Prosinec 30, 20204 r Mám jej aktivní. Máte pravdu, souvisí to nejspíš s aktualizací aplikace v telefonu.
Prosinec 30, 20204 r Já to právě musel aktualizovat, tak jsem myslel že tam bude zakopaný pes.. Ještě jsem teda potom nezkusil reset rádia, ale problém bude asi jinde...
Leden 4, 20214 r Zdravim, chci se zeptat, zda aktivace SmartLink v boleru u Octavie III 2016 musim stale do servisu? Nebo to dokaze i nekdo mimo oficialni servis? Pamatuju si, ze za to chtela Skodovka v roce 2017 8000Kc :(( pokud pote bude funkcni apple carplay, tak muzu koupit dongle a pouzivat carplay bezdratove? Dekuji moc za odpovedi :)
Leden 4, 20214 r @Apores Ano, stále je nutná návšteva AS. Cena se pohybuje okolo 5tis.Kč. Tuto částku platil kolega na Rapidovi. Pokud budeš mít tovární CarPlay a dokoupíš si wireless dongle (bezdratove CarPlay za cca 3-4tis.Kč), tak by ti to mělo fungovat. Pak je ještě jedna varianta a to konkrétně MMB CarPlay box, který připojíš do USB a který ti umožní spouštět videa z YT, Netflix, Spotify atp.. Upraveno Leden 4, 20214 r od LukášCBR
Leden 5, 20214 r Pokud tvůj infotainment podporuje SmarLink a dokoupíš dongle, o kterém se zmiňuje @LukášCBR, tak ano. Blíže info např. zde: https://forum.skodahome.cz/topic/148093-apple-carplay/
Leden 5, 20214 r @ Apores - tak to na tebe chceli dost zarobit. potvrdzujem cenu ako pise Lukas, odo mna pytali 5074 kc v Brne tiez asi v roku 2017 - mozno 2018. to si uz nepamatam presne kedy.
Leden 7, 20214 r Servis to robi za cca 200e. Neoficialnou cestou to ide tiez, na SVK to ludia robia za 100-120e, ak pogooglis najdes aj ludi zo zahranicia co to vedia spravit nadialku, pokial im s tym pomozes. Pytaju si tak 20-50e. Ja sa chcem opytat ci sa niekomu podarilo rozbehat video appky - youtube, netflix - na iOs 14 bez jailbraiku.
Leden 7, 20214 r Bylo by super, kdyby se ti podařilo tam rozběhat i nějaká playka, někdy je za volantem neskutečná nuda :-)
Leden 7, 20214 r před 36 minutami, ericky napsal: Servis to robi za cca 200e. Neoficialnou cestou to ide tiez, na SVK to ludia robia za 100-120e, ak pogooglis najdes aj ludi zo zahranicia co to vedia spravit nadialku, pokial im s tym pomozes. Pytaju si tak 20-50e. Ja sa chcem opytat ci sa niekomu podarilo rozbehat video appky - youtube, netflix - na iOs 14 bez jailbraiku. Jde to skrze tu krabičku MMB CarPlay (iOS14 a tovární CarPlay), viz. pár příspěvků nad tebou. link zde https://www.carplaymmb.com Lze zakoupit i na Aliexpressu: MMB CarPlay Upraveno Leden 7, 20214 r od LukášCBR
Leden 8, 20214 r Rok se s rokem sešel a chtěl bych se zeptat, jestli nejsou výhodnější internety do auta než T-Mobile za 500. Měla by to být předplacenka od T-Mobile a jen pro to auto. Víceméně jde o obhájení existence Connectu a indikace dopravních zácp. Muzika z YTB Music jde tak nespolehlivě, že spíš ne. Maximálně tak rychlé vyhledání něčeho v mobilu. Možná jsem prošvihnul nějakou akci, kdysi snad bylo +50 Kč při dobití. Upraveno Leden 8, 20214 r od bouchy
Leden 8, 20214 r bylo .. https://www.mobilmania.cz/clanky/takova-nabidka-tu-jeste-nebyla-o2-ma-100-gb-mobilnich-dat-za-300-kc/sc-3-a-1348904/default.aspx
Leden 15, 20214 r Zkouším ještě jednou - nepřipojil se někdo? https://www.indiegogo.com/projects/aawireless#/
Únor 2, 20214 r Bouchy, pokud máš dítě školou povinné, tak bys to mohl vyřešit tarifem pro studenty od Vodafone a máš k tomu zdarma sdílenou sim s 15GB dat
Únor 21, 20214 r Ahoj, setkal se někdo s tím, že cca po 20-40min je odpojeno spojení mezi AA a telefonem (Android)? Je nutné opakovaně navázat spojení a opětovné potvrdit sdílejí médií mezi zařízeními. Samozřejmě trasa, která byla zadána a podle které probíhala navigace, se musí žádat znovu...
Únor 21, 20214 r Pořídil jsem Google Pixel 4a, který má samozřejmě Android 11 a v sobě nativně AA a od té doby je pro mě AA zážitek jak z jiného vesmíru. Okamžité spojení s jakýmkoliv kabelem a neexistuje výpadek. Dosud jsem používal AA na Samsung Galaxy A8, kde bylo nutné ho instalovat pomocí apk. Spojení občas až napodruhé a občas výpadek, ale taky to nebylo úplně tragický. Za mě AA používám denně jako navigaci a přehrávač podcastů a hudby.
Únor 22, 20214 r tvl koukam ze aby clovek mel na to vysokou skolu aby si mohl propojit telefon s radiem ... :))))) Upraveno Únor 22, 20214 r od centris610
Únor 22, 20214 r Zdravím vespolek! :-) Měl bych takový dotaz (omlouvám se, jestli se zde už řešil). Občas - tj. 1x za týden cca - se mi stane, že se mi nechce kabelem iPhone připojit k infotainmentu vozu a hlásí mi to, že mám ověřit, zda je iPhone vůbec kompatibilní k připojení přes SmartLink (což určitě je). Takže jsem zkoušel vyměnit kabely, restartovat telefon, vypnout a zapnout infotainment a vypnout a zapnout po nějaké době motor a elektriku auta celkem. Nic ale nepomohlo. Pak sednu do auta druhý den a ejhle, CarPlay jede, jakoby nic... Nevíte někdo, co s tím prosím? A druhý dotaz rovnou, týkající se Waze. Někdy se mi stává, že se "tečka" na mapě i po zadání trasy a faktickém rozjetí vozu nepřemění na šipku, nebo auto a vůbec se nepohybuje. Zapnutí a vypnutí Waze mnohdy nepomáhá. Pak zase sedne člověk do vozu jindy, aniž by cokoliv měnil a Waze jede normálně. Neděje se to taky někomu z Vás a neporadili byste prosím? :-) Díky moc a jízdě zdar!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.