Dragonercz Vloženo 27. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2017 Reklamoval jsem na konci října a bezproblémů ji vyměnili. Najeto mám cca 26tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 5. Květen 2019 Sdílet Vloženo 5. Květen 2019 Taky se přidávám do fanklubu řadící páky... Viditelné opotřebení už v 15 tis, dával jsem info u mého prodejce a bude výměna v záruce při výměně oleje. Volant a ruční brzda bez jakýkoliv známky opotřebení. Prstýnky a žiravinu nenosím. Auto Octavia III facelift vyrobený 2018/6 takže jak tak pročítám evidentně nezájem škody auto zajistit konečně odstranění dlouhodobého a dost často vyskytujícího se problému. Díky reklamaci dalších věcí budu mít asi do roka znovu nové auto protože už toho tolik vyměnit nezbývá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 6. Květen 2019 Sdílet Vloženo 6. Květen 2019 FL 03/2018 - 10 tis najeto a taky ošoupaná řadička. Vyřešil jsem to tak, že jsem si za 1000 koupil novou a vyměnil sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pela Vloženo 6. Květen 2019 Sdílet Vloženo 6. Květen 2019 Já dával hned po koupi vozu řidičku z AudiA3 a vydržela 140.000 km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sosko Vloženo 23. Červen 2019 Sdílet Vloženo 23. Červen 2019 On 10/29/2017 at 7:16 PM, bojler said: Nekde tady v TPI byl pripis na spatnou serii. Ja to mam taky. Az najdu popis a vytisknu ho, vydam se (i pres konec zaruky) do servisu. Podarilo sa ti nakoniec vyreklamovať aj po záruke ? Moja má 3 roky, ale už 126tis km , záruka bola 4roky/120tis km . Už pri kúpe (cez Škoda Plus) tesne po záruke pri 123tis km som sa predajcu dotazoval, že čo tá páka. Odbil ma slovami, že takto to je na každej Octavii a tak to proste je. A nakoniec až na fóre nájdem záznam z konferencie ešte z r. 2017, kde problem priznávajú ! Rozmášľam, či to riešiť, alebo si ušetriť nervy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 24. Červen 2019 Sdílet Vloženo 24. Červen 2019 Neřešil jsem to. Teď nedávno se sloupnul další kus, tak jsem měl zapatlanou ruku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 24. Červen 2019 Sdílet Vloženo 24. Červen 2019 Oni na to i spoléhají, že to většina řešit nebude. Člověk má z toho akorát nervy a ztracený čas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2019 Mně záruku neuznali, tak jsem to musel zacvakat. Naštěstí přes známého v MB, takže za lidovku. [emoji6] Teď už ok, neloupe se. Průser je, že se to mění komplet i s manžetou, tudíž je to o manžetu dražší. Mě štve, že to neuznají, i když sami přiznali, že měli nekvalitního dodavatele a že ty páky staly za starou bačkoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 14. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2019 U mě výměna na záruku bez jakýkoliv řeči a poznámek. Takže aspoň že přístup super. Jsem zvědav jak dlouho vydrží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2019 No já měl auto už po záruce, jednou mi ji v rámci záruky měnili, ale dali stejný shit, který se oloupal znovu. Ale podruhé až po záruce. Tak potom změnili dodavatele, tak jsem myslel, že to uznaji jako jejich výrobní vadu. Ale ani náhodou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 14. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2019 Evidentně ten problém mají už přes 4roky . A pořád... A pořád.... A pořád mají . Je to hodně směšný, když nejsou schopny vyřešit na komponentu povrch (to je opravdu neuvěřitelný). Evidentně ten problém neřeší. Možná ho někdo řešil a na důvod opotřebení přišel, ale další nad ním rozhodl že je levnější to těm pár lidem na 1000ks vyměnit. Přeci to není vidět a řidič s tým dotyčným komponentem nepřichází pořád do kontaktu . Teď jak bude hned náznak pojedu okamžitě reklamovat. U první to bylo viditelné od cca 15000 km. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emil-Z Vloženo 19. Březen 2020 Sdílet Vloženo 19. Březen 2020 (editace) Výměna na záruku, výdrž tak 40 - 50tis km. :( Ps: V O1 nebyl problém, v OII s OII FL taky ne, až v OIII. Asi jde kvalita dolů... Editováno: 19. Březen 2020, autor: Emil-Z Doplňení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 21. Červen 2020 Sdílet Vloženo 21. Červen 2020 Po výměně má už 40tis a jako nová....ono to jde když se chce ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 22. Červen 2020 Sdílet Vloženo 22. Červen 2020 Moje ošoupaná tak za 15tkm, vyměněná na záruku (borec asi čuměl). Zatím drží, ale najeto minimum. Kožený volant a bok sedačky...stejné symptomy, už jsem po záruce, holt bude se to blejskat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 8. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2020 Spolu s výměnou volantu dojde i na hlavici řadící páy - mám najeto zhruba 32 tisíc km a OIII je z 01/2018. Není to moc opotřebené, ale když jsem se zmínil tak s tím nedělali v AS žádný problém. Budou mi to tedy měnit na záruku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.