Červenec 11, 201411 r ja vcera plnej kufr bagáže vč. kytary, polorozlozenyho stanu, postýlky a pár krosen, 3 lidi vč řidiče, jedno mimino s krosnou a dva velky vodici psi :-D pohoda, dokonce to zvladlo i nepriznivy teren no a potom cesta v pěti...ani si vzadu nestezovali.... ) jen ten bordel po tom.... :-D
Červenec 17, 201411 r Když už jsme u toho zateplování :-D Tak tu taky něco přidám :-D Zhruba 200 cihel + lišty Upraveno Červenec 17, 201411 r od polar_bear
Srpen 11, 201411 r Bolo ich iba 10 . Išli sme do Chorvatska, chleba sme tam potom kupovali ale to nebolo ono.
Srpen 21, 201411 r rogerer: Já vozím ve spacebacku i dvě kytary. Shodim levou zadni sedačku a krasně se tam vejdou i s taškama, spacákama a dalšíma dvěma spolucestujícíma. Jen škoda, že nemam fotku
Srpen 22, 201411 r Autor Tak dalsi foto stavebnika. Par cihlycek a druhy kolo bylo 13pytlu cementu [emoji2] poprve co schovaly gumy skoro cele za lem, vic uz sem si neryskl a foto bouzel nemam [emoji20]
Prosinec 4, 201410 r Vesla se krasne.. Jo a taky svoje vlastni letnaky jsem odvezl ( tlustsi 16") a to nevim jesli by spaceback nalozil
Prosinec 8, 201410 r Dneska jsem vezl nabytek 130x100x20 a celkem spaceback obstal..Verim, ze lift by mel jeste rezervu
Duben 4, 201510 r To si delas prsa [emoji1] [emoji1] [emoji1] sis to zpletl z miltikarou ne? Chudera cervenej. To bych ja nikdy svymu autu neudelal. Neni to zadnej stavebni pickap. [emoji12]
Duben 4, 201510 r Autor To je tak kdyz ti doujdou cihly o vikendu a stavebniny maj pred zavirackou [emoji4] chudak dostal za usi ale nebyla jina moznost dopravy.
Duben 5, 201510 r Naopak, vsak auto ma slouzit, neni to Mercedes za dva mice, tam bych asi cihly nevozil... Jinak pozorujes nejaky zhorseni kvuli tomu jak ho vytezujes? Sramy, vrzani apod.?
Duben 5, 201510 r Pro nekoho je auta za 350tis jako pro jine auto za 2mil. Pro nekoho je i auto za 350tis nedostiznym snem. Tedy vec nahledu nez aby se dalo pausalizovat. Osobni auto je osobni a ne nakladak. Popr. Bych si poridil tazny s vozikem.
Duben 5, 201510 r Autor Bouzel nemam moznost parkovat vozejk nikde a kdybych si mel koupit tazny a vozejk tak me to vyjde tak na 20tis a radsi to nacpu do baraku. Auto musi postavit barak. Pak ho necham nekde poradne vypulirovat, co bude ko necham vymenit a bude zas krasny. Jinak k otazce Wydera - na sramy si davam nanejvis bacha takze interier je neposkvrneny zatim a vrzani atd - to co dela vsem ostatnim. Zatim stavba baraku ho nijak nerozvolnila. Mam najeto 43tis.
Duben 5, 201510 r Jo takhle, ty auto zaparkujes na stavbe a druhy den mas hotovou hrubou stavbu, kdo by to byl rekl, to sis nechal nakodovat nebo to bylo v prislusentsvi. Funkci stavby baraku jsem si nevsiml v ceniku. [emoji1] [emoji1] [emoji1] Jinak pokud neni zbyti co se da delat.
Duben 5, 201510 r Autor A oni me tu peskujou za cihly, 300kg cihel nebo zradla. Dyt je to to same [emoji2]
Duben 5, 201510 r No já teda na všech autech měl vždy tažné. Přívěs nemám , ale ten se dá vždy někde půjčit. Takhle nacpat Rapida cihlama by mě bylo docela líto.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.