dmacek Vloženo 30. Květen 2014 Sdílet Vloženo 30. Květen 2014 Ahoj, přítelkyně má Fabii I 1.9 TDI 74kw a včera jsem si všiml, že při stání ji na palubním počítači roste průměrná spotřeba (za 5 minut cca o 3 lity). Někde jsem na toto téma narazil, ale teď to zaboha nemůžu najít. Nemáte s tím někdo zkušenost? díky Dominik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Květen 2014 Sdílet Vloženo 30. Květen 2014 Něco je tady, nebo tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dmacek Vloženo 30. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2014 (editace) tady se spíš řeší aktuální spotřeba na volnoběh. Mě jde o to, že tato Fabia příjela se spotřebou 6l a za 5 minut stání měla spotřeba 9l a za dalších asi 7 minut jsme se dostali na 14l/100km a to auto celou dobu stálo s motorem na volnoběh. Bohužel jsem se na aktuální spotřebu při volnoběhu nepodíval. Podívám se na to dnes a případně doplním Editováno: 30. Květen 2014, autor: dmacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopak Vloženo 30. Květen 2014 Sdílet Vloženo 30. Květen 2014 Je to ok, při volnoběhu spotřebované palivo se započítává do průměrné spotřeby, a protože neujedeš při stání ani metr tak průměrná spotřeba na 100km se zvětšuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dmacek Vloženo 31. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2014 (editace) Vcelku logicke vysvetleni, jsem to ale .... Editováno: 2. Červen 2014, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.