mischicka Vloženo 7. Březen 2015 Sdílet Vloženo 7. Březen 2015 Přesně tak, u OII v auto poloze vypínač nešel vůbec vytáhnout, u OIII už to jde a mlhovky se zapnout dají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 8. Březen 2015 Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 sice jde v "AUTO" zapnout mlhy, ale nebezi pak nataceni svetel, coz je za me prohra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 9. Březen 2015 Sdílet Vloženo 9. Březen 2015 tak úmysl je to na sto procent, ale nevidim pro mě reálné opodstatnění. I za deště funguje natáčení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martink0 Vloženo 25. Březen 2015 Sdílet Vloženo 25. Březen 2015 Ahojte, viete mi niekto odpovedat, ci sa intelligent light assistant da dodatocne namontovat? Pisem namontovat nakolko nemam potrebnu kameru - takze by sa jednalo o montaz kamery + dorobenie elektriky.. Vdaka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martink0 Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 no nestoji, ale hlavne je to zbytocne :-) nakolko som zmatkar.. ja tam toho asistenta totizto uz mam len 1, som si nevsimol kameru 2, neaktivoval som si to v columbuse.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 1. Červen 2016 Sdílet Vloženo 1. Červen 2016 Musím po jednonoční jízdě dát zcela za pravdu prvnímu příspěvku. Kamera zareaguje na světlo, ale: neumí předvídat, takže neztlumí před horizontem nebere například auta stojící na semaforu v mírné zatáčce několikrát nevzala horní světla kamionu na dálnici ignoruje poziční světla kamionu a je schopná rozsvítit dálkové Za mě věc, kterou bych si momentálně už podruhé neobjednal. Na okresky nebo rovinatou krajinu asi dobré, v tom režimu budu dál zkoušet a využívat. V současné podobě ale na dálnici nepoužitelné a při výskytu kamionů na členitější silnici první třídy taky žádná hitparáda. Vcelku nerozumím tomu, jak může asistent přepínat rychleji než člověk. Teda spíš nechcu vidět, jak pak vypadá takové přepínání u člověka, který je pomalejší než asistent. :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drahosh Vloženo 2. Červen 2016 Sdílet Vloženo 2. Červen 2016 bojler, Ales_BX: a mate oba jenom tu jednodussi kameru nebo tu "lepsi", ktera se dava s Lane Assist? nemoh by bejt rozdil v tom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELXEL Vloženo 2. Červen 2016 Sdílet Vloženo 2. Červen 2016 Já teda ta automatická dálková světla používám jenom na okresce, na dálnici to nedává smysl. Kužel xenonů se upraví, takže svítí dál a to úplně stačí. Dálková jenom osvětlují cedule, takže pak na mě šajní jako prase. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 2. Červen 2016 Sdílet Vloženo 2. Červen 2016 Senzor mam zakladni. U rakusaku nebyvaji tak casto mezi pasama kere, to je zrejme (mozna mimo jine) rozdil. Jeste musim vyzkouset co to dela na krizovatkach - kdyz to ted nebralo auta sikmo vpred, tak jestli pobere auta z boku. Bratr ma nove v SIII variantu s odclanenim a trvalymi dalkovymi a to si hodne chvali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croog Vloženo 2. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2016 Paklize budu mit oktavku s tim asistentem a nebude mi vyhovovat, lze to uzivatelsky vypnout, aby se prepinani svetel chovalo identicky s autem bez asistentu? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 3. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2016 Da se vypnout v menu, videl jsem tam na to polozku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iviak Vloženo 10. Květen 2018 Sdílet Vloženo 10. Květen 2018 Ahojte chlapi. Poradte prosim jak je to s tym automatickym prepinanim dialkovych a normalnych svetiel. Aku kameru musim mat? Nieco na tom spetaku mam, ale neviem ci je to to. Mam o3 rs 2014. Aj na columbuse mam asistent svetel:casna, stredni, pozdni. Ale mne sa zda ze je to kedy zapne stretavacie svetla. Mam tu funkciu automatickeho prepinania? Da sa to dokodovat? Dakujem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 10. Květen 2018 Sdílet Vloženo 10. Květen 2018 V 18. 6. 