los pakos Vloženo 23. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2015 Takže mi v podstatě stačí čínský klon se správnou verzi SW? Chápu to dobře? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubikSK Vloženo 23. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2015 (editace) Čínsky klon je tuším max 12.12.3? V podstate je možné dosť vecí urobiť aj s ním, ale podpora je obmedzená, teda treba bity editovať priamo v long code..... Orig. je asi v14, sú tam popisky a často stačí vedieť čítať a vybrať správnu voľbu. Originálny kábel funguje vždy s aktuálnou, aj beta verziou, v prípade potreby si updatuje FW kábla na novšiu verziu. Čiže ideálne kúpiť orig. kábel za 300€ a dodatočne aktivovať výbavu v cenníkovej cene min 330€..... Editováno: 23. Červenec 2015, autor: lubikSK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 23. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2015 Ok díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
number524 Vloženo 26. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 Tímto bych chtěl znova poděkovat Ferda 25 za nakódování funkcí. Skvělý přístup k mým potížím s následným vyřešením. Muhu vám všem výlet do Strakonic jen doporučit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deathskull Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 nekdo z okoli Pardubic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camarena Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 Ahoj, da sa nakodovat rozpoznavanie unavy vodica? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 Zatím existuje jen tato cesta: http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/hudba-a-komunikace/asistent-rozpoznani-unavy-5e0054801x/0/1/24/43/1001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 Ahoj, da sa nakodovat rozpoznavanie unavy vodica? nechci ti kazit iluze, ale je to k ničemu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 Stejně jako půlka věcí v autě je k ničemu...za ty peníze bych to nekoupil, pokud by to šlo dokodovat je to něco jiného, to člověk může aspoň machrovat před kamarádem, který má Hjondé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 Já se pokoušel nasimulovat únavu, sjížděl jsem jakoby do příkopy pak cukl volantem. Bylo to na dálnici v cca 120kmh a nic :-( Už to někomu ukázalo tu kávičku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 Mně. Teda v me OIII a to několikrát. Ale souhlasim, je to jen softwarova hracicka berouci v potaz spise dobu jizdy nez cokoliv jiného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blahyk Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 No mě to také překvapilo, ani jsem nevěděl, že to v nějakém z těch paketů je. Objevila se výzva ke kávičce (s mojí v podstatě neustálou spotřebou kávy celkem zbytečná), po cca 3 hodinách jízdy ustálenou rychlostí po dálnicích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bloodyduck Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 Velké díky uživateli Ferda25 ze Strakonic za dokodování mnoha funkcí na F3 Combi. A mohu jedině doporučit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 (editace) Pochlub se co vse mas noveho? Btw. Nevi jekdo jestli se da u FIII "zapnout" i druha zadni mlhovka? Editováno: 29. Červenec 2015, autor: Reeshanek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bloodyduck Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 Mám rozjezd do kopce, protočení ručíček při startu, zobrazení kolik litrů mám dotankovat do plné nádrže, sportovní nastavení posilovače (tužší), nové logo autorádia ( Škoda RS ) a stopky v MaxiDotu. Pak ještě možnost ESP přepnout na režim sport. Teď už jen folie na skla a střechu, větší kola a možná chip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 To sportovní nastavení posilovače je společně s režimem ESP sport? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bloodyduck Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 Neee, posilovač je na pořád a je to podle mě lepší. Mám při řízení větší jistotu. Ještě jsem se všiml, že při režimu sport, se vypne přední radar. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 To jsem už řešil při vypnutí ASR. Dělá to všem, takže je to asi chtěné. Nastavení posilovače by mohli udělat i v servisu, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 Zkus a uvidíš, že to nedají... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 Ferdo nevíš jestli jde nakodovat, aby svítili obě zadní mlhovky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubikSK Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 (editace) Najskôr si pozri či je vôbec na pravej strane žiarovka a káble pre hmlovku.... Ale vďaka za info, toto ma nenapadlo že svieti len jedna..... Ešte som to neskúšal a normálne by musela byť po3,14či hmla aby to človek v spätných zrkadlách vôbec videl.... Editováno: 29. Červenec 2015, autor: lubikSK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 Na FIII je mlhovka integrovaná do spodní části Cčka - to znamená, že potkávací světlo se dole více rozzáří. Je to stejné jako s brzdou, takže předpokládám, že to bude na obou stranách stejné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubikSK Vloženo 29. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2015 Pokiaľ to je len cez PWM, nebude to problém, pokiaľ by to bolo riešené "tradične" dvojvláknom, mohol by to byť tvrdší oriešok..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mp390 Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 Třeba by pak šlo nakódovat i brzdy přes mlhovky, jako to jde na OIII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 Neee, posilovač je na pořád a je to podle mě lepší. Mám při řízení větší jistotu. Ještě jsem se všiml, že při režimu sport, se vypne přední radar. Takže proměna tuhosti řízení v závislosti na rychlosti je u fábie asi scifi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.