Macouch Vloženo 17. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2021 xmenadis : Nee AA žádné problémy nevykazuje, jen mě zarazilo, že po připojení kabelu k USB se automaticky odpojuje BT-Audio, ale telefon zůstává normálně přes BT připojen, vyzkoušeno na navigaci Mapy.cz, která právě AA podporuje a režim zvuku mám navolen jako telefonní hovor, čili přes BT. Takže asi normální vlastnost platformy AA. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 17. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2021 BT se odpojuje, protože telefonování a přehrávání jde po kabelu přes AA. Je to normální, mám to taky tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maco-lv Vloženo 17. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2021 pre viktorb: nazdar prikladam fotky mam oct 3 rv 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenadis Vloženo 17. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2021 @MacouchJak píše @beuticek, tak to bude normální, i jak říkáš ty. Ono to dává smysl, protože telefony snad doteď neumí pouštět více audio výstupů najednou. Nehledě na vstupy, ale tam to asi docela chápu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JH12 Vloženo 23. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2021 Nemate nekdo u Bolera problem, ze se vam nechce pripojit telefon pres kabel? Mam iPhone. Udela to nekdy a vetsinou se to rozdeje az priste, kdyz do auta nasednu. Obcas pomohlo i na nejakou dobu vypnout motor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenadis Vloženo 23. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2021 @JH12Ne sice u Bolera, ale stalo se mi to nedávno u Amundsenu. Přijel jsem k obchodu s připojeným telefonem, bez problému. Jdu do obchodu, vrátím se do auta, připojím telefon a najednou, že telefon nelze připojit. Zkoušel jsem x kabelů, vypnul a zapnul motor, restartoval rádio, nic nepomohlo. Dojel jsem na místo, potom do auta vlezl další den a najednou zase vše v pohodě. Nepodařilo se mi zjistit, čím to je, vypnutí motoru mi nepomohlo, prostě to "chtělo čas". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 23. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2021 Hádal bych bug v SW rádia nebo chybu v USB. Můžete zkusit, pokud je auto ještě v záruce, s tím jít do servisu. Mohli by na základě toho se podívat, jestli neexistuje novější SW a nahrát jej tam. Pokud v záruce není, tak se dá ten SW najít i online ke stažení, vložit na SD kartu a aktualizovat si to doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JH12 Vloženo 23. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2021 Asi pred 3 tydny jsem byl na kontrole po prvnich 30k km. To by SW neprehrali? Auto v zaruce je, ale nerad bych za to platil, protoze tam beztak nic spatne nenajdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 23. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2021 Myslím, že pokud na to není přímo nějaká "svolávačka", že se to přehrát musí, tak s tím nic nedělají a u rádia to platí rozhodně. Pokud se nepletu, tak s rádiem nic nedělají, jen v případě, že zákazník vyloženě vyžádá o kontrolu, protože mu něco nefunguje. A nevím to jistě, zkušenost s tím nemám, možná někdo jiný ano, jestli se za to platí, ale řekl bych, že spíše ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spartakcz Vloženo 27. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2021 Nemáte někdo tip na app, která dokáže na obrazovce infotainmentu (AA) přehrát video z telefonu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 27. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2021 Já používám AA Mirror a dal jsem si patch do rádia, takže mohu promítat obrazovku telefonu do rádia bez omezení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 27. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2021 https://github.com/shmykelsa/AAAD Pomoci teto aplikace si nainstaluj Fermata auto, pak ti pujde prehravat video z telefonu, youtube i online streamy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 27. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2021 (editace) Tak to mně osobně na novém Columbusu nefungovalo, proto jsem musel povolit aplikace třetích stran přes AndroidAuto skrze patch rádia. Bez toho mi to psalo při kliknutí v aplikaci v autě "Psaní povoleno pouze z mobilu" něco takového. V kódování to chyba nebyla, tam jsem si pro AA vše odblokoval Editováno: 27. Srpen 2021, autor: Krosta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ji6006 Vloženo 27. