Přejít na obsah

Podzimní sraz 2014 na Bystřičce


vick

Doporučené příspěvky

Jinak menší organizační info do kempu můžeme jít až po 11 hodině protože tam jsou ubytování lidi :-) takže ja tam budu chvilí po desáté a budu natom velkem parkingu nad kempem :-) relaxovat :-)

Jak to vypadá se čtvrtečním obědem? Díval jsem se k Mokrošům na web a od září je ta hodspoda otevřená jenom pátek-neděle.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ouuu tak to jsi mě zaskočil když to tma mají napsané tak to bude asi pravda :-) Čili takže si můžem naplánovat oběd sami ve čtvrtek jinde :-) Nějaký návrh ?

 

Jinak paní z kempu napsala ať při příjezdu přes druhý kemp jsme velmi opatrní pač se tam pasou slepičky prej :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jedu, Brno-Vyškov-Kroměříž pak sjezd u Hulína na Holešov, přes Holešov do Bystřice pod Hostýnem a pak do těch stoupáků a zatáček (tam prověříte brzdy a podvozek) na vrcholu projedete kolem skiareálu Troják a pak už se jede dolů a vyjede se v Ratiboři. Za Ratiboří se najede na hlavní tah VelMez Vsetín a za chvílu ste v Bystřičce. Štěpane na ty Hranice a Valmez je to delší, ale jinak se tam jede pěkně, od Olomóca je v podstatě nová dálnica. A Zlín jak říká Bára...

Oáza vypadá pěkně, Ghost jsou tam dokonce ubytovaní tak jim to otestujem. A v pátek pudem taky na oběd nebo si něco ugrilujem? Na slepice si dám pozor, dojedu čt kolem 12-13 hod.

Editováno: , autor: Tarantulas
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Krtek:Když tak ti někdo z nás skočí otevrit

Tarant.:ja prave tu cestu kolem Hranic znám úplně naspamet, jelikož tudy jezdim celkem často na Slovensko, proto i chápu ze mi to navi upřednostňuje, je to v pohodě cesta a asi ji i zvolíme, bude to nejpohodlnejsi a asi i nejrychlejší,kód když to znám.

A jak je to s grilem a dřevem me takybzajima

Editováno: , autor: Doktorone
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

chlapci dřevo doporučuju koupit někde po cestě.Nespoléhat že tam bude.Jinak griluje se a opéká každý večer.Myslím,že už tu někdo psal kdo všechno bere grill a kdo přístřešek popřípadě židli.Jinak v nepřízni počasí je tam jak to nazvat klubovna nebo posezení uvnitř takže počasí nás nezaskočí.

to Krtek: Luky kemp je jen náš a neboj že by ses tam nedostal.Brána se na večer zavírá což autům jen prospěje.

Jinak na víkend hlásí babí léto tak snad to bude cajk.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Štěpáne, myčka je ve Valmezu na Shellce, kolem ní i pojedeš je u kruháču, ale je tam jen kartáčová. Pak je na Rožnovské na Benzině, je tam kartáčová a pak i box s wapkou. Je to už malinko zajížďka, ale nic hroznýho.

http://www.mapy.cz/zakladni?vlastni-body&x=17.9799953&y=49.4770658&z=13&ut=Nov%C3%BD%20bod&ut=Nov%C3%BD%20bod&uc=9pEmkxU1bwiYJ3Vx&ud=Vala%C5%A1sk%C3%A9%20Mezi%C5%99%C3%AD%C4%8D%C3%AD%2C%20okres%20Vset%C3%ADn&ud=Vala%C5%A1sk%C3%A9%20Mezi%C5%99%C3%AD%C4%8D%C3%AD%2C%20okres%20Vset%C3%ADn

Editováno: , autor: Tarantulas
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...