Leden 20, 201510 r Funkčnosť v hmle je taká istá, ako halogénové žiarovky, akurát ide o to, že sú častejšie používané pri dosvecovaní zákrut, a tam hrá rolu životnosť, a efekt tónu svetla...
Leden 21, 201510 r Tvé názory jsou obecně zajímavé.. Jinak žluté světlo je v mlze daleko lepší (lépe vidím/jsem viděn) než studené bílé/bílomodré.
Leden 21, 201510 r Percentuálne koľko krát do roka jazdíš v hmle?Ďakujem, za záujem o moje názory, ale čerpám z osobných skúseností, a nie z čítania internetu.Mal som x áut, a x žiaroviek v hmlovkách, a viem si to subjektívne porovnať.Chcel si vedieť dôvod, tak som ti ho napísal.Keď sa ti nepáči, v poriadku...ja ti tvoje názory neberiem. Stačí ti moja odpoveď na tvoju otázku "Aký to má zmysel", alebo si tu budeme argumentovať každý svoje?
Leden 21, 201510 r Je to nesmysl, ale v pohodě, hádat se nebudu. Když čerpáš ze zkušeností a já z NETu, tak to je hotová věc.. Jo a ten efekt beru - to jo. Upraveno Leden 21, 201510 r od GeorgeFSI
Únor 4, 201510 r zdar od nedávna mám tiež SB2, pretým O1. Super zmena:-) A k tomu jazdeniu v hmle? Určite uprednostním klasické žlté svetlo. Jazda je oveľa komfortnejšia a to že teda hmly mám hlavne na jar a jeseň denne na tanieri až nad hlavu (odhadom možno nejakých 15% z jazdy - čo je podľa mňa až veľa.Takže otázka koľkokrát jazdíš v hmle by som možno nedával do porovnania s úsporou W a bezpečnosťou. Stačí Ti raz nevidieť alebo nebyť videný a zmena názoru je na svete. CH/LH zatiaľ využívam a určite to ide vypnúť cez MAXI DOT. Smola že mám na nej len halogeny, chcel som xenony ale nevydalo.
Únor 5, 201510 r Souhlas. Ale Albion je tady jedinej s osobními zkušenostmi. Na to pozor. Upraveno Únor 5, 201510 r od GeorgeFSI
Duben 5, 201510 r Ahoj, zapnul jsem si pres kabel CH a LH pres mlhovky. Jenze pri pomalem rozsvecovani i pri pomalem stmivani vychazi z prostoru motoru divny zvuk (priblizne z mista motorovych pojistek). Cim to? Celkem se za to stydim v garazich apod.
Únor 17, 20169 r Zdravím, kde konkrétně přes VAG "přesměrovat" funkci leaving/comming home na mlhovky? Děkuji. !
Únor 17, 20169 r Nejsem si 100% jistý, dělal jsem to před rokem a měl jsem VAG s českou kalkulačkou. Kódování: 09-Centrální elektrika, kódování-07 kód vložit do LCode (nebo kliknout na Kalkulačka pro dlouhé kódování), v bytu 17 zaškrtnout bit 4.
Únor 17, 20169 r Nejsem si 100% jistý, dělal jsem to před rokem a měl jsem VAG s českou kalkulačkou. Kódování: 09-Centrální elektrika, kódování-07 kód vložit do LCode (nebo kliknout na Kalkulačka pro dlouhé kódování), v bytu 17 zaškrtnout bit 4. jj, už jsem to našel..jen ten bit je místo 4 jak píšeš bit 3. Děkuji ! Otestováno, funguje.
Březen 15, 20169 r Chlapi, můžete mi prosím poradit, jak deaktivovat xenony u fcí Coming home/Leaving home?. Pokud odškrtnu fci "coming home" světla se při dostatku okolního světla nerozsvítí, pokud je však šero i přesto, že jsem funkci deaktivoval, stále se xenony rozsvěcují. Mimochodem, v nabídce položku "leaving home" ani nemohu nalézt...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.