cz921172 Vloženo 30. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2020 Mám jej aktivní. Máte pravdu, souvisí to nejspíš s aktualizací aplikace v telefonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Punit Vloženo 30. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2020 Já to právě musel aktualizovat, tak jsem myslel že tam bude zakopaný pes.. Ještě jsem teda potom nezkusil reset rádia, ale problém bude asi jinde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz921172 Vloženo 31. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2020 S jiným telefonem na iOS stejná chyba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apores Vloženo 4. leden 2021 Sdílet Vloženo 4. leden 2021 Zdravim, chci se zeptat, zda aktivace SmartLink v boleru u Octavie III 2016 musim stale do servisu? Nebo to dokaze i nekdo mimo oficialni servis? Pamatuju si, ze za to chtela Skodovka v roce 2017 8000Kc :(( pokud pote bude funkcni apple carplay, tak muzu koupit dongle a pouzivat carplay bezdratove? Dekuji moc za odpovedi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 4. leden 2021 Sdílet Vloženo 4. leden 2021 (editace) @Apores Ano, stále je nutná návšteva AS. Cena se pohybuje okolo 5tis.Kč. Tuto částku platil kolega na Rapidovi. Pokud budeš mít tovární CarPlay a dokoupíš si wireless dongle (bezdratove CarPlay za cca 3-4tis.Kč), tak by ti to mělo fungovat. Pak je ještě jedna varianta a to konkrétně MMB CarPlay box, který připojíš do USB a který ti umožní spouštět videa z YT, Netflix, Spotify atp.. Editováno: 4. leden 2021, autor: LukášCBR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz921172 Vloženo 5. leden 2021 Sdílet Vloženo 5. leden 2021 Bezdrátový CarPlay na OIII? Ono to někomu funguje na iOS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 5. leden 2021 Sdílet Vloženo 5. leden 2021 Pokud tvůj infotainment podporuje SmarLink a dokoupíš dongle, o kterém se zmiňuje @LukášCBR, tak ano. Blíže info např. zde: https://forum.skodahome.cz/topic/148093-apple-carplay/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktorb Vloženo 5. leden 2021 Sdílet Vloženo 5. leden 2021 @ Apores - tak to na tebe chceli dost zarobit. potvrdzujem cenu ako pise Lukas, odo mna pytali 5074 kc v Brne tiez asi v roku 2017 - mozno 2018. to si uz nepamatam presne kedy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ericky Vloženo 7. leden 2021 Sdílet Vloženo 7. leden 2021 Servis to robi za cca 200e. Neoficialnou cestou to ide tiez, na SVK to ludia robia za 100-120e, ak pogooglis najdes aj ludi zo zahranicia co to vedia spravit nadialku, pokial im s tym pomozes. Pytaju si tak 20-50e. Ja sa chcem opytat ci sa niekomu podarilo rozbehat video appky - youtube, netflix - na iOs 14 bez jailbraiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 7. leden 2021 Sdílet Vloženo 7. leden 2021 Bylo by super, kdyby se ti podařilo tam rozběhat i nějaká playka, někdy je za volantem neskutečná nuda :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ericky Vloženo 7. leden 2021 Sdílet Vloženo 7. leden 2021 Hee. Ide o spolujazdcov. Na dlhe cesty filmy niesu odveci. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 7. leden 2021 Sdílet Vloženo 7. leden 2021 (editace) před 36 minutami, ericky napsal: Servis to robi za cca 200e. Neoficialnou cestou to ide tiez, na SVK to ludia robia za 100-120e, ak pogooglis najdes aj ludi zo zahranicia co to vedia spravit nadialku, pokial im s tym pomozes. Pytaju si tak 20-50e. Ja sa chcem opytat ci sa niekomu podarilo rozbehat video appky - youtube, netflix - na iOs 14 bez jailbraiku. Jde to skrze tu krabičku MMB CarPlay (iOS14 a tovární CarPlay), viz. pár příspěvků nad tebou. link zde https://www.carplaymmb.com Lze zakoupit i na Aliexpressu: MMB CarPlay Editováno: 7. leden 2021, autor: LukášCBR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
berki1 Vloženo 7. leden 2021 Sdílet Vloženo 7. leden 2021 (editace) Prodáno. Editováno: 28. Červen 2022, autor: berki1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 7. leden 2021 Sdílet Vloženo 7. leden 2021 Kdes to pekl, trouba, pec, gril ? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 8. leden 2021 Sdílet Vloženo 8. leden 2021 (editace) Rok se s rokem sešel a chtěl bych se zeptat, jestli nejsou výhodnější internety do auta než T-Mobile za 500. Měla by to být předplacenka od T-Mobile a jen pro to auto. Víceméně jde o obhájení existence Connectu a indikace dopravních zácp. Muzika z YTB Music jde tak nespolehlivě, že spíš ne. Maximálně tak rychlé vyhledání něčeho v mobilu. Možná jsem prošvihnul nějakou akci, kdysi snad bylo +50 Kč při dobití. Editováno: 8. leden 2021, autor: bouchy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 8. leden 2021 Sdílet Vloženo 8. leden 2021 bylo .. https://www.mobilmania.cz/clanky/takova-nabidka-tu-jeste-nebyla-o2-ma-100-gb-mobilnich-dat-za-300-kc/sc-3-a-1348904/default.aspx 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
berki1 Vloženo 8. leden 2021 Sdílet Vloženo 8. leden 2021 před 21 hodinami, Sudetak napsal: Kdes to pekl, trouba, pec, gril ? :-) 🤣🤣😂😂🙉🙉 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spartakcz Vloženo 15. leden 2021 Sdílet Vloženo 15. leden 2021 Zkouším ještě jednou - nepřipojil se někdo? https://www.indiegogo.com/projects/aawireless#/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
René John Vloženo 16. leden 2021 Sdílet Vloženo 16. leden 2021 Připojil, proč se ptáš? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 2. Únor 2021 Sdílet Vloženo 2. Únor 2021 Bouchy, pokud máš dítě školou povinné, tak bys to mohl vyřešit tarifem pro studenty od Vodafone a máš k tomu zdarma sdílenou sim s 15GB dat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spartakcz Vloženo 21. Únor 2021 Sdílet Vloženo 21. Únor 2021 Ahoj, setkal se někdo s tím, že cca po 20-40min je odpojeno spojení mezi AA a telefonem (Android)? Je nutné opakovaně navázat spojení a opětovné potvrdit sdílejí médií mezi zařízeními. Samozřejmě trasa, která byla zadána a podle které probíhala navigace, se musí žádat znovu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 21. Únor 2021 Sdílet Vloženo 21. Únor 2021 Někdy se to může stát. Většinou to dělá nějaká aplikace v telefonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dettektorr Vloženo 21. Únor 2021 Sdílet Vloženo 21. Únor 2021 Pořídil jsem Google Pixel 4a, který má samozřejmě Android 11 a v sobě nativně AA a od té doby je pro mě AA zážitek jak z jiného vesmíru. Okamžité spojení s jakýmkoliv kabelem a neexistuje výpadek. Dosud jsem používal AA na Samsung Galaxy A8, kde bylo nutné ho instalovat pomocí apk. Spojení občas až napodruhé a občas výpadek, ale taky to nebylo úplně tragický. Za mě AA používám denně jako navigaci a přehrávač podcastů a hudby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
centris610 Vloženo 22. Únor 2021 Sdílet Vloženo 22. Únor 2021 (editace) tvl koukam ze aby clovek mel na to vysokou skolu aby si mohl propojit telefon s radiem ... :))))) Editováno: 22. Únor 2021, autor: centris610 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominilk Vloženo 22. Únor 2021 Sdílet Vloženo 22. Únor 2021 Zdravím vespolek! :-) Měl bych takový dotaz (omlouvám se, jestli se zde už řešil). Občas - tj. 1x za týden cca - se mi stane, že se mi nechce kabelem iPhone připojit k infotainmentu vozu a hlásí mi to, že mám ověřit, zda je iPhone vůbec kompatibilní k připojení přes SmartLink (což určitě je). Takže jsem zkoušel vyměnit kabely, restartovat telefon, vypnout a zapnout infotainment a vypnout a zapnout po nějaké době motor a elektriku auta celkem. Nic ale nepomohlo. Pak sednu do auta druhý den a ejhle, CarPlay jede, jakoby nic... Nevíte někdo, co s tím prosím? A druhý dotaz rovnou, týkající se Waze. Někdy se mi stává, že se "tečka" na mapě i po zadání trasy a faktickém rozjetí vozu nepřemění na šipku, nebo auto a vůbec se nepohybuje. Zapnutí a vypnutí Waze mnohdy nepomáhá. Pak zase sedne člověk do vozu jindy, aniž by cokoliv měnil a Waze jede normálně. Neděje se to taky někomu z Vás a neporadili byste prosím? :-) Díky moc a jízdě zdar! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.