thomas680 Vloženo 2. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2014 zdravim mam oII FL 77kw a zjistil sem ze mi kape olej od turba. Chtěl jsem se zepta, zda je to nějaký velký problém. Turbo by mělo bejt po repasu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 očistiť a zistiť presne odkiaľ to tečie.... ...montoval si si to sám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomas680 Vloženo 3. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 nn servis je to auto od škofinu. já tam právě nic nevidim. Vypadá to že to teče jen okolo toho šroubu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 3. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 len či to nesteká zvrchu,ako je prívodná trubka oleja...daj si to skontrolovať radšej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomas680 Vloženo 3. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2014 jojo v týdnu jdu do servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 daj vedieť,ako si dopadol .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomas680 Vloženo 8. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2014 Tak nenasli.zadnej unik. Prej je to jen okolo toho sroubu muselo by se vyndat turbo a pretesnit. Rekli si 3000. Tak budu hledat servis. Kdyby nekdo o nekom věděl rad tam zajedu. Jsem z teplic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipmann Vloženo 8. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2014 A je to určitě z turba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomas680 Vloženo 8. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2014 ceho jineho? nikde sem nic nenašel a pod autem nic neni žádnej olej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2014 ale tieto 2 vety si navzájom odporujú.... Tak nenasli.zadnej unik. Prej je to jen okolo toho sroubu a čo servis čo robil repas? Turbo by mělo bejt po repasu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.