Toshibman1 Vloženo 30. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 Zdravím, Prosím Vás, nemůžete mi někdo říci, jak silná pojistka má být v kabině na pozici č.9 ? Mělo by to být "Centrální řídící jednotka-osvětlení interiéru" Popř. přidat fotku ? Díky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
demonx Vloženo 30. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 Stačí se podívat do "Návodu k obsluze" - "Obsazení pojistek v přístrojové desce" - Č. 9 Centrální řídící jednotka - vnitřní osvětlení ... 10 A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toshibman1 Vloženo 30. Červenec 2014 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 Díky moc, hledal jsem v "Návodu k obsluze" celý večer a nic jsem nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2014 Z toho si nic nedělej - ono těch návodů je v průběhu doby výroby již několik variant a v některých tento údaj vůbec nenajdeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.