Publikováno Září 4, 200618 r Mám přes dva roky fabii a odešla mi (prohnila) hadice chladícího prostředku (6Q0 820 741 A) pro klimatizaci v motorovém prostoru. Nemůžete jí někdo sehnat za rozumnou cenu. Ty svině ze škodovky za ní chtějí 7500 Kč.
Září 4, 200618 r Mám přes dva roky fabii a odešla mi (prohnila) hadice chladícího prostředku (6Q0 820 741 A) pro klimatizaci v motorovém prostoru. Nemůžete jí někdo sehnat za rozumnou cenu. Ty svině ze škodovky za ní chtějí 7500 Kč. Ve škodovce je trochu levnější než píšeš, kdyby jsi byl z jižních čech, umím udělat slevu 10% na origo díly...jinak ti doporučím nechat tu hadici opravit (zakápnout díru hliníkem),,,jenom nevím, jestli ti někdo vůbec dělá..
Září 4, 200618 r Pokud jsi někde poblíž Olomouce ,tak ve firmě Molpir Ti vyrobí novou....,za velmi rozumný peníz...
Červen 9, 201114 r pokud je poskozena pouze gumova hadice, neni problem ji nalisovat s jinou-novou hadici na puvodni potrubi.Samostatne potrubi lze vyrobit take a jak bylo vyse popsne, vyjde to levneji
Červen 9, 201114 r to je ta trubka s dvěma hadicema ke kondenzátoru? pokud ano, tak se dá koupit za 1500kč
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.