Pawouk Vloženo 24. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2014 Tak se mi škodovka připomenula a ke čtvrtým narozeninám mé Octavie (i když poněkud opožděně o čtyři měsíce) mi poslala Šekovou knížku plnou slev. Ale jak se tak dívám, je platná jen pro rok 2014. Na jejich webu jsem zjistil, že se dá i vytisknout. To tedy znamená, že tato akce běží již delší dobu a že ji zašlou jen při výročí stáří vozu čtyři roky a pak si ji můžu vždy vytisknout? Zároveň s tím přišel i nějaký slevový kupon pro Škoda E-shop. Až do teď jsem se o toto nijak nezajímal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 24. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2014 Ano. Co to sleduji, teď po druhé ji mají na webu vždy ke stažení/poslání na aktuální rok. Platí pro auta od 4 let stáří. Podmínky atd. na webu. Někdy stačí říct v servisu a rovnou jí použijí sami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 24. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2014 jop , u nás to máš nárok po štyroch rokoch a každý rok je nová , zľavy na rozvody , brzdy , veci podvozku 20% + príslušenstvo pri montáži v AS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 24. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2014 Jak jsem mel felicii a neco mi tam delali tak pri placeni mi tam hned pridali ten jejich sek z te knizky jsem se ani o to nemusel starat. Ta knizka uz funguje alespon tak 4 roky nebo i vice. Bud jsem dostal nejakou tu slevu treba na brzdy a k tomu treba jeste dalsi sek na kosmetiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazimir80 Vloženo 29. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2014 Je to tak, na každý rok vydávají novou, jedno jestli je vytištěná z eshopu ŠA, poslaná poštou, nebo ji dá dealer, stačí ji uplatnit u auta staršího 4 roky na konkrétní servisní akce. Akce je platná pouze v ČR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.