kahuda Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 Nevim hlavne co by to mohlo delat, tak pomalu se tam snad nic nepohybuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 Zase nesmite slyset travu rust. Dehet zase klepe jako traktor a pres to bys nic neslysel a nemel bys co zkoumat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 Navštiv ORL, já to tam slyším. U žádného 1.2 TSI jsem se s tím ještě nesetkal. kahudo, zvenku to není slyšet? Takto totiž těžko identifikuješ přesný zdroj. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 (editace) já také, takové pulzující hučení, jak z nějakýho hororu, mě to hned připomnělo vetřelce, takhle znělo to vysílání z planety Nebo podobný zvuky vydává pračka, když mění vodu Editováno: 1. Září 2015, autor: Rypicong Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 Omlouvam se, sel jsem se zavrit na popud Pawouka do koupelny a opravdu. I manzelka ac nevedela o co bezi to slysela. Tedy beru zpet co jsem napsal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mil_da Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 (editace) Ahoj, mám podobný problém. Při studeném motoru pískání a po zahřátí sténání jako ty. Bohužel to nedělá pravidelně, jel jsem s tím i do servisu, ale jak to bývá, závada se neprojevila. Závada se začala projevovat okolo 4000 km. Pískavý zvuk se trochu mění pokud se dotknu rozdělovače paliva nebo snímače tlaku paliva. Asi budu muset opět navštívit servis. Editováno: 1. Září 2015, autor: mil_da Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kahuda Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 Je to slyset i zvenku a nejvic vevnitr - tam neni slyset motor, jen toto. Na tom videu to ale slyset neni, nejak blbe se to uploadovalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 A nejde ani přibližně určit, z kterého místa motorového prostoru to jde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kahuda Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 Nejde, ale na mobilu to je nejvic slyset u turba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kahuda Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 Mam jeste jedno video z opacne strany motoru, tam je jeste slyset nejake cvaknuti 2x, zitra ho sem dam. Jak sem muzu dat video jinak nez na youtube? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mil_da Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 Kahuda já bych ještě řekl, že se ''chrochtání'' mírně zrychlí pokud přidám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kahuda Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 Ja to zatim pozoroval jen na volnobeh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Září 2015 Sdílet Vloženo 1. Září 2015 Mam jeste jedno video z opacne strany motoru, tam je jeste slyset nejake cvaknuti 2x, zitra ho sem dam. Jak sem muzu dat video jinak nez na youtube? Nijak. Jedině to dát někam na nějaký share server (Uložto....) a dát sem na to odkaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kahuda Vloženo 2. Září 2015 Sdílet Vloženo 2. Září 2015 Tak tady je to video, není to tam tolik slyšet, v 6. a 8. sekundě tam něco cvakne, ale to už se tady myslím řešilo. https://youtu.be/iJ6_qTjjK1M @ Rypicong: to si přesně trefil, jako stará pračka, když vypouštěla a čerpadlo šlo už naprázdno. @ mil_da: při studeném motoru mi to taky popískává, bude to asi to samé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effective Vloženo 2. Září 2015 Sdílet Vloženo 2. Září 2015 (editace) Neslyším tam nic navíc co bych u svého auta už neslyšel. Jestli se tím chceš zabývat a poslouchat co tam není je tvoje věc, ale já bych radši autem jezdil. Věřím, že tu najdeš dost lidí co tvůj mamon podpoří Editováno: 2. Září 2015, autor: Effective Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kahuda Vloženo 2. Září 2015 Sdílet Vloženo 2. Září 2015 Však já jezdím, jen se poptávám, jestli někdo neví co to dělá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mkaba Vloženo 2. Září 2015 Sdílet Vloženo 2. Září 2015 to cvaknutí je clona vodního čerpadla, to je normální...jinak tam taky nic zvláštního neslyším, ale je fakt, že přes kameru se občas různé zvuky nepodaří zachytit tak jak jdou slyšet v reálu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BranoHelt Vloženo 30. Září 2015 Sdílet Vloženo 30. Září 2015 Toto pískanie teplého motoru na voľnobeh začalo robiť aj mne. Pri servisnej prehliadke som ím o mojom probléme povedal a povedali my,že je to zvolávačka a po dvoch dňoch my vodnú pumpu komplet vymenili.Treba sa len ozvať.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Září 2015 Sdílet Vloženo 30. Září 2015 Svolávačka = svolávací akce, nebo servisní akce? Pokud je nutno "Treba sa len ozvať", tak tady nešiř dezinformace, je v tom rozdíl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kahuda Vloženo 1. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2015 A to platí jen na Slovensku, nebo i u nás? Nikdo mě nikam nesvolával... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effective Vloženo 1. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2015 Zajímavé, budu dávat auto do servisu tak se na to zeptám a dám vědět Toto pískanie teplého motoru na voľnobeh začalo robiť aj mne. Pri servisnej prehliadke som ím o mojom probléme povedal a povedali my,že je to zvolávačka a po dvoch dňoch my vodnú pumpu komplet vymenili.Treba sa len ozvať.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mkaba Vloženo 1. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2015 (editace) Na tohle určitě žádná svolávací akce nebyla, ale můžeš si to tady podle svého vin ověřit http://www.skoda-auto.cz/mini-apps/test-svolavaci-akce Maximálně je na to vystaven přípis od škodovky (myslím, že se tomu říká TPI, když tak mě opravte ), kde je popsaná závada a jak jí případně vyřešit. Jinak mě čerpadlo na tsi, které pískalo jak papiňák, vyměnili a po cca 3 měsících to dělalo znova Tsi už ale nemám, takže nevím co se s tím dělo dál. Editováno: 1. Říjen 2015, autor: mkaba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2015 Mně to loňské léto pískalo také a letos už nic a to byly větší vedra. tedy toto já neřeším. Ale četl jsem, že je pár lidí co jim to začalo pískat i po výměně. No stejně už mám po záruce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effective Vloženo 2. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2015 200tis km s naším TSI :-) http://200000kmjetta.blog.auto.cz/2015/09/200-000-km-s-12-tsi/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2015 pěkné, díky. na tom je vidět, že když se s TSI jezdí dálky, tak může taky něco vydržet, ale co mě lehce zarazilo je ten zanesený mazací systém a přesně vím čím to je a jen se potvrzuje to, co už se kolikrát různě uvádí. No ano, LL servisní interval výměny oleje. Jsem rád, že olej měním po 15tis a toto je důkaz, že je to tak správně. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.