luky133 Vloženo 11. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2014 Tento rok sa čoskoro dostanem k sesterskému modelu up! , ale keďže autá sú totožné a majiteľov up!ov je v našich končinách málo tak sa pýtam tu. Neskúšal niekto nainštalovať modul automatického spínania svetiel na Citigo? Na internete som našiel jeden modul od japonskej firmy: Podľa opisu na ich eshope by sa malo dať vypnúť automatické zapínanie hmloviek. Problém je v tom, že na videu nevidím zapnuté denné svietenie pri auto móde ak je dostatok svetla... Na internete je aj kopec modulov, ktoré sú kompatibilné s Jettou, Polom a na nich funguje denné svietenie: Avšak nikde ani slovo s kompatibilitou na Up-e/Citigo... Nemá to niekto doinštalované? Predsa len ide o celkom lacnú hračku, ktorá prinesie dosť komfortu pri minimálnej náročnosti doinštalovania. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 12. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2014 zeptám se úplně blbě - čím Citigo/Up svítí ve dne? Resp. co se automaticky rozstvítí po nastartování? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luky133 Vloženo 13. Říjen 2014 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2014 Má tam dvojvlaknovu žiarovku T20. Prvé vlákno slúži ako parkovacky a druhe ako denne svietenie, ktoré sa dá cez VCDS vypnúť. Práve to môže byť problém keďže pri jednom module som čítal, že po nainštalovaní nekomunikuje s riadiacou jednotkou a funguje len za pomoci svetelného senzoru... Avšak tých modulov som našiel viacero verzii preto som chcel vedieť či niekto nepoužíva nejaký kompatibilný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 21. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2016 Do Citiga to funguje taky. Průběh montáže a na závěr několik roztřesených fotografií, jak svítí kontrolky při přepnutí na jednotlivé polohy. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 3. Září 2016 Sdílet Vloženo 3. Září 2016 A už jsem plně spokojen. Za pomoci rélé a jeho rozpínacího kontaktu, jsem vyblokoval denní svícení, když se rozsvítí parkovací světla. A teď je všechno, jak má být. A už nesvítí denní světla současně s parkovačkama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 3. Září 2016 Sdílet Vloženo 3. Září 2016 (editace) Ja doufam ze pujde pred diag komplet zakazat denni sviceni ... na druhe vlakno odpor a sup tam poradne denni sviceni Uz to vidim, pujde, viz prispevek nekde nahore ... Editováno: 3. Září 2016, autor: danikd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 2. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2016 Tak uz se mi tu ta sada z ciny valela dlouho, vcera jsem to udelal, spokojenost, stolovat to nejde, nicmene nastavene to je dobre, prepina to dobre. D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.