omicron Vloženo 11. Září 2018 Sdílet Vloženo 11. Září 2018 Potvrzuji co píše @Aleš_BX, mám to nastaveno v podstatě na trvalý provoz, bez problémů, výborná funkce. Nechápu, co znamená "...svietia príliš veľa / často...", naopak, je výhodné, když to svítí vždy, když je možné - nevím proč by to mělo svítit nějak méně... O3FL 9/2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HugoSVK Vloženo 11. Září 2018 Sdílet Vloženo 11. Září 2018 Tiež by som to chcel mať nastavené trvale zapnuté, ale muselo by to fungovať spoľahlivo. "Nejak méně" by to malo svietiť napr. preto, aby to neoslepovalo autá idúce oproti, alebo predo mnou - spomenul som to v mojom poste. Obávam sa teda, že mi to nefunguje správne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 11. Září 2018 Sdílet Vloženo 11. Září 2018 Ja u sebe pozoruju zmenu nastaveni vypinani. Zapinaji se jak maji (tj. kdyz clovek jede rychleji jak tech 60-65km/h) ale k vypnuti dochazi az kdyz zpomalim na cca 35km/h, coz teda v minulosti opravdu nedelalo a je to dost nekomfortni (hlavne v obcich).. Vypinani/zapinani dalkovych svetel dle protijedoucich vozu funguje take jak ma, vetsinou.. obcas to vezme auta co jsou 200m daleko, obcas to auto vezme az 50m ode mne, coz uz je problem.. A tohle se deje cca od ledna, pritom zadny zasah se nedelal :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 17. Září 2018 Sdílet Vloženo 17. Září 2018 Mne to funguje celkom fajn, akurat som si vcera vsimol, ze raz sa mi svetla nevypli, ked som sa minal s oproti iducim autom v prudsej zakrute. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 15. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2018 (editace) Mám O III RS s LA......velice často mi po zapnutí LA na maxíku naskočí hláška "ZNEČŠTĚNÉ ČELNÍ SKLO" a LA přestane fungovat....a sklo je úplně čisté!!! Co s tím?? Když to ostříknu tak to po chvíli začne fungovat ale ne vždy?? Editováno: 15. Říjen 2018, autor: tdikarlos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 15. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2018 Asi jsem to blbě napsal, nebo nevím proč se mnou nikdo nemluví??? Spoiler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2018 Jen si počkej, upování příspěvků tady není tolerované. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 15. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2018 OK..jsem neupoval....jen urychloval :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 16. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2018 Za sebe - letos v zimě jsem to nepoužíval, jen zkoušel a moc dobrý dojem to neudělalo. Jelikož jezdím hodně členitý terén, bylo to prakticky blikání, což by nevadilo, ale - snad každé třetí auto mě probliklo zpět (asi jsem oslnil) a je pravda, že automatika reaguje pozdě, pokud je jasně vidět kužel světel auta, co se chystá přehoupnout přes horizont. "Pozdě" znamená o dost později, než by byla moje reakce daná zkušeností z aut, které měly jen manuál a viz dál. Ono totiž (zvlášť pokud řidič sedí výš... dodávka, kamion...), tak moje světla vidí a je jimi oslněn daleko dřív, než auto (a já) uvidí světla jeho, myslím přímo ty žárovky. Netuším, jestli to jde nějak nastavit v menu (na časnější reakci), ale asi jediné k tomu mám nastaveno, že Auto. Light As. ano a spouštění světel na časné (což se doufám týká přepnutí z denních -> tlumené a tak to chci). Takže to bylo celkem zběsilé stlačování páčky 0 -> Auto -> Vypnout,... Nějak nemám čas ani nápad to vykoušet někde, kde nejsou zatáčky, kopečky, jestli to v "ideálním" případě funguje tak, jak by mělo. Uvidí se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 22. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2018 Tak dnes cestou do práce opět..zapnu Light assostence, chvílku funguje a poté hláška "LIGHT ASSISTENCE - VYČISTĚTE ČELNÍ SKLO". Tak to ostříknu a otřu stěrači, chvilku nic..asistent nejde zapnout a po 5 minutách už jde....... Vzhledem k mrtvu na tomto fóru už snad ani neočekávám odpověď......anebo dostanu další varování at netopuju...ale to bude naposled. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jumpmans Vloženo 22. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2018 Presne tohle se mi obcas stane kdyz vjedu do mlhy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 22. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2018 tak v lze je to jasné , když kamera nevidí, tak nahlásí, že nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 22. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2018 ....jo ale o mě to dělá za normálních podmínek....v mlze a ve tmě je to jasný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 22. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2018 Asi by sa ti mal nato niekto pozriet...neskusil si odpojit bateriu na nejaku dlhsiu chvilu? Diagnostika nezaznamenala ziadnu chybu? Neviem, ci su tam aj nejake akcne cleny na tuto kameru, ale mozno by stalo zato to pozriet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 23. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2018 Proto to sem píšu...jestli to někoho zlobí taky, případně jestli je to častý jev a nemá cenu to řešit..??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 23. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2018 na O3 RS sa mi take nieco nestalo pocas 170 tisic km. normalne to nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 23. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2018 Moja ma takisto vyse 170t km a stalo sa mi to len raz, ale vtedy som mal nejaky sneh pred kamerou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 25. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2018 Tak co jsem zjištoval, chtělo by to prý nechat nastavit kameru..trvá to asi 2 hodinky...auto se postaví proti speciálnímu přístroji a nastavuje se diagnostikou....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 10. Březen 2020 Sdílet Vloženo 10. Březen 2020 Ahoj, mám dotaz: Co je vlastně Light Assist? To je automatické zapínání dálkových světěl, když mám přepínač v poloze AUTO a cvaknul jsem levou páčku od sebe (tedy svítí symbol dálkových "A")? Pokud ano, co je "Doba zapnutí" v infotainmentu (Vozidlo>Nastavení>Světla)? Mám tam možnosti časné/střední/pozdní - to je rychlost zapnutí dálkových světel za splnění podmínek? Původně jsem myslel, že to je časnost přepnutí denního svícení na tlumené. Nebo je to "spárované" oboje dokupy? Automat nepoužívám, dost oslňoval, ale byl nastavený na "časné" - kvůli DRL/tlumeným. V návodu o tom není ani slovo, co to je. Určitě bych potřeboval nastavit časnost přepnutí DRL/tlumené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 12. Březen 2020 Sdílet Vloženo 12. Březen 2020 Je to o zapnutí hlavních světel při šeru. Nastavuje se intenzita světla, kdy se hlavní světla zapnou. Není to o dálkových. ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia_66_tdi Vloženo 12. Červen 2020 Sdílet Vloženo 12. Červen 2020 (editace) Zakoupil jsem Octavii 3. V údajích bylo automatické zapínaní světel. Jenomže na vypínači nemám polohu AUTO. Nevíte jak to má fungovat? Editováno: 12. Červen 2020, autor: octavia_66_tdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 12. Červen 2020 Sdílet Vloženo 12. Červen 2020 Tak ti kecali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia_66_tdi Vloženo 12. Červen 2020 Sdílet Vloženo 12. Červen 2020 A ta kaplička je tam k čemu, má ti i čidlo vpředu :-/. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 12. Červen 2020 Sdílet Vloženo 12. Červen 2020 To je senzor vlhkosti na klimu. Už se to tu psalo. Měl jsem to taky a nechal jsem si dodělávat i s automatickýma stěračema. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia_66_tdi Vloženo 16. Červen 2020 Sdílet Vloženo 16. Červen 2020 kluci a co by obnášelo tam dát spínač s pozicí auto, dá se využít ten senzor v kapličce? nebo složité tahání do středu přístrojové desky? přemýšlím jak to vyřešit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.