Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Idealni.

Ja jsem jim to popsal dost detailne, a trosku me prekvapuje ze na to kaslou. V podminkach uziti bohuzel neni zadne SLA... takze se obavam ze tam neni zadna vymahatelnost.

Pokud bude za dlouhych zimni veceru cas, chci se tomu vice venovat a udelat vlastni open source reseni. Zacal jsem pres wireshark prochazet komunikaci a nemel by s tim byt problem. Ve finale bych si predstavoval napr arduino + wifi + GSM a data si odesilat automaticky do vlastni databaze nezavisle na SA

Vloženo

Odpoved:

děkuji Vám ještě jednou za Váš podnět a za důvěru, se kterou jste se na nás obrátil.
Vámi připomínkovaná závada byla právě odstraněna.
Máte-li ještě nějaký další dotaz, kontaktujte nás prosím znovu.

Vecer zkusim

Vloženo

Teď mi to taky přišlo a jde to:) v aplikaci Drive jsem se přihlásil a šlo to. Jen aplikaci MyŠKODA, kde jsem předtím nemohl přidat své auto, tak tuto jsem musel smazat a znovu stáhnout a taky jede ;)

• o 4 týdny později...
Vloženo

Skoda Drive je opet mimo provoz (potvrzeno z nekolika mist)

ID4175: The issuer of the security token was not recognized by the IssuerNameRegistry. To accept security tokens from this issuer, configure the IssuerNameRegistry to return a valid name for this issuer.

Pokud pominu, ze je to negarantovna sluzba, tak to ze maji detailni debug vypis zobrazeny pro vsechny uzivatele je bezpecnostni riziko, pred kterym Microsoft varuje. 

• o 1 měsíc později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

Zdravím , měl bych takový možná hloupý dotaz. Koupil jsem si OIII facelift ( čtyř očko ) a nemůžu nijak rozchodit funkci smart gate. Po zapnutí zapalovaní se mi žádná wifi na mobilu nezobrazí - zkoušeno na více mobilech. Poradí někdo čím by to mohlo být? Existuje ještě nějaká jiná podmínka než zapnuté zapalovaní ? Zkoušel jsem i s nastartovaným motorem.

Díky všem

Vloženo

ahojte..viete mi prosim poradit, preco mi pri Iphone, ked mam zapnuty waze a zaroven app skodadrive, tak mi v tej appke potom neukaze presnu trasu ako som isiel, je tam len priamka medzi bodom, kde som zacal jazdu a ukoncil jazdu, ked mam waze vypnuty, tak mi pekne celu trasu zobrazuje v app..vdaka

• o 3 měsíce později...
Vloženo

Parada, tak pres tyden se nemuzu zalogovat jak v app tak na webu. Na co pak SmartGate je?

ID4175: The issuer of the security token was not recognized by the IssuerNameRegistry. To accept security tokens from this issuer, configure the IssuerNameRegistry to return a valid name for this issuer.

Nevite prosim nekdo co stim. 

Vloženo
před 3 minutami, Shaarky napsal:

Zajímavé, tuhle chybu jsem jim hlásil v lednu...14 dnů na to napsali - opraveno, tak to zkus.

No zkousim tyden a nic:-( napsal sem report tak cekam na vyjadreni. Na vyjadreni maji onech crtanct dnu. Mj potvrzeno i po tel.

• o 2 měsíce později...
Vloženo (editace)

jenom pro upresneni abych si auto propojil s apkama v telefonu musim mit smartgate... jak to poznam? Mam mirrorlink nekdo psal ze pokud ho mam nemam smartgate je to tak? A pry zpetne nejde dodelat...

Editováno: , autor: moralles
Vloženo

SmartGate je uplne odlisna zalezitost, nema s MirrorLink/Smartlink nic spolecnyho. Je to extra jednotka a pripojujes se na ni pres WiFi, kterou vysila. Ja mam v aute jak Smartlink, tak i SmartGate.

BTW, SmartGate dodelat urcite jde, je jen otazka, zda to ma smysl. Hral jsem si s tim prvnich par dni, pak jsem po tom ani nevzdechl. Proste hracka na chvili, ani ze strany SKODA Auto nedochazi k nejakym aktualizacim aplikaci. Cili to driv nebo pozdeji umre, jestli se tak uz nestalo. Ja bych si skoro tipnul, ze ano, protoze z konfiguratoru to uz pred delsi dobou vypadlo.

EDIT: SmartGate je dostupna stale jako originalni prislusenstvi zde na SKODA E-shopu, byť uvadeji, ze jen pro vozy do vyrobniho tydne 22/2017. Cili jsem si odpovedel sam, uz to umrelo. :) Osobne bych to nedoporucil.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...