Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

chtěl bych se zeptat, s jakýma sadama máte zkušenosti? Především myslím, kdyby jste mi poradily stránky odkud nakupujete atd .. nebo které máte a spokojenost :-)

Ahoj. Hanza-autodily.cz a kup sadu contitech dodavaji ji do prvovyroby. Zaroven vymen vodni pumpu a termostat

Mám INA od hanzy uz cca 75tis km a dobry

jj, sadu INA (s řemenem většinou Dayco) nebo Contitech (WP3 - s vodní pumpou). Nakupuju Trost, Autokelly nebo cc-autodily.cz a hanza-autodily.cz

• Autor

díky.. vidím, že hodně nakupujete u Hanza-autodíly...tak to tam také zkusím :-)

brc. majkl díky ...koupím tedy tu sadu Contitech pokud jí dávají do prvovýroby :-) a ten termostat, se většinou taky mění jj, že u těch 2.8 odchází?

Jasný s vodní pumpu počítám..jen teda nevím kterou tu značku z těch čtyř nabízených co tam má vzít  :kol-32: poradíte ? je tam od značky Graf, pak Hella, Ruville a SKF

A poslední dotaz ...mám koupit i ten tlumič vibrací ozubeného řemene ? Nebo se mění jen když je fakt něják v háji ?

Budu rád za každou radu, protože 2.8 mám prvně a nerad bych něco zanedbal !!!

tlumič vibrací určitě vyměnit také a nečekat až se podělá

Upraveno od Doktorone

Cus za sebe ti mohu doporučit vodní Pumpu Graf sice má plastový rotor ale to vůbec nevadí sám sem ji u SEBA kupoval a říkal, že se mu jeste nikdy Graf nevrátil na reklamačku ... Vždycky ok což ostatni už maji nějaké malé % poruchovosti...

Ja ten napinak na 2,8 menit nebudu ale termostat vymen protoze je za rozvodama a kdyz ti vypovi dobrou dluzbu 20 tos km po rozvodech nastve to. Zas cumak dolu apod. Vodni pumpu bud ruville graf nebo SKF :) taky me to brzy ceka :(

• Autor

pánové díky moc za rady  :palec2: tak že jdu na to, ať už to mám z krku a můžu cpát peníze zase někam jinam  :D

• 2 týdny později...

Po konzultaci s tatkem tlumic vibraci koupim taky, at je to cely komplet vymeneny. Jinak dnes mi prisel balik, rozvody u seba vychazeji nejlip co jsem se dival

• 9 měsíců později...

Zdravím všechny,jsem zde nový a jsem i čerstvý majitel superba 2.8 V6. Chtěl bych se zeptat po kolika KM se dělají rozvody?Mám najeto 287 000km tak kdy mě čekají.Děkuji za rady

Pokud nemáš jistotu, že ty km sedí, tak je vyměň hned. Jinak co 120tisic.

Presne tak. Hlavne vymen i hydr. napinak, vodní pumpu a pripadne termostat.

Děkuji za odpovědi.... KM asi sedí na 99% procent,automobil je z ministerstva a ma servisku...

• 1 měsíc později...
  • 6 let později...

Ahoj mám Superba 1 2.8 V6. Co všechno koupit když chci vyměnit rozvody, jakou značku atd. Na kolik asi vyjdou díly a na kolik práce. Díky

Upraveno od Hurdis
Doplnění

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.