Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 1 rok později...
Vloženo

Taky se přidávám do fanklubu řadící páky... Viditelné opotřebení už v 15 tis, dával jsem info u mého prodejce a bude výměna v záruce při výměně oleje. 

Volant a ruční brzda bez jakýkoliv známky opotřebení. Prstýnky a žiravinu nenosím. 

Auto Octavia III facelift vyrobený 2018/6 takže jak tak pročítám evidentně nezájem škody auto zajistit konečně odstranění dlouhodobého a dost často vyskytujícího se problému. 

Díky reklamaci dalších věcí budu mít asi do roka znovu nové auto protože už toho tolik vyměnit nezbývá :smich:

• o 1 měsíc později...
Vloženo
On 10/29/2017 at 7:16 PM, bojler said:

Nekde tady v TPI byl pripis na spatnou serii. Ja to mam taky. Az najdu popis a vytisknu ho, vydam se (i pres konec zaruky) do servisu.

Podarilo sa ti nakoniec vyreklamovať aj po záruke ? 
Moja má 3 roky, ale už 126tis km ,  záruka bola  4roky/120tis km . Už pri kúpe (cez Škoda Plus) tesne po záruke pri 123tis km som sa predajcu dotazoval, že čo tá páka. Odbil ma slovami, že takto to je na každej Octavii a tak to proste je.
A nakoniec až na fóre nájdem záznam z konferencie ešte z r. 2017, kde problem priznávajú ! Rozmášľam, či to riešiť, alebo si ušetriť nervy. 

• o 3 týdny později...
Vloženo

Mně záruku neuznali, tak jsem to musel zacvakat. Naštěstí přes známého v MB, takže za lidovku. [emoji6] Teď už ok, neloupe se. Průser je, že se to mění komplet i s manžetou, tudíž je to o manžetu dražší.

Mě štve, že to neuznají, i když sami přiznali, že měli nekvalitního dodavatele a že ty páky staly za starou bačkoru.

Vloženo

No já měl auto už po záruce, jednou mi ji v rámci záruky měnili, ale dali stejný shit, který se oloupal znovu. Ale podruhé až po záruce. Tak potom změnili dodavatele, tak jsem myslel, že to uznaji jako jejich výrobní vadu. Ale ani náhodou.

Vloženo

Evidentně ten problém mají už přes 4roky :kol-52:. A pořád... A pořád.... A pořád mají .

Je to hodně směšný, když nejsou schopny vyřešit na komponentu povrch (to je opravdu neuvěřitelný). 

Evidentně ten problém neřeší. Možná ho někdo řešil a na důvod opotřebení přišel, ale další nad ním rozhodl že je levnější to těm pár lidem na 1000ks vyměnit. Přeci to není vidět a řidič s tým dotyčným komponentem nepřichází pořád do kontaktu :doh:kol-62:

Teď jak bude hned náznak pojedu okamžitě reklamovat. U první to bylo viditelné od cca 15000 km. 

• o 8 měsíců později...
Vloženo (editace)

Výměna na záruku, výdrž tak 40 - 50tis km. :(

Ps: V O1 nebyl problém, v OII s OII FL taky ne, až v OIII. Asi jde kvalita dolů... 

Editováno: , autor: Emil-Z
Doplňení
  • o 3 měsíce později...
Vloženo

Moje ošoupaná tak za 15tkm, vyměněná na záruku (borec asi čuměl). Zatím drží, ale najeto minimum. Kožený volant a bok sedačky...stejné symptomy, už jsem po záruce, holt bude se to blejskat.

• o 3 týdny později...
Vloženo

Spolu s výměnou volantu dojde i na hlavici řadící páy - mám najeto zhruba 32 tisíc km a OIII je z 01/2018.

IMG_20200707_091219.thumb.jpg.07fb218d65b4c3edc86acd56098792f4.jpg

Není to moc opotřebené, ale když jsem se zmínil tak s tím nedělali v AS žádný problém. Budou mi to tedy měnit na záruku.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...