SITMIR Vloženo 15. Květen 2014 Sdílet Vloženo 15. Květen 2014 Vážení kolegové. Potřeboval bych poradit jak dostat do kufru 12V pro napájení zásuvky. např. pro chladící box a podobně. Zásuvka by měla být trvale pod napětím tzn. i po vytažení klíčku tak jako zásuvka na středové konzoli. Tahat proud od pojistkové skříně mi přijde dost krkolomé. Nenapadá někoho nějaké řešení ? Předem díky za nápady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 15. Květen 2014 Sdílet Vloženo 15. Květen 2014 Není to náhodou už připravené na tu zásuvku někde pod čalouněním. pokud né tak ti nic jiného nezbude než natáhnout nový drát Je mi divný že tam není už z výroby,já jsem ji tam měl u FI a u Yetiho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SITMIR Vloženo 15. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 15. Květen 2014 No možná to připravené bude ale jak to najít. Rozebírat čalounění se mi teda nechce. Napadlo mě vytáhnout drát z origo zásuvky u ruční brzdy ale taky se mi to nechce kuchat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rojan Vloženo 16. Květen 2014 Sdílet Vloženo 16. Květen 2014 Mam dodelanou zasuvku 12V v kufru R. Jelikoz jsem nenasel jine reseni - tak od pojistkove skrine mam natahnuty drat (+12V) pres dalsi pojistku a pod plastama jsem ji dostal az do kufru. Kostru jsem vzal z jednoho sroubu (firemniho) - je jich tam docela dost. Samotnou zasuvku jsem domontoval svisle k prehradce za zadnim podbehem. Zasuvka je porad pod proudem. Pokud jde o pripojeni dratu ke stavajici zasuvce - tak to neni nejlepsi reseni. Chce to demontovat stredovy panel, a pak stejne je treba natahnout drat. Jen kudy? Pod kobercem sem nechtel - tak by mel jit zpet pod palubovku, vedle pojistek, ... Proto jsem vzal napajeni z pojistkove skrine. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 16. Květen 2014 Sdílet Vloženo 16. Květen 2014 Toto řešení se nabízí asi fakt jako nejschůdnější a nejméně pracné. Jinak inspirace taky zde: http://forum.skodahome.cz/topic/28402-z%C3%A1suvka-v-kufru-liftback/#entry511499 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SITMIR Vloženo 16. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2014 Tak díky moc za rady. Zkusím to takhle nějak pořešit. Nakoupím díly a půjdu na to . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.