oneb1t Vloženo 4. Březen 2015 Sdílet Vloženo 4. Březen 2015 u rapida je na to potreba jednotka BCM 087 a vyssi a u fabie to bude asi uplne stejny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 23. Březen 2015 Sdílet Vloženo 23. Březen 2015 Jak zjistim jakou mam tu jednotku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubikSK Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 najspoľahlivejšie je, keď to mrkneš cez VCDS (VAG) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 24. Březen 2015 Sdílet Vloženo 24. Březen 2015 Bude stačit pro kodování funkcí na Fabii III VCDS 12.12.3 ? Chci koupit pro začátek čínský klon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oneb1t Vloženo 28. Březen 2015 Sdílet Vloženo 28. Březen 2015 pockej si na novejsi verzi tahle nebude mit pravdepodobne pro fabii popisky v longcode kalkulatoru (kodovat s tim stale pujde ale budes muset vedet presne kterej bit se o co stara Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 28. Březen 2015 Sdílet Vloženo 28. Březen 2015 Ta nebude mít hlavně soubory pro komunikaci s těmito jednotkami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cubais Vloženo 12. Duben 2015 Sdílet Vloženo 12. Duben 2015 Tak mě napadlo, že by bylo fajn mít dálkové stahování oken, lze toto nějak nakódovat? Nikdy jsem se na to nedíval, mám Style a když jsem si na to vzpomněl, tak bych to u takové verze čekal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 12. Duben 2015 Sdílet Vloženo 12. Duben 2015 Na to by musely být dojezdy oken. Takže ne, dálkovým ovládáním okna nestáhneš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 12. Duben 2015 Sdílet Vloženo 12. Duben 2015 Taky bych rad zavirani oken pres DO, rekl bych ze nemusi byt dojezd staci dat kazdemu oknu cca 10 vterin dlouhy signal pro zavreni okna a melo by to jit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oneb1t Vloženo 20. Duben 2015 Sdílet Vloženo 20. Duben 2015 podle me nejde muselo by se to resit nejakym externim modulem ale pak ty motory dostavaj nakladacku kdyz se snazis zavrit zavreny okno protoze to nema mereni odberu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HERMINA1982 Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 Zdravim nevite náhodou koduje někde okoli ostrava karvina . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deathskull Vloženo 12. Květen 2015 Sdílet Vloženo 12. Květen 2015 nebo okoli Pardubic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cendoslav Vloženo 13. Květen 2015 Sdílet Vloženo 13. Květen 2015 Mám prosbu je možné najít postup/manual pro kódování? Např. na aktivaci HHC, deaktivace AM pásma, deaktivace Start/Stop, atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub3211 Vloženo 14. Květen 2015 Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 nemyslím že tak jednoducho. ale som začiatočník v škodovke tak netvrdím na 100 percent ale čo uz som spoznal pár chalanov tak to nevyzeralo že to ide len tak stiahnut asi treba len skúšať ale aj to opatrne aby to ešte auto rozchodilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerosabo Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 Mám otázku.Pri výbave Ambition Plus mám obmedovač rychlosti, dá sa na tú páčku dokódovať tempomat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 Já myslím, že těžko, páčka na tempomat je úplně jiná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 Zas tak jiná není, je tam navíc jen tlačítko mode. Kdyby šlo diagnostikou přehodit funkci omezovač vs. tempomat, bylo by to fajn. Nemyslím si, že je tam krom páčky něco jiného navíc, ale bůh ví když to stojí 9tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 Když jsem viděl počet řídících jednotek v OIII, tak bych se ani nedivil, kdyby byla řídící jednotka jiná pro speedlimiter a jiná pro tempomat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerosabo Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 Ja tam iný rozdiel než tú ikonku tachometra s nápisom LIM nevidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 To je ale OIII páčka... FIII páčka má dole tlačítko MODE na přepínání speedlimiteru a tempomatu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 Kdo by me pak na Moravě dokodoval corner , ručky atd? Za poplatek ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alessi Vloženo 27. Květen 2015 Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 (editace) V Brne ti to muzu nakodovat ;-) Editováno: 27. Květen 2015, autor: Alessi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 27. Květen 2015 Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 můžu ve Frýdku, jezdím tam docela často 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deathskull Vloženo 28. Květen 2015 Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 nekdo kolem pardubic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeněk Pelikan Vloženo 28. Květen 2015 Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 Někdo na Vysočině kdo by dokodoval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.