlím. Usednu a bočné vedení sedadla zádové části mám na prsty mezeru i vlevo i vpravo.  Nejsem žádny hubeňour  85 kg a výška 170 cm. Prostě mám pocit jako kdybych seděl na židli bez boční opěry. Je to nepříjemné. Dá se sedadlo tedy boční vedení nějak přitáhnout blíž k tělu. Pokud si koupím tzv. sportovní sedadla od škodovky , v čem je rozdíl? Přeji všem pohodový den. C 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

přitáhnout se nic nedá. Samotné sedalo je z plechové kontrukce, na něm molitan, který vytváří tvar sedadla potaženy potahem na které sedíš. Sport sedačky od skodovky jsou kontrukčně stejné, liší se v travu molitanu, který je profilovanější s vyraznějším bočním vedením. Jestli se liší také v samotné šíři sedáku oproti klasickým sedakům mi není známo. Jednoduchá pomoc, více papej bůčku až máš alespoň 95kg, pak ti sedačky určitě budou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...