McMatej Vloženo 6. Červen 2014 Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 Zdravím. Hloupá otázka, jak mám sundat svorkovnici z termospínače ventilátoru chladiče? Pravděpodobně se musí něco zmáčknout, ale nějak se mi nedaří. Vidět tam není, sáhnou se tam taky pořádně nedá ... Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 6. Červen 2014 Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 Tak to funguje ako napr. na zapalovacom trafe či čidla tepla vody len to treba nahmatať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 6. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 Dík, budu šmátrat a šmátrat .... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 6. Červen 2014 Sdílet Vloženo 6. Červen 2014 Uvidiš že sa ti to podari len šmatraj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 7. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2014 Tak se povedlo, dík za tip, že je to podobné jako jinde. Na přístupné svorkovnici jsem to natrénoval a pak to šlo raz dva. Tekla (lehoučce kapala) mi pod ním voda. Zaskočil mi jen dementní šestihran, 27 tam nešla, 30 byla velká. Nějak jsem to zbastlil .... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 7. Červen 2014 Sdílet Vloženo 7. Červen 2014 Použivam tam stary trubkovy kluč lebo ničim inym sa to nedalo utiahnuť bez demontaže spodneho plastu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 7. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2014 Když já tak velký nemám. Zvládl jsem to plochým, ale musel jsem dát stranou větrák, ty tři šroubky, no problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.