2014 na 0:06, Hravec napsal: už se to tu také psalo, není to tak, buď si objednáš TRAVELLER ASSISTANT a pak máš všechno, tedy dle konfigurátoru: TRAVELLER ASSISTANT OBSAHUJE: - Infotainment navigační systém "COLUMBUS" s DAB, s integrovanými mapovými podklady - Evropa - Funkci rozpoznání a zobrazení dopravních značek - "LANE ASSISTANT" systém pro udržování vozu v jízdním pruhu vč. varování před nechtěným opuštěním jízdního pruhu - "INTELLIGENT LIGHT ASSISTANT" automatické přepínání dálkových a potkávacích světel - "LIGHT ASSISTANT" s "DAY LIGHT", děšťový senzor, osvětlení prostoru pro nohy vpředu a vzadu - Barevný MAXI DOT - Vnitřní zpětné zrcátko s automatickým stmíváním nebo si toto všechno nebo jen něco objednáš zvlášť - paradoxem je že u neRS Traveller Assistant výjde o něco levněji, kdežto u RS vyjde levněji si objednat funkce jednotlivě... doporučuji se podívat do konfigurátoru ... naopak někdo může mít jen INTELLIGENT LIGHT ASSISTANT a pak má jen malou kameru a na té pp. nejde rozchodit čtení značek, ani LANE ASSISTANT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 10. Květen 2018 Sdílet Vloženo 10. Květen 2018 před 5 hodinami, iviak napsal: Ahojte chlapi. Poradte prosim jak je to s tym automatickym prepinanim dialkovych a normalnych svetiel. Aku kameru musim mat? Nieco na tom spetaku mam, ale neviem ci je to to. Mam o3 rs 2014. Aj na columbuse mam asistent svetel:casna, stredni, pozdni. Ale mne sa zda ze je to kedy zapne stretavacie svetla. Mam tu funkciu automatickeho prepinania? Da sa to dokodovat? Dakujem.. Jen malá technická - ono nastavení "asistent svetel: casna, stredni, pozdni" nenastavuje přepínání dálka X potkávačka. tyto volby ovlivňují nastavení "tunnel light", čili přepínání potkávačka X denní světlo - ovlivnuje to, za jak dlouho to přepne po snižení intenzity venkovního osvětlení na potkávačky. "časné" způsobí, že budeš blikat pod každým mostem, "pozdní" toto blikání omezuje a potkávačky zapne až po nějaké chvíli. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alexa Vloženo 2. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2018 (editace) . Editováno: 5. Září 2018, autor: alexa 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsiano Vloženo 22. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2018 (editace) Setkal jste se někdo s tím, že přestali při režimu auto zhasinat prodavačky i když je venku denní světlo? Čidlo které přepíná podkavaci světla a LED, je to samé co spouští dálkové světla? Editováno: 22. Srpen 2018, autor: marsiano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spirito Vloženo 22. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2018 Občas se mi to stane, že nezhasnou potkávačky, ačkoliv mám čisté sklo před senzorem. Spraví se to až po vyjetí z tunelu během jízdy nebo po vypnutí motoru při zastávce na cestě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HugoSVK Vloženo 24. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2018 Dá sa automatické prepínanie diaľkových svetiel nastaviť trvalo ako zapnuté? To zn. aby som ho nemusel vždy zapnuť páčkou svetiel? Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 24. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2018 Myslím že dá. Mám to tak spravene od Igora na superbe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HugoSVK Vloženo 25. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2018 A kde / ako sa to nastavuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.urbanek3 Vloženo 25. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2018 V kódování 20. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriq Vloženo 2. Září 2018 Sdílet Vloženo 2. Září 2018 Zdravím v poloze 0 a AUTO mi nesvítí led denní svícení OIII pred facelift senzor světel funguje a při zapnutí světel též funguje diagnostika nehlasi žádné chyby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spirito Vloženo 2. Září 2018 Sdílet Vloženo 2. Září 2018 A nemáš to jenom deaktivováné v infotainmentu? (menu Car) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriq Vloženo 2. Září 2018 Sdílet Vloženo 2. Září 2018 Právě že nemám doteď fungovalo a dnes ráno už ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HugoSVK Vloženo 8. Září 2018 Sdílet Vloženo 8. Září 2018 Mám zmiešané pocity z automatiky diaľkových svetiel - mám pocit, že svietia príliš veľa / často. Zapnú sa a svietia napr. aj keď je predo mnou iné auto / oproti ide auto. Vypnú sa len keď je auto tesne predo mnou a pod. Je toto chyba, alebo si vedia prispôsobiť svetelný kužel tak, že sa nemusia úplne vypnúť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.