Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

SCALA a KAMIQ používají nově MOD3. Takže určitě nepůjde.

Měl bych dotaz ohledně Apple CarPlay....mám iPhone 6, čili iOS 12.4.2......při ztrátě signálu se mi aple carplay odpojí, je to normální stav nebo ne? A další dotaz k Waze - po připojení přes apple carplay nemohu waze hlasově ovládat...na různých videích jsem viděl, že by to mělo jít.

Díky za info.

Ahoj, řešil už někdo nějaký equalizer v telefonu, který by fungoval při puštěném spotify přes android auto? Zvuk je bez funkčního equalizeru v telefonu nic moc... 

Nemáte někdo zkušenost jestli funguje ML a AA s telefonem Xiaomi mi9t?

@sheep-master : Já teda nejsem nějak moc velký hudební fanatik, ale zvuk přes AA a spotify mi přijde jen tišší, co se kvality týče, tak srovnatelná, jako přes USB.

@xx30 : Proč by nemělo? Jediný problém je ten, že AA není u nás oficálně ještě stačizelná z google play, takže stačí jen stáhnout z apkmirror, povolit instalaci z alternativních zdrojů a pojede to.

Každopádně k mému předešlému problému se servis vyjádřil, že se jim problém neprojevil (což jsem ani nečekal, když se to stane jednou za čas), ale naštěstí aktualizovali FW, tak uvidíme, jestli se to zlepší.

před 59 minutami, xx30 napsal:

Nemáte někdo zkušenost jestli funguje ML a AA s telefonem Xiaomi mi9t?

ML vie maloktory Korejec,takze nie,AA vpohode kazdy novsi Android uplne vpoho.

• 3 týdny později...

Ahoj mám dotaz, zda jdou nějak odstranit v prostředí Mirrorlinku ty šipky, který jsou na fotce v červeným kolečku ?? Dost to tam zavazí. Dá se s tím hejbat pouze z rohu do rohu.

O3 Trumf, infotainment Swing.

Díky, M.

Mirrorlink upravený.jpg

A to je Android Auto nebo Apple Car play? 

Sygic přes Mirrorlink

Ikonka odstranit nelze. Je součástí softu infotainmentu.

Hmm, tak to je blbé, jedině, kde to snad zavazí nejmíň je levý horní roh...

Upraveno od Macouch

A přemístit do těma šipkama buď nahoru nebo doprava nejde?

Ale jo, přemístit to jde, ale prostě to zavazí, jak to vypadá v reálu udělám zas fotky.

na boleru jdou schovat/vyvolat zmacknutim praveno  otocneho ovladace

Foto 1-4 je po otevření Sygicu, fotky 5-8 jsou po zadání libovolné trasy. A to se nebavím o režimu práce s navigací. Prostě to tam v těch rohách vždycky je. Copak nemohli vymyslet nějakou vychytávku typu samovolného skyrytí těch šipek po nějaké době, nebo aspoň virtuální tlačítko ?? Na Swingu zmáčknutí pravého ovladače pouze aktivuje položku "Nabídka", případným opětovným zmáčknutím potvrzuješ volbu. Žádnou jinou fci ten ovladač nenabízí. Čili ani tím neschováš ty šipky.

8.jpg

6.jpg

7.jpg

5.jpg

4.jpg

3.jpg

1.jpg

2.jpg

Upraveno od Macouch

Hmm, tak jsem se dověděl, že Swing ty šipky schovat neumí...

Dva dotazy k Apple CP:

1) když telefonuji přes CP, tak občas přestanu slyšet volajícího z druhé strany nebo začne v reproduktorech hrozně chrčet.

Vyřeší to přepnutí na telefonu na reproduktor a hned zpět. Nemáte někdo zkušenost, co by to mohlo dělat?

2) Jde po iOS 13 nastavit na dělenou obrazovku Waze místo Apple nativní navigace?

1 otázka - to bude problém iOS 13 tenhle problem mam i kdyz nemam připojeny telefon ke CP.

2 otázka - nevím nezkoušel jsem ale muzu zítra zkusit to me nenapadlo ,ale myslím ze to nepůjde. Když se na telefonu vytočí nějaké cislo tak se to automaticky ukáže na CP. 
takze se určitě spustí na lcd druhá navigace. 

2. Zatiaľ nie. Apple to má zatiaľ exkluzívne pre Apple maps. Možno v nejakom ďalšom iOSe.

Nemá někdo zkušenost s tímto zařízením?

Příjde mi to jako fajn volba do Scaly, nebo O3, kde bych více využil bezdrátové nabíjení s používáním CarPlay.

https://www.youtube.com/watch?v=LVPp_pDXbn4

2) Jde po iOS 13 nastavit na dělenou obrazovku Waze místo Apple nativní navigace?

odpoved:

Ano dnes jsem to zkoušel a na lcd v autě mi běžel Waze a na mobilu mi fungovaly Google Maps. 

Nerozumieme si.
IOS 13 priniesol do CP delenú obrazovku priamo v CP. Polovica obrazovky je Apple maps a druhá polovica je dynamická. Môže obsahovať info o najbližšom manévri a jazdné pruhy z Apple maps, info z hudobnej apky (apple music, Spotify, podcasts), info z kalendára. Do tohto screenu zatiaľ inú navi ako Apple maps nedostaneš.

@komodo mně to volání blbne jen přes CarPlay. Jinak ne.

V 13. 11. 2019 na 12:20, Drapa napsal:

Nemá někdo zkušenost s tímto zařízením?

Příjde mi to jako fajn volba do Scaly, nebo O3, kde bych více využil bezdrátové nabíjení s používáním CarPlay.

https://www.youtube.com/watch?v=LVPp_pDXbn4

Taky jsem to dnes objevil. Uplne nechapu, jak by to melo fungovat. Pokud je mi znamo, tak v iOS bez jailbreaku nijak “emulovat” bezdratovy CarPlay nejde. 

Ale pokud to vazne funguje i bez latenci, tak by to byla bomba. 

Upraveno od budis

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.