Publikováno Červen 9, 201411 r Zdravím, chtěl bych se zeptat kde přesně na spodku Fabie (1.4 16V, 63kw) se nachází odtok kondenzační vody z klimatizace? Díky
Červen 9, 201411 r Není to na spodku. Je to na kolmé stěně za motorem, vedle hadic pro přívod vody k topení. Je to schované za hliníkovou fólií, když to chceš zkontrolovat, musíš ten alobal odklopit nahoru. Je to naříznuté. A potom opatrně přiklopit, aby sis ho tím hliníkem neucpal. Zkondenzovaná voda stéká pod izolací po kastli a vytéká, dole, kde si najde díru.
Červen 10, 201411 r klimatizace pěkné chladí, ale zkondenzovaná voda neodtéká, pod autem nenajdu kaluž vody,co mám přesně zkontrolovat a kde??:-) nemá někdo obrázek kde přesně to má vytékat popřípadě kde se stává,že se to ucpe??moc díky
Červen 20, 201411 r Řešil jsem to kdysi na FI a u FII je to stejné. Kondenzát u Fabií odkapavá málo a navíc do místa, kde vede výfuk. Takže i to málo se většinou odpaří. Musí být hodne velké vedro, aby udělala loužičku. Nicméně ve vedru a při delším provozu klimatizace, bys měl pohledem na stěnu motorového prostoru odkapávající kondenzát objevit. Jestli si vzpomenu, tak až budu u PC pošlu obrázek.
Červen 20, 201411 r Mockrát děkuji za vysvětlení a budu moc rád,když mi pošleš foto a podrobnosti...:-) Fakt moc díky..:-)
Červen 21, 201411 r Zde je obrázek. Je to č.8, a jak už tu zaznělo, jde přes ten odtok hluková izolace. Dole je samozřejmě izolace prořízlá, aby mohl kondenzát odkapávat.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.