Publikováno Září 28, 201410 r Omlouvám se, že zakládám nové téma,ale hledal jsem tu 2 hodiny a nenašel jsem to co potřebuju a do žádnýho tématu zde se mi zdá, že se to nehodí, takže: chtěl bych poprosit - potřebuju vyměnit silenbloky uložení přední nápravy na Škoda Fabii RS 96 kw, r.v. 7/2004, nevíte zde jaký je průměr stabilizátoru? Našel jsem, že se dělá 16, 17, 19.8 a 20.8mm. Když ho přemeřím šuplerou vyjde mi cca 20 mm, takže první 2 menší typy můžu vyloučit, vypadalo by to tedy na 19,8mm, ale neni spíš logické že fabia RS bude mít největší 20,8mm? Předem děkuji za jakýkoli postřeh.
Září 28, 201410 r Ahoj,jak ti může při měření posuvkou vyjít PŘIBLIŽNÝ rozměr? A potřebuješ vyměnit uložení ramen,nebo stabilizátoru. Na stabilizátor se bere uložení o 2mm menší.
Září 28, 201410 r Autor Ahoj, omlouvám se, vyjádřil jsem se nepřesně - potřebuju vyměnit uložení stabilizátoru - ty dvě gumy co tam jsou. Dobře, rozměr stabilizátoru posuvkou mi vyšel přesně 20 mm, takže mi to nesedí na žádný rozměr ani minus ty 2mm jak píšeš.
Září 28, 201410 r zajdes do autorizaku, sdělíš VIN a dostaneš gumky které tam fabrika montovala popr ekvivalentni náhradu-modifikaci
Září 28, 201410 r Autor Díky moc za rady. Do Škodovy s VINem mě taky napadlo, ale nemusel bych mí orig.díl, stačil byl levnější nějaký přibližně srovnatelný neorigo..
Září 29, 201410 r Zrovna uložení stabilizátoru je dobré kupovat u škodovky. Cena za 1 ks bude kolem stovky a dají ti správný rozměr. Za druhovýrobu dáš třeba 70 Kč, to za to nestojí.
Září 29, 201410 r a teď je ještě dobré vědět, jestli máš typ stabilizátoru s těmi bakelitovými pouzdry, nebo bez. R.v. 2004 je tuším na hraně
Září 29, 201410 r Autor Díky všem za rady. Já někde koukal, že origo bude stát jeden kus 200,- a neorigo třeba 45. Pokud je to jak říkáš akurčitě neni co řešit a je asi lepší koupit origo. Já jsem třeba myslel, že někdo ví přesně jaký se dával průměr stabilizátoru na RS abych i věděl jestli jsem dobře přeměřil.
Září 29, 201410 r myslím, že v těch průměrech žádné extra pravidlo není, skoro bych řekl, že co zrovna bylo, to se tam dalo.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.