Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ja som myslel ze sedi v predu tak mysli tu.

Možná sedí vzadu a má šoféra :D

• Autor

Přední mám, myslel jsem samozřejmě tu zadní, a tu využívám když se nechám dovážet z různých akcí společensky unaven :) ale nejčastěji při převážení delších věcí, ta díra přes ní do kufru se mi už několikrát hodila, hlavně v zimě :)

No co už, nezbývá než dál čekat...

• 4 týdny později...

Jo jo diera je dobra vec :-)

• 2 týdny později...

Čaute chalani. Ak by ste niekto vedeli o športových sedadlách do Rapida, dajte mi vedieť  - poliak.peter84@gmail.com, +421915798527. Je mi jedno akej budú farby, či budú s výhrevom, alebo bez a či budú len predky, alebo aj zadok. Ideálne ak by boli kompleť a s výhrevom. Ďakujem

Upraveno od Jupol

• Autor

Ahoj, poslal jsem ti SZ :)

• 2 týdny později...

Tak po nejake dobe pouzivani dynamic sedacek jsem zjistil ze mi velice chybi bederni operka

Vzdycky kdyz jedu z prace ( cca 40 min) boli me zada ( predtim peugeot 306 a v pohode)

Normalne mi to nevadi, a nejsem hornik pro rypaly :-) 2/3 dne sedim 1/3 chodim v praci

Sedacka proste nuti zada do kulata a ja bych potreboval sedeť rovne

Nemate nekdo podobnou zkusenost? Dam si tam asi polstarek nebo nejakou uni operku ale nebude asi sranda neco vybrat

Jinak jsem s nima spokojen, jsou to supr sedadla a hezky ( jo a jeste se blbe nastupuje ale jsem mladej, nevadi mi to)

Samozrejme uz jsem premyslel jak asi pridelam diteti dozadu drzak na tablet atd ale holt vsechno ma svoje...

Mel jsem stejny problem..

vyresil jsem to timhle:

post-86674-0-70261200-1420963973_thumb.p

Přesně něco takovýho jsem měl na mysli.

Nemáš náhodou fotku jak to vypadá v autě?

Joo, az se vyspis tak to tady bude :)

Jinak je to super vec za par korun..

Lidi, co si u me zkouseli tyhle dynamic sedacky si toho ani nevsimli :)

Omlouvam se, neni to otoceny - nahravam pres mobil :)

post-86674-0-84200300-1421114434_thumb.j

post-86674-0-95429300-1421114447_thumb.jpost-86674-0-32616700-1421114460_thumb.j

Dik, na sedivych je to nenapadny

Ja mam cerveny..

Ale i tak bych to zkusil

Kde presne jsi kupoval?

Dik

Jeste me napadlo kdyby slo nedestruktivne sundat potah operadla ze by tam clovek mohl dat kus vhodny pěny pod calouneni a nebylo by to videt vubec

Ale nevim jak je to s tim..

Ja to mam ze sparu, ale videl sem to i v lidlu a snad i v tescu

Takovéhle šílenosti na sedačkách nesnáším

me se to obecne taky nelibi ale pokud by to pomohlo tak bych to asi prezil nebo aspon vyzkousel a pak treba neco vice profi - uprava sedacky nebo nevim co.. Jiny zada mozna :-)

Taky se mi to moc nezamlouvalo, ale casem sem to prestal vnimat :)

a jak sem psal o par radku vic, tak lidi co si u me zkouseli tyhle sedacky si toho ani nevsimli :)

• Autor

Až tak nezáleží jak to vypadá hlavně že to poslouží dobře svému účelu, zdravíme máme jen jedno...

• 3 měsíce později...

Neví někdo,  jak na přední sedadlo dynamicu (na opěrku hlavy) přidělat nějaký držák na tablet na dovolenou pro dítě, které sedí na zadním sedadle? 

Na Tablet nebo iPad? A jaká velikost

Tablet ( Samsung Galaxy note 10.1 )

Objednám a uvidím, ale díky za pomoc.

Možná zajet do prodejny a vyzkoušet. Já jsem to jen viděl, ale nezkoušel jsem to. V nejhorším případě mě napadlo vyměnit, nebo prodloužit ten pásek.

premyslel jsem nad tim stejnym, nechapu, ze skodovka neco takoveho nenabizi. jinak, radeji ani nepremyslet, co se s tim tabletem stane v pripade nehody.

Hodne dlouho jsem hledal a našel jen tento držák. Stejný problém jsem měl, když jsme hledali ochranu na prední sedadlo proti okopání.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.