Přejít na obsah

Hledám servisáka


veider

Doporučené příspěvky

Ahoj, našel bych tu někoho ochotného co se vyzná a dokáže auto napíchnout a dojel by se mnou za nějakou odměnu okouknout toto auto:http://www.skodaplus.cz/Car/756787/skoda-superb-combi-tdi-2-0-tdi-125-kw-elegance?query=fulltext%3D%26priceFrom%3D%26priceTo%3D%26discountPriceFrom%3D%26discountPriceTo%3D%26speedometerFrom%3D%26speedometerTo%3D%26inOperationFrom%3D%26inOperationTo%3D%26loadFrom%3D%26loadTo%3D%26capacity%3D0%26leasing%3D%26dealerList%255B%255D%3D45%26off%3D15

 

Na autě už jsem se podívat byl, prodejce mi řekl, že je to dovoz z Belgie, bohužel bez servisky. Bohužel tomu až tak nerozumím, abych si sám dokázal zhodnotit skutečný stav auta. Diskuse už proběhla zde: http://www.autohificlub.cz/forum/13/1807386-nekdo-z-usti-n-l-skouknuti-auta/0

 

Jde mi samozřejmě o to, zjistit skutečné kilometry a zda bylo bourané. Dle prodejce je poslední záznam v roce 2010 kdy to mělo najeto 30tis. km, bourané údajně nebylo, což mi zase nesedí s vyrezlými částmi víka kufru + divná je rozdílná barva šroubů v podbězích, viz. druhý odkaz kde jsou i mnou pořízená fota.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vím, že ti to určitě neulehčím, ale osobně bych uvažoval pouze o Superbu po prvním majiteli, se servisní historií a to buď z ČR nebo D.

Přece jen je to dost peněz. Navíc už z fotek, diskuze, absence servisky a Begie - jako země původu.... je dost indicií na to aby si se na to radši vyprdnul.

 

95 tis. km - může mít nájezd klidně přes 200..., dost kosmetických vad i pravděpodobně maskovaný ťukanec....

 

Výbava hezká, to je ale vše.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud tě netlačí čas (to je pak nejhorší, člověk dělá zbytečně ústupky, předčasně se už člověk vidí v "nový" káře), tak se opravdu v klidu rozhlížej, popř. s VIN si zajdi do místní Škody/VW a nech si říct servisní historii a přesný datum výroby a provozu (v Mostě to dělají za poplatek 150,- Kč)

 

Pokud bude vše sedět udělej si výlet a nejlépe si nech zanést garanci km do kupní smlouvy...

 

Jaký máš cenový strop? (počítej s rezervou na prvotní servis .... oleje, filtry, popř. rozvody, havarijní pojistka)

Jaká bezpodmínečná výbava?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

čas mne absolutně netlačí, Sup by se mi ale líbil v kombinaci 125kW + DSG. Neměly by chybět xenony a kůže + vyhřívání sedaček. Strop bych si dal do těch 400 tis. s tím že něco mám v hotovosti, něco bych doplnil prodejem aktuální auta. bittpower: tam právě chybí kůže. Mám psa a i když jezdi v kufru v gumové vaně a postranicích, stejně jsou chlupy i v interiéru a z látky to nejde. Jo a ještě jsem si dával limit na km, najeto do 100tis

Editováno: , autor: veider
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

veider: To je auto tady od nás od kluků z Okimu, jsem tam víc jak doma tak Ti ho zejtra omrknu, zjistím detaily a dám Ti vědět :-) upřímně docela dost vozím aut z Belgie, Holandska a Lucemburska a kolikrát i takovýhle nový auta jsou bez servisky a neni v tom žádnej podvod ikdyž pro nás se to tak jeví. Oni tohle prostě neřeší, ale zase na druhou stranu k autům přidávají COC list nebo výpis z technickej kontrol kde je včechno řádně zapsaný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

veider: ...tak kamaráde asi Tě zklamu :kol-26: auto je jednoho typka co občas sem tam něco prodá, dle měrky laku bylo lakováno toto: levý zadní blatník, zadní vrata a zadní nárazník, kolem auta jsem lezl fakt zhruba hodinu a našel jsem toho dost. Kdyby šel s cenou o třicet dolů asi by to byla dobrá cena :)

 

Co je za mě divný:

- každá guma jinak sjetá, rozdíly zhruba 2mm dle měrky

- přední okno dost divně nalepený

- nesedí číselná řada na oknech

- divně slícovaná stropnice

- pravá kufrová bočnice jiná barva než levá ??

- spodek auta podezřele vyčištěnej

- pás spolujezdce se hůř navíjí

- poznatek se šroubkama v podběhách se opakuje i v pravo v předu

- někdo se snažil o rozlešťování,ale fakt to nedal :( spíš naopak

 

Co mě překvapilo příjemně:

- fakt to hezky chytilo na brnknutí

- řazení fakt slušný

- jede rovně nic nemlátí a ani nic nehučí

- brzdí hezky,ale asi to dýl někde stálo

- interiér fakt hezkej, buď ho někdo dost slušně a dlouho pucoval anebo to fakt odpovídá tomu nájezdu

 

Podle kluků se s tím týpkem dá mluvit o ceně takže kdybys to auto chtěl něco s cenou bysme určitě pořešily popřípadě majitele ňákým způsobem dotlačily třeba k odstranění ňákých vad :kol-47:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

TomMI: Wow moc díky za kompetní info. No toho jsem se bál...když jsem ho okukoval já, tak jsem také došel k závěru že bylo minimálně bořený na zadek. + ty šrouky v podběhách a nesedící přední kapota......hmmm asi to nemá smysl, škoda no. Ale moc děkuji za pomoc. Budu muset hledat dál

Editováno: , autor: veider
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

On je ale rozdíl mezi "bořeným" a "bořeným". Taky jsem musel u předchozího auta nechat lakovat zadní dveře a blatník, protože mi to nějakej specialista na parkovišti u Kauflandu ťuknul. Samozřejmě pokud to nemá servisku, tak to člověk už asi nezjistí, co s tím opravdu bylo...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Využiji toto vlákno a zeptám se... našel bych tady někoho s diagnostikou, kdo by mi v Praze, začátkem týdne udělal pár drobností?

 

1) Vymazat chyby (jednu jsem si přivodil a svítí mi kontrolka airbagu)

2) Nastavit zavírání kufru tlačítkem v autě (lze i tlačítko na klíčích?)

3) Nastavit menší odchylku tachometru (při 132 dle GPS mi tachometru ukazuje 140)

 

Napište mi prosím do zpráv. Díky.

 

Doplněno: Samozřejmě za úplatu...

Editováno: , autor: Prochaine
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...