Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím,

chci se zeptat, zda má někdo zkušenosti, když sešlápne spojkový pedál, tak mu úplně u spodu začně jemně vibrovat (cukat)? V minulosti se mi to stalo jen někdy výjimečně a hned to přestalo, včera mi to dělalo skoro celou cestu (50 km) je to docela nepříjemné, zvláště při provozu ve městě, kde se stále řadí.

Díky za rady, 

honzerek

Co takhle napsat co je to za auto?Tdi to dělají skoro všechny bez vlivu na funkci.

Zde můžeš polemizovat jen o kódu motoru :p Normální to asi nebude páč mě to nedělalo ani před výměnou spojky + setrváku ani po výměně.

Sorry,¾ tdi co jsem s nima jel to dělali.S největší pravděpodobností to dělá volnější dvouhm.setrvačník.Někdo to vnímá,někdo ne,každej má holt jiný nohy.

Upraveno od standavfr

• Autor

Jedná se o 1,9 TDI 77kw. A mám to raději dát do servisu, nebo mám počkat a zkusit jezdit co to udělá časem? 

Radši to nech zkontrolovat,ale jestli se ty vibrace přenáší jen do pedálu tak bych to neřešil.

honzerek>> Co je to za auto sme vědili viz sekce, jen standa ne :) Určitě bych zajel za skušeným mechanikem, kor když se to začalo ozývat stále ;)
  • Autor

Včera jsem měl asi 40km cestu a neudělalo to snad ani jednou.. Za studena to určitě nedělá nikdy, možná jen když už je motor zahřátý. 

Sorry sorry sorry.

Tak vidíš,nebude to snad tak horký.

• Autor

Díky za rady. Přes týden mám větší cestu, tak bych zde napsal mé pocity z jízdy :D Zatím zdarec

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.