Tomáš Slabý Vloženo 10. Červen 2014 Sdílet Vloženo 10. Červen 2014 Ahoj, žádné podobné téma jsem tu nenašel tak zakládám nové. Chtěl bych se Vás zeptat, jestli nevíte na kolik přibližně vyjde rovnání karoserie na rovnací stolici. Nejde i nic velkého. Měl jsem menší bouračku a teď při opravě a namontování kapoty jsem zjistil, že levý přední nosník je tak o cca 1 cm zvednutý. Používání auta to nebrání, všechno funguje jak má, jen to nevypadá moc hezky. Mám Fabii Combi 1.4 TDI r.v. 2007. Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 10. Červen 2014 Sdílet Vloženo 10. Červen 2014 Tam asi aňi stolicu nepotrebuješ ale šikovny klampiar ti to doma urobi. Musiš vymetať že ktory je spravne a ten druhy stlačiť alebo nadvyhnuť. Mnokrat som toto robil. Postaviť na uroveň vchodu garaže vypodložiť pod podbehmi a zhora sa tlači hydraulikou na nosnik od stropu garaže atd. Nardi si klampiara a pordte sa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Slabý Vloženo 10. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2014 Je levý, bouračka byla na levý roh z prava do leva, nic nebylo poznat, až když se dala kapota, tak moc nesedí a vlevo je nárazník tak o cca 1 cm výš než vpravo. Tak to by bylo fajn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 10. Červen 2014 Sdílet Vloženo 10. Červen 2014 To je nič to ti klampiar raz dva urobi len musi sa dať dole blatnik a parkras dať nazad na skušku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Slabý Vloženo 10. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2014 Tak v tom už mám cvik, když jsem dával nový :-) tak moc díky za pomoc, moc jsi mě potěšil. Tak snad se to stihne do zářijového srazu v Jesenicích :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 10. Červen 2014 Sdílet Vloženo 10. Červen 2014 Ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Slabý Vloženo 14. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2014 Tak diky za rady, Fabca uz zase vypada tak jak ma a rovnaci ram nemusel byt pouzit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.