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2021 před 31 minutami, Stanson napsal: https://github.com/shmykelsa/AAAD Pomoci teto aplikace si nainstaluj Fermata auto, pak ti pujde prehravat video z telefonu, youtube i online streamy. Ahoj. Jo to funguje, ale ve Fermata jen MP4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Bůna Vloženo 27. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2021 před 10 hodinami, spartakcz napsal: Nemáte někdo tip na app, která dokáže na obrazovce infotainmentu (AA) přehrát video z telefonu? Vyzkoušej VideoLAN, v android auto se mně nabízí. Vyzkoušené to mám ale jen na hudbu, ta funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 27. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2021 Potom je v AAAD jeste screen2auto, nebo AA mirror, tim zrcadlis telefon, musis vyzkouset, zda bude chodit ten prehravac, ktery potrebujes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 28. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2021 před 20 hodinami, Karel Bůna napsal: Vyzkoušej VideoLAN, v android auto se mně nabízí. Vyzkoušené to mám ale jen na hudbu, ta funguje. tak VLC na AA funguje taky jen na audio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtietz Vloženo 28. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2021 Ahoj, mám O3 FL. Xiaomi telefon Mi9 T PRO bez rootu s androidem 11 a všechny mirroring aplikace píší pořád tuhle chybu.. Developer option u AA mám zaple. AA verze 6.7. Moc děkuji. Rotovat telefon nechci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 28. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2021 Ano, to je tím, že je nutné použít patch na rádio, aby umožnil používání aplikace třetích stran v AA, alespoň tak to bylo v mém případě. Daný toolbox, co jsem použil, funguje ale jen na rádia Columbus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steve.j Vloženo 31. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2021 Někde jsem četl zvěsti o navýšení ceny za aktivaci smartlinku, tak pro info, aktuálně ŠA v Říčanech aktivace za 5 150 Kč... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 31. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2021 To je teda pořádný ranec. Naštěstí existují různé patche. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 31. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2021 tak origo SWAP je za 5 tacu + prace ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spartakcz Vloženo 3. Září 2021 Sdílet Vloženo 3. Září 2021 Objevil se u mě problém s připojením AA na OnePlus 8. AA normálně fungoval, na telefonu ani na rádiu nedělám žádná aktualizace. Dnes jedu a najednou se AA odpojí a nejde připojit. Pro pokusu o připojení se zobrazí "Spojení se nezdařilo. Zkontrolujte ... Zda je zařízení kompatibilní pro použití smartlink". Někdo podobná zkušenost a tip jak vyřešit? Zkusil jsem odebrat v telefonu z AA spojení a připojít znovu ale telefon se nepřipojí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenadis Vloženo 3. Září 2021 Sdílet Vloženo 3. Září 2021 @spartakczZkus jiný kabel, případně mrknout, jestli nemáš bordel v konektoru. Já konečně objevil, kde byl problém u mě s iPhonem s tou stejnou chybou. Měl jsem v konektoru hodně prachu zaraženého úplně vzadu a kabel se tak nikdy nezacvakl úplně nadoraz, jak by měl. Teď už je to vše v pohodě, ani náhodné odpojování se se už neobjevuje... tak jen jestli náhodou, protože USB-C se může taky pěkně zanést (vlastní zkušenost). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spartakcz Vloženo 3. Září 2021 Sdílet Vloženo 3. Září 2021 před 10 minutami, xmenadis napsal: @spartakczZkus jiný kabel, případně mrknout, jestli nemáš bordel v konektoru. Já konečně objevil, kde byl problém u mě s iPhonem s tou stejnou chybou. Měl jsem v konektoru hodně prachu zaraženého úplně vzadu a kabel se tak nikdy nezacvakl úplně nadoraz, jak by měl. Teď už je to vše v pohodě, ani náhodné odpojování se se už neobjevuje... tak jen jestli náhodou, protože USB-C se může taky pěkně zanést (vlastní zkušenost). Hele měnil jsem kabel (mám magnetický) daval jsem originál usbc a pořád to samé...:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.