Patrik Supík Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 Zdravím, mám menší problém a chtěl bych se poradit. Mám superb II, sedan, . r.v. 2009, 1,8 Tsi a nedávno mi začal blbnout kufr. Mám twindoor a nejde mi otevřít víko kufru a nefunguje mi ani twindoor manuálně dotykem s tím že víko kufru můžu, ale otevřít dálkovým na klíčích. Zkoušel jsem už vyměnit pojistku, ale nepomohlo to. A chtěl bych se poradit co by to mohlo být, popř. kolik to bude stát, ještě než pojedu do servisu, abych nebyl překvapený. Díky moc za rady.Patrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirdas Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 Příště pohledej,už se to tady řešilo http://forum.skodahome.cz/topic/122464-nedov%C3%ADr%C3%A1-se-zadn%C3%AD-v%C3%ADko/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Supík Vloženo 9. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 Já hledal, ale nenašel. Díky moc mrknu na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Supík Vloženo 9. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 Příště pohledej,už se to tady řešilo http://forum.skodahome.cz/topic/122464-nedov%C3%ADr%C3%A1-se-zadn%C3%AD-v%C3%ADko/ No tak jsem to projel a můj problém tam není řešen. U mě to je tak, že dálkovým klíčem otevřu víko kufru, ale nefungují mi tlačítka na kufru, jak na otevírání, tak na twindoor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matelkoxxl Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 a nenapadlo ti, ze to moze byt preruseny kablik k tomu tlacitku na kufri? na zaklade toho, ze si si presiel tu predchadzajucu temu a viaceri tam pisali, ze ich mali potrhane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 sázím na zlomený dráty 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Supík Vloženo 9. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 Ok a zvládnu to vyměnit sám za pomoci rad Google, nebo na to spíš nějakyho elektrikáře? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 Možná bych zatím zkusil být tebou svépomocí zkontrolovat (vizuálně, jestli není poškozený) kabelový svazek twindooru. Viz. příspěvkek (odkaz) výše, kde máš odkaz na problematiku kablíků twindoor i s foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Supík Vloženo 9. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 Možná bych zatím zkusil být tebou svépomocí zkontrolovat (vizuálně, jestli není poškozený) kabelový svazek twindooru. Viz. příspěvkek (odkaz) výše, kde máš odkaz na problematiku kablíků twindoor i s foto. Ok, zkusím. Snad tam nenadělám víc problémů Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanWRC Vloženo 17. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2014 Ahoj, mam problém u kombi. Nekdy pri otevření se výko vyklopí cca 20 cm a nic dále. Musím manuálně otevřít a pak po zmačknutí tlačítka zavření se zavře ale nedovře a nekdy ano. Jindy funguje bez problému. Řešil už někdo?? Je to kombi rv. 2010 dikes R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kindera Vloženo 22. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2015 (editace) Mám podobný problém r.v.2012.najeto 125000.Při snaze otevřít víko kufru,se otevře cca 1cm a zapípá jako by byla v cestě nějaká zábrana.Po potáhnutí víka ručně to tlačítkem na víku zavírá a otvírá jak má.Co myslíte dráty a nebo nějaký mikrospínač či něco zatuhlé?Dnes žádný mráz. Editováno: 22. Prosinec 2015, autor: Kindera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kindera Vloženo 27. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2015 Už je to v pohodě ,jako vždy jsem si pol sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 27. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2015 Nerozumiem ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 28. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2015 (editace) Kindera Když závadu vyřešíš tak je dobré se tady o tom podělit a né jenom napsat (Už je to v pohodě ,jako vždy jsem si pol sám.) To potom nedává žádný smyls tohoto fora Editováno: 28. Prosinec 2015, autor: dominikg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 28. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2015 To tak je, každý chce poradit kde hledat problém, ale s vyřešením se pak podělí málokdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kindera Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 Byl to kontakt u tlačítka na kufru.Rozdělal jsem ho a prostříkal kontoxem.Zaoxidované to nebylo,všude čisto,sucho,asi nějaký cizí předmět se dostal mezi kontakty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzapeklo Vloženo 27. Březen 2016 Sdílet Vloženo 27. Březen 2016 Zdravím mám ŠII combi 2012, při otevření pátých dveří mi vzadu v něčem nepatrně lupne a tím se "vyřadí" tlačítko na zavírání dveří když natáhnu ruku na tlačítko u SPZ tak dveře normálně zavřu nebo když na klíči odemknu/zamknu tak to tlačítko vnitřní zase začne fungovat na chvilku nebo ještě stačí otevřít dveře ale musí se něco udělat. Při nastartovaném autě si můžu s kufrem jezdit nahoru a dolu a tlačítka fungujou furt... Nevíte někdo jestli je tam nějaké časové relé nebo někde ve VAGu nastavený čas fungování toho tlačítka? Už se mi na to dívali v servisu tam to nějak fungovalo a po odjetí a dojetí domů to zase přestalo fungovat pak se mi na to díval ještě jeden a ten říkal že by snad přehrání software to mohlo opravit (to jsem zatím nezkoušel)? Dveře jezdí nahoru a dolů normálně i v zimě jen to tlačítko je nějaké jeblé... Nemáte nějaké zkušenosti s tím? Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Vloženo 27. Březen 2016 Sdílet Vloženo 27. Březen 2016 Vyndej to tlačítko na tapecu a koukni na vnitřnosti ,případně ho rozpitvej a prostříkni .... Pokud tam bude uhnilej kontakt zkus jak seš zručnej nebo si kup novej kus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikiv35@seznam.cz Vloženo 5. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2020 Ahoj kamarádi můžete my poradit mám problém na superbu my nejde na, kufru zámku pritahnuti zavřu ho na dvě svaknuti a motorek nepritahne jinak vše funguje kde můžu hledat závadu podotýkám že zámek mám koupený nový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daliboy Vloženo 3. Září 2020 Sdílet Vloženo 3. Září 2020 V 5. 8. 2020 na 12:25, vikiv35@seznam.cz napsal: Ahoj kamarádi můžete my poradit mám problém na superbu my nejde na, kufru zámku pritahnuti zavřu ho na dvě svaknuti a motorek nepritahne jinak vše funguje kde můžu hledat závadu podotýkám že zámek mám koupený nový ja mam podobný problém kúpil som superb 2 r.v2013 zistil som však, že otváranie kufra troška stagnuje. Niekedy funguje inokedy nie. Ked som sa na to pozrel troška lepšie, tak som zistil, že kufor zle doviera... Dnes som znova otváral kufor, kufor sa odomkol, no zostal v dolnej polohe bez pohnutia. Bolo počuť elektroniku, ale to je všetko. Tak som vyskúšal zatlačiť na kufor smerom dole, na klúči som podržal otváranie kufra a voala, kufor sa otvoril. Viete niekto poradiť? dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.