Listopad 11, 200618 r Tak jsem to nakonec zvládnnul přehodit a rozchodit sám, jen jiná jednotka, nic víc Upraveno Listopad 11, 200618 r od Jirik.DC
Listopad 16, 200618 r Sehnal jsem jednotku AM. byla nastavená na všechno, co by měla umět, takže jak jsem ji přehodil, hned to všechno ožilo. V servisu to šlo nastavit, v sekci elektronika volantu, kódování jednotky..prošly se popořadě jednotlivé body a zvolila se vždycky číselná možnost, podle výbavy..tedy i včetně 3/4 ramenného volantu. No nakonec uložit a je to.
Listopad 19, 200618 r Tak to jo, o tom jsem právě mluvil, bez toho kódování to pak nedělá to, co má, proto jsem se ptal, jestli to bylo jen přehodit ;-)
Listopad 19, 200618 r Ono to přehodit stačilo, jen to pak na VASu hlásilo chyby typu vadné čidlo Tiptronicu apod , protože ta jednotka má zřejmě z výroby nastaveny všechny funkce, co podporuje na ON
Duben 9, 200718 r Aj ja som počil, že bude, ale zrejme ešte nie tak skoro.Čo sa týka montáže, tak pokiľa tam už je multif. volant aj s tlačidlami a elektronikou, tak treba doplniť kontaktnú špirálu a vymeniť RJ volantového modulu. Potom by to už len bolo treba nakódovať a malo by všetko fungovať. Lidičky...měnil jsem gumovej volant za volant RS na dvojkové octávii a nic se nemusi programovat!!! Mě to přijde,že si tady nekteři jedinci dělaji z ostatnich prdel a tahaji akorat prachy z Vaši peněženky.
Duben 9, 200718 r Aj ja som počil, že bude, ale zrejme ešte nie tak skoro.Čo sa týka montáže, tak pokiľa tam už je multif. volant aj s tlačidlami a elektronikou, tak treba doplniť kontaktnú špirálu a vymeniť RJ volantového modulu. Potom by to už len bolo treba nakódovať a malo by všetko fungovať. Lidičky...měnil jsem gumovej volant za volant RS na dvojkové octávii a nic se nemusi programovat!!! Mě to přijde,že si tady nekteři jedinci dělaji z ostatnich prdel a tahaji akorat prachy z Vaši peněženky. Takže jsi to mechanicky pospojoval /kabel/ a samo se to chytlo bez vasu? Upraveno Duben 9, 200718 r od tomson1
Duben 19, 200718 r Romario - a čo by si ako chcel programovať, pokiaľ si nedával multifunkčný volant miesto bežného?
Duben 19, 200718 r Měnil jsem ho otcovi za tříramenej a žádnej problém nenastal, má ESP a nic se nastavovat nemuselo!!! Jo když si někdo zapne zapalování při odpojeným volantu tak má problém! Jinak v poho!
Duben 19, 200718 r To Romariooooooooo. Když sundáváš volant a místo něj jen dáváš jiný (samozřejmě taky gumový ), tak opravdu nic nastavovat nemusíš..to si tam můžeš dát klidně řidítka a pořád je to good. Ale čti pořádně, než začneš nadávat ostatním. v případě,že měníř ŘJ sloupku řízení, což v případě výměny klasického gumového volantu za multifukkční gumový většinou musíš,tak se bez VASu neobejdeš..
Duben 19, 200718 r To Romariooooooooo. Když sundáváš volant a místo něj jen dáváš jiný (samozřejmě taky gumový ), tak opravdu nic nastavovat nemusíš..to si tam můžeš dát klidně řidítka a pořád je to good. Ale čti pořádně, než začneš nadávat ostatním. v případě,že měníř ŘJ sloupku řízení, což v případě výměny klasického gumového volantu za multifukkční gumový většinou musíš,tak se bez VASu neobejdeš.. ty vole looool, megalol, to je masakr tohle, ted jsem se fakt řezal
Duben 19, 200718 r si vůl? co bys proved, mě rozsekal ten tvuj odstavec, to bylo dokonalý, prostě inteligentně mega vtipná stěrka romadůra
Duben 20, 200718 r To já se ptal jen pro jistotu Navíc R. si o to tak nějak říkal, takže já nic, já No dobrý Jiříku.. jen čekám až potkám na ulici "někoho" s řídítkama místo volantu.. budu si jistý, že je to člen Octavia Clubu
Duben 20, 200718 r Ešte sa neteš, ešte treba vyriešiť osadenie airgabu do tých riadidiel, aby to nehlásilo chybu. Správne riadidlá totiž musia mať aj zvonček a o ten by sa mohol pri nafúknutí poškodiť airbag.
Duben 20, 200718 r v klidu, to vyřeší nějakým odporem Myslíš odpor ke gumovým volantům? Ten zvoneček bych dal na řadící páku, stejně všichni jezdí s jednou rukou na ní..tak můžou řadit a zároveň zvonit No a jak přidělat airbag k řidítkům? Co třeba gumičkou?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.