Kuba78 Vloženo 17. Červen 2013 Sdílet Vloženo 17. Červen 2013 zdravim diskutujici, mam problem na svem Supu. je to sedan 1.8 TSI DSG rv 03/2009 a potrebuji poradit jak nejlepe vyresit. 1) zacalo se mi vyvracet zrcatko u ridice - kdyz se sklopi a nasledne zase vyklopi, tak se nezastavi a vyvrati se uplne na druhou stranu, asi je vevnitr nejaka zarazka ktera je ulomena ci co. jak se to da poresit? za par korun v servisu nebo se musi menit cele zrcatko a mam hledat vrakac? 2) predni parkovaci sensory mi zacaly hlasit duchy - hlavne dva vnitrni u szp. kolik tak asi stoji novy? nebo se to da nejak postelovat? 3) jako posledni je chutovka - asi kuna mi sezrala velky kus tapecirungu na na haubne nad motorem.. co to muze stat a kde to koupit? diky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanpf Vloženo 23. Červen 2014 Sdílet Vloženo 23. Červen 2014 Zdravim boys:) Mam problem s pravym zpetnym zrcatkem. Pri pokynu vytoceni do normalni cestovni polohy se pretoci uplne dopredu. Jde o to, ze nastavovaci moturek vrci tak 8 sekund, kdezto pravy se zastavi na spravnem miste tak za 2 sekundy. Rozebirl sem ho, ale nic rozbiteho s nenasel. Nevi nekdo, zda v nem nekde neni nejaky potenciometr pripadne magnet na signalizaci polohy..pripadn zda se jen nema zrcatko nastavit pomoci sw ( Vic mne nenapada. Dik a zdary m. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan1570 Vloženo 27. Červen 2014 Sdílet Vloženo 27. Červen 2014 To mi dělalo také. Bylo tam něco ulomené. Oprava v servisu cca 9 tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 27. Červen 2014 Sdílet Vloženo 27. Červen 2014 Tak to je mazec dát 9 za kus kovu a plastu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inferius Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 jj bohuzel, menil sem obe, byla ulomena zapatka na jedne strane a na druhe strane byl sahlej motorek. Krásných 28tis :-) tech 8tis navic bylo jen za sklo do zrcatka, kde nefungovalo vyhrivani :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladadio Vloženo 14. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2014 To milanpf : Dělá mi to taky (je to ulomený doraz) a cena je 8 tisíc v servisu byl jsem tam minulý týden Můžeš poradit jak jsi to rozdělával ?? Díky Ladadio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grygi Vloženo 8. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2014 Ahoj, trochu to tu oživím. Mám Superba II a mám stejný problém č. 1 jako kolega. Dokáže už někdo poradit v čem je problém? Moc díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 16. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2015 Tak dnes se mi stalo to samé u spolujezdce sklopil jsem zrcátka a dal klíček do zapalování spolujezdcovo zrcátko se úplně převrátí na druhou stranu údajně na výměnu elek. kloubu než začnu se v tom rejpat má někdo stím zkušenost jak na to .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 16. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2015 Byl přezkočený mechanismus opraveno bez rozdělávání .... ve škodovce mi řekli nový díl výměna cena 11350kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 16. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2015 A jak jsi to teda opravil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 16. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2015 Prostříkal opakovaně WDčkem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 16. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2015 Ale prd, jeden sedna do auta druhy drží zrcátko prostě ten mechanismus je potřeba přetočit o 180' těžko se to popisuje ale chce to násilí..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 16. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2015 Tak to není dobrá metoda....stačí jen stříkat WD a jezdit zrcátkem sem a tam přes ovladač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 16. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2015 Sice nevím co by to WD40 vyřešilo když byl mechanismus přetočen ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanpf Vloženo 22. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2015 Zdravim boys:) Mam problem s pravym zpetnym zrcatkem. Pri pokynu vytoceni do normalni cestovni polohy se pretoci uplne dopredu. Jde o to, ze nastavovaci moturek vrci tak 8 sekund, kdezto pravy se zastavi na spravnem miste tak za 2 sekundy. Rozebirl sem ho, ale nic rozbiteho s nenasel. Nevi nekdo, zda v nem nekde neni nejaky potenciometr pripadne magnet na signalizaci polohy..pripadn zda se jen nema zrcatko nastavit pomoci sw ( Vic mne nenapada. Dik a zdary m.20140528_202123.jpg Ahoj, jsem zapomnel napsal, ze jsem na to prisel..je tam takovej cudlik prumer cca 4mm delka tak10mm, ktery tlaci malinky perko. Problem je v tom, ze zkoroduje - tzn vycisti a hotovo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanpf Vloženo 17. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2016 Jelikoz se mi stale nekdo pta, tak zde je foto co se stane. Zablokuje se steft, ktery je vytloacovan perkem. Jednoduse Steft zarezne. Tzn vycistit, promazat, prace na max 20 minut! JIz si nejsem moc jist, ale jde to i bez rozebirani celeho zrcatka, protze nad perkem je cca 1,5mm dirka, do ktere staci neco kapnout. Tedy oprava za 8 sedi, kamosovi to prej take tak udelali :} Na obraykach sem se to snayil trochu vzynact. Na prvnim je videt ocelovz steft, ktery neni vytlacen. Pod nim je slaboucky perko, ktere proste nepretlaci zareznuty steft v hliniku. Na druhem /neni presne videt lokace diry/ je vyznaceno priblizne misto, kde by mela byt dirka, neco jako maznice. Dle mne v VW zde kapnou olej a hotovo za 10 min - uctuji cca 2500. Bohuzel to zarezne znova a za cca dva mesice perko opet nevytlaci steft. Pak u myho kamose nasledovala oprava 8000 :)) no comment, ale jesli to nekdo chcete opravit za 5000 tak vam dam i fakturu :)) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koubis88 Vloženo 18. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2016 Měl jsem stejný problém, byl jsem ve Škodě, tam by samozřejmě měnili hned celý zrcátko za raketu. Ale nakonec stačilo vyměnit motorek za 1500,- a funguje tak jak ma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xanticek4400 Vloženo 24. Únor 2018 Sdílet Vloženo 24. Únor 2018 Dnes jsem řešil to samé. Já tedy nad pružinou žádnou dírku nemám takže jsem to rozebral vytáhl ten čep i s tou pružinou očistil od oxidace, namazal a složil zpět a maká to jak nový. Jen je pěkný vopruz vložit tu závlačku nad tu velkou pružinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rebelle Vloženo 11. Březen 2018 Sdílet Vloženo 11. Březen 2018 (editace) Taky mi to dělal špígl, asi rok jsem to neřešil, a dnes jsem se do toho pustil. Jak bylo psáno výše, opatrně rozebrat, vytáhnout a vyčistit kolíček s pružinkou, rozhýbat a zase složit. Sice opruz, ale luxusně opět funguje... Ty tři hodiny trápení se zrcátkem za to stojí. Spoiler Editováno: 11. Březen 2018, autor: rebelle 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N@pster Vloženo 11. Březen 2018 Sdílet Vloženo 11. Březen 2018 S tím mám také zkušenosti. Dělá to jen v zimě při mrazech. Prostriknuti matovém pomáhá. Já už se na to chystám asi 3roky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pleomaxxik Vloženo 25. Březen 2018 Sdílet Vloženo 25. Březen 2018 je tu nekdo pobliz ostravy co by mi to mohl procistit?sam si netroufnu:) kdyztak email neo.schveizer@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pahd Vloženo 22. Duben 2019 Sdílet Vloženo 22. Duben 2019 (editace) Díky za rady, právě jsem to opravil. Ten kolíček je jinak dost nenápadný. Nejhorší z celé opravy je sundat zrcátko z kloubu a pak ho tam vrátit (sejmout pojistku nad pružinou a pak zpět), jsou na to třeba 2 lidi. Editováno: 22. Duben 2019, autor: pahd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karelnk Vloženo 17. Květen 2020 Sdílet Vloženo 17. Květen 2020 V 14. 8. 2014 na 15:18, ladadio napsal: To milanpf : Dělá mi to taky (je to ulomený doraz) a cena je 8 tisíc v servisu byl jsem tam minulý týden Můžeš poradit jak jsi to rozdělával ?? Díky Ladadio V 27. 6. 2014 na 20:32, Milan1570 napsal: To mi dělalo také. Bylo tam něco ulomené. Oprava v servisu cca 9 tis. Ahoj , jen se chci zeptat Jak to proběhlo jestli bylo potřeba vyměnit celý zrcátka ? Zřejmě se mi dneska taky ulomil doraz na zrcatku u řidiče. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr89 Vloženo 21. Červen 2020 Sdílet Vloženo 21. Červen 2020 V 22. 4. 2019 na 16:29, pahd napsal: Díky za rady, právě jsem to opravil. Ten kolíček je jinak dost nenápadný. Nejhorší z celé opravy je sundat zrcátko z kloubu a pak ho tam vrátit (sejmout pojistku nad pružinou a pak zpět), jsou na to třeba 2 lidi. jak si prosimte sundal tu pojistku nad pruzinou? A zas nandal zpet? Ta prizina je dost tuha, mam strach ze uz to zpet nenandam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 21. Červen 2020 Sdílet Vloženo 21. Červen 2020 UZ si presne nepatam ako, ale ano nas5 to islo tazko pretazko. Ale inak to nejde (v domacich podmienkach). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.