jakudo Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 Jo, to je přesně ono. Hned jim tam napíšu. A navic v aplikaci MySkoda vždy, když zkusím přidat auto, tak aplikace spadne. Jdu tam napsat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 Idealni. Ja jsem jim to popsal dost detailne, a trosku me prekvapuje ze na to kaslou. V podminkach uziti bohuzel neni zadne SLA... takze se obavam ze tam neni zadna vymahatelnost. Pokud bude za dlouhych zimni veceru cas, chci se tomu vice venovat a udelat vlastni open source reseni. Zacal jsem pres wireshark prochazet komunikaci a nemel by s tim byt problem. Ve finale bych si predstavoval napr arduino + wifi + GSM a data si odesilat automaticky do vlastni databaze nezavisle na SA 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakudo Vloženo 23. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2016 Tak to je na mě už moc odborné já jim napíšu jako obyčejný zákazník:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 24. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2016 (editace) Mam odpoved z 1st level supportu na moji urgenci ohledne tohoto problemu: Ano řeší. Prosím o trpělivost. Editováno: 24. Říjen 2016, autor: havrosh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakudo Vloženo 24. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2016 [emoji1] no to ke odpověď. Jsem zvědavej, co odpoví mě. Ale buzerovat je budu pořád než mi to zprovozní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 24. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2016 Odpoved: děkuji Vám ještě jednou za Váš podnět a za důvěru, se kterou jste se na nás obrátil. Vámi připomínkovaná závada byla právě odstraněna. Máte-li ještě nějaký další dotaz, kontaktujte nás prosím znovu. Vecer zkusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakudo Vloženo 24. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2016 Teď mi to taky přišlo a jde to:) v aplikaci Drive jsem se přihlásil a šlo to. Jen aplikaci MyŠKODA, kde jsem předtím nemohl přidat své auto, tak tuto jsem musel smazat a znovu stáhnout a taky jede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 24. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2016 Taky potvrzuji. Prihlasit se jde a udelalo to sync za posledni 2w Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 21. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2016 Skoda Drive je opet mimo provoz (potvrzeno z nekolika mist) ID4175: The issuer of the security token was not recognized by the IssuerNameRegistry. To accept security tokens from this issuer, configure the IssuerNameRegistry to return a valid name for this issuer. Pokud pominu, ze je to negarantovna sluzba, tak to ze maji detailni debug vypis zobrazeny pro vsechny uzivatele je bezpecnostni riziko, pred kterym Microsoft varuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinLC87 Vloženo 19. leden 2017 Sdílet Vloženo 19. leden 2017 páni, neviete v com moze byt problem, ked mi nechce iphone pripojit na smartgate, heslo dam vin a nepripoji, na starom mobile mi to islo, vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 19. leden 2017 Sdílet Vloženo 19. leden 2017 Nepripoji se WIFI nebo je problem s pripojenim SmartGate? Heslo mas VIN umyslne (tzn. factory settings)? Urcite je dobre si ho zmenit... aby byl svet bezpecnejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakudo Vloženo 19. leden 2017 Sdílet Vloženo 19. leden 2017 Mě se občas stane, že smartgate vyrvoří šparně wifi 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenda82 Vloženo 1. Březen 2017 Sdílet Vloženo 1. Březen 2017 Zdravím , měl bych takový možná hloupý dotaz. Koupil jsem si OIII facelift ( čtyř očko ) a nemůžu nijak rozchodit funkci smart gate. Po zapnutí zapalovaní se mi žádná wifi na mobilu nezobrazí - zkoušeno na více mobilech. Poradí někdo čím by to mohlo být? Existuje ještě nějaká jiná podmínka než zapnuté zapalovaní ? Zkoušel jsem i s nastartovaným motorem. Díky všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 1. Březen 2017 Sdílet Vloženo 1. Březen 2017 V mobilu zapni wifi direct a pak by ji měl najít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnieM Vloženo 1. Březen 2017 Sdílet Vloženo 1. Březen 2017 Stejný problém. Dnes jsem si přivezl O III FL a přístupový bod pro Smartgate nikde. WiFi Direct jsem také zkoušel a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinLC87 Vloženo 3. Březen 2017 Sdílet Vloženo 3. Březen 2017 ahojte..viete mi prosim poradit, preco mi pri Iphone, ked mam zapnuty waze a zaroven app skodadrive, tak mi v tej appke potom neukaze presnu trasu ako som isiel, je tam len priamka medzi bodom, kde som zacal jazdu a ukoncil jazdu, ked mam waze vypnuty, tak mi pekne celu trasu zobrazuje v app..vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakudo Vloženo 3. Březen 2017 Sdílet Vloženo 3. Březen 2017 Protože to nemají vychytané. Funguje to jen když je app zapnutá a není jen na pozadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zsladky Vloženo 12. Červen 2017 Sdílet Vloženo 12. Červen 2017 Parada, tak pres tyden se nemuzu zalogovat jak v app tak na webu. Na co pak SmartGate je? ID4175: The issuer of the security token was not recognized by the IssuerNameRegistry. To accept security tokens from this issuer, configure the IssuerNameRegistry to return a valid name for this issuer. Nevite prosim nekdo co stim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 12. Červen 2017 Sdílet Vloženo 12. Červen 2017 (editace) Zajímavé, tuhle chybu jsem jim hlásil v lednu...14 dnů na to napsali - opraveno, tak to zkus. Mobilné aplikácie a infotainment email: support@skoda-info.cz tel. +420 226 044 106, +420 800 160 606 Editováno: 12. Červen 2017, autor: Shaarky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zsladky Vloženo 12. Červen 2017 Sdílet Vloženo 12. Červen 2017 před 3 minutami, Shaarky napsal: Zajímavé, tuhle chybu jsem jim hlásil v lednu...14 dnů na to napsali - opraveno, tak to zkus. No zkousim tyden a nic:-( napsal sem report tak cekam na vyjadreni. Na vyjadreni maji onech crtanct dnu. Mj potvrzeno i po tel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zsladky Vloženo 13. Červen 2017 Sdílet Vloženo 13. Červen 2017 Jen se podelim jak funguje podpora u Skoda auto:-) pres hodinu cekam jak me nekdo zvedne telefon. Vzdavam to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jayhawk Vloženo 19. Červen 2017 Sdílet Vloženo 19. Červen 2017 zsladky: když tak čtu "škoda aplikace/infotainment"... jméno Černohorský, nepadlo někde?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zsladky Vloženo 19. Červen 2017 Sdílet Vloženo 19. Červen 2017 Vubec ne, ale vysledek je stale stejny tzn., ze prihlaseni stale neni mozne:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Vloženo 12. Září 2017 Sdílet Vloženo 12. Září 2017 (editace) jenom pro upresneni abych si auto propojil s apkama v telefonu musim mit smartgate... jak to poznam? Mam mirrorlink nekdo psal ze pokud ho mam nemam smartgate je to tak? A pry zpetne nejde dodelat... Editováno: 12. Září 2017, autor: moralles Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 13. Září 2017 Sdílet Vloženo 13. Září 2017 SmartGate je uplne odlisna zalezitost, nema s MirrorLink/Smartlink nic spolecnyho. Je to extra jednotka a pripojujes se na ni pres WiFi, kterou vysila. Ja mam v aute jak Smartlink, tak i SmartGate. BTW, SmartGate dodelat urcite jde, je jen otazka, zda to ma smysl. Hral jsem si s tim prvnich par dni, pak jsem po tom ani nevzdechl. Proste hracka na chvili, ani ze strany SKODA Auto nedochazi k nejakym aktualizacim aplikaci. Cili to driv nebo pozdeji umre, jestli se tak uz nestalo. Ja bych si skoro tipnul, ze ano, protoze z konfiguratoru to uz pred delsi dobou vypadlo. EDIT: SmartGate je dostupna stale jako originalni prislusenstvi zde na SKODA E-shopu, byť uvadeji, ze jen pro vozy do vyrobniho tydne 22/2017. Cili jsem si odpovedel sam, uz to umrelo. Osobne bych to nedoporucil. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.