Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim sehnal jsem si radio DX do SUPA........Ale vse funkcni ale kdyz je stanice v Pravo blika ci sviti TP  a jakoby kdyz jedu tak radio hraje ciste ale v urcitych itervalech vzdy jakakoliv stanice na chvilinku vypadava je to neprijemne kdyz poslouchate myslim si ze za to muze to TP ale ani v manuale jsem se nedoscetl jak ho vypnout  poradte nebo treba je problem jinde diky.

• Autor

Hledal a nenase........................

Pozorně si přečti návod k obsluze DX je to tam na straně 18, 19, 20 a 21. Pokud máš stanice naladěné na předvolbě TP což je dopravní hlašení, tak na obrazovce bude vždy svítit TP. Ulož si stanice do předvoleb FM1 a FM2 a TP ti svítit nebude. Ale jestli ti vypadávaji stanice, tak si myslím, že funkcí TP to určitě nebude.

• Autor

ok no .... je to proste radio hraje a pak se vypne zvuk cca na vterinu zapne je to sporadicky ale udela to vzdy kdyz v pravo problikne to TP......

• 1 měsíc později...

ahojte není to tak úplně k tématu,ale mám taky problémy s navigaci , koupil jsem si před pár dny superba první generace 2,0 tdi rok 2008, dnes jsem si koupil originál navigaci DX, a nastal problém, nehrajou mi cd, čím to může být, a vše je v angličtině, šlo by to nějak změnit, a bylo u toho pouze cd s mapami GB, potřeboval bych sehnat mapy čr, jsem z ostravy rád bych to nějak zprovoznil, děkuju moc za rady

CD hrajou jenom z měniče v kufru, štěrbina přímo na DX je jenom na mapy. Hrajou jenom CDAudio, na MP3 zapomeň. Mapy si můžeš koupit asi v každém autorizovaném servisu Škody. Pozdější verze DX lze přeflashovat na češtinu (pouze menu) pomocí CD, u typu A to bylo složitější. Hlasové pokyny lze dostat do jakékoliv verze pomocí map, tuším verze 2003.

Upraveno od MrChodny

přesně jak píše MrChodny:

štěrbina je na mapy DX, dají se sehnat na internetu kolem tří stovek nebo originál ve škodovce nebo na internetu kolem 3 - 4 tis.

CZ hlas naflashuješ z map r. 2003

pokud nemáš navi canovou - Index B, C dá se taky menu nafleshovat, ale jedině odpájením a napájením jiného čipu na desce, u can to šlo většinou z CD

kdyby tě ještě něco napadlo, ptej se :)

• Autor

chlapaci pekny ale nevite stale muj problem ktery tu zadam na vyresini zde prikladam video nahravku co to dela me DX zde v raru ke stazeni: http://leteckaposta.cz/264426900

Zdravim sehnal jsem si radio DX do SUPA........Ale vse funkcni ale kdyz je stanice v Pravo blika ci sviti TP  a jakoby kdyz jedu tak radio hraje ciste ale v urcitych itervalech vzdy jakakoliv stanice na chvilinku vypadava je to neprijemne kdyz poslouchate myslim si ze za to muze to TP ale ani v manuale jsem se nedoscetl jak ho vypnout  poradte nebo treba je problem jinde diky.

Upraveno od bemmet

ať se dívám jak se dívám tak tam žádné TP nevidím probliknout.Každopádně v nastavení vypni všechny funkce a máš klid.Mi to nedělá a to mám TP zapnuto takže někde v nastavení bude chyba.Nemáš návod k DX?Nebylo to tam?

• Autor

to jsem delal vse jsem povipinal a navode tu bybli mam prectenou na zpamet.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.