r_e_n_e Vloženo 10. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2014 (editace) Nepaci sa mi, ze nastavenie klimy v Superbe je mozne iba do 26 stupnov. Niekedy by som uvital ak by teplota bola vyssia, lebo napriklad moja manzelka nema rada chladno v aute a tak by ju na jej strane najradsej vypla. Problem je, ze ja znasam v pohode cca 22-25 no ona nie a moze nastavit max 26. Aj ked vypne vsetky horne ofukovacie otvory, tak stale jej fuka z dolnych pri nohach. Jedina moznost je nastavit na max = cervenu hodnotu, ale potom sa jej zase zapne kurenie. Mate na to nejaku fintu? Editováno: 10. Červenec 2014, autor: r_e_n_e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 10. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2014 Kdo nosí doma trenky? Ty nebo manželka? Ne, nyní vážně. Buď ti nezbude, než v mírném teplu jezdit v režimu Econ (AC off), nebo hold mít v autě mikinu pro ženu. Pokud si nastavíš směr vzduchu jen do horních ofuků, tak by na ženu po jejich uzavření nemělo nic foukat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 10. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2014 Na to už jsem ve velkých vedrech taky narazil. By mě zajímalo, který inženýr ten panel a vůbec logiku té klimatizace vymýšlel. Zlatý panel s LCD, taky se k tomu v OIII vrátili. Nastavit si směry foukání ručně a spolujezdce ofuky zavřít, jiná cesta není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.