los pakos Vloženo 30. Červenec 2015 Vloženo 30. Červenec 2015 martikk: Fabia má proměnlivou tuhost řízení v závislosti na rychlosti vozidla. Citovat
martikk Vloženo 30. Červenec 2015 Vloženo 30. Červenec 2015 martikk: Fabia má proměnlivou tuhost řízení v závislosti na rychlosti vozidla. Ha, to jsem nevěděl. Když jsem se byl projet, tak mi to nepřišlo.... Citovat
lubikSK Vloženo 30. Červenec 2015 Vloženo 30. Červenec 2015 A o to ide , je to prirodzené, posilňuje najviac tam, kde to najviac treba, teda pri nízkych rýchlostiach najviac, celkovo je tam potom pocit ľahkosti, hoci pri vysokých rýchlostiach sa už prakticky posilňovací účinok blíži nule. Má viacero možných charakteristík, ktoré sa kódujú podľa motorizácie, teda v podstate podľa hmotnosti motora, nemal by byť problém nakódovať 1.0MPI, ale stále to nebude také tuhé, ako u aziatov...... U SX4 som bol dlho vtom, že vôbec nie je (až kým som pri problémoch s rozvodom nešiel so zdochnutým motorom), ale prehnaný účinok pri vyšších rýchlostiach dovolí urobiť aj vyslovene sprostý manéver (môže byť problém napr pri náhlom precitnutí z mikrospánku). Citovat
jio1 Vloženo 1. Srpen 2015 Vloženo 1. Srpen 2015 Tiez by som niekoho zo SVK, ideal stredne slovensko alebo morava....? Citovat
juraj07 Vloženo 2. Srpen 2015 Vloženo 2. Srpen 2015 Sak ten jak sa vola,taxikar co organizuje rie zrazy octavia clubu v piestanoch...na meno si fakt nespomeniem :/ Citovat
Looky8 Vloženo 2. Srpen 2015 Vloženo 2. Srpen 2015 Človeka mám, už len cestu ako nakodovat aby nehlásilo poruchu špz osvetlenia, vie mi niekto poradiť? Citovat
lubikSK Vloženo 2. Srpen 2015 Vloženo 2. Srpen 2015 (editace) Už sa to tu riešilo: http://forum.skodahome.cz/topic/130256-kódování-funkcí-na-fabii-iii-vcds/?p=2066882 a nie len tu . Na čo pcháte LED na TEČ? Vypadá to cool, alebo jednoducho preto že tam môžu byť? Limetka zatiaľ +corner +staging +dotankovať +laptimer +HHC Editováno: 2. Srpen 2015, autor: lubikSK Citovat
PyroSVK Vloženo 2. Srpen 2015 Vloženo 2. Srpen 2015 Tiež by ma na SVK zaujímal človek ... skús iwhyho Citovat
wirer Vloženo 2. Srpen 2015 Vloženo 2. Srpen 2015 F3 som neskusal, F2 nie je problem. Mam klasiku VCDS 12.12. Presov -- Z mobilu Citovat
lubikSK Vloženo 2. Srpen 2015 Vloženo 2. Srpen 2015 Tak ja som teda skúšal (dá sa toho dosť) , FII je niečo úplne iné ako FIII, ale neviem či by som si číňanom trúfol na cudzie auto. V 12.12 nemáš na väčšinu vecí potrebné súbory a kódovanie musíš prepisovať ručne........ Citovat
lubikSK Vloženo 2. Srpen 2015 Vloženo 2. Srpen 2015 Chlapci a neviete niekto poradit aj ako vypnut signalizaciu nezapnutych pasov?pripadne je mozno aby ju signalizovala pristrojova doska ale aby to nepipalo?diky tu som Ti radil: ja by som sa pozrel na panel prístrojov 17, byte 0, a bit 2 z 1 na 0, pričom bity 3 a 4 by mali byť taktiež v 0, môj typ, prípadné skúšky na vlastné riziko . Inak ten lap timer z videa je v byte1 bit 3 z 0 do 1, vyskúšané. lap_timer.jpg Dnes som sa trochu zabával, tak som to overil, môžem potvrdiť, že (panel prístrojov 17, byte 0, bit 2 z 1 na 0) funguje, nie však podľa Tvojich predstáv, síce nepípa, ale ani nesvieti kontrolka Citovat
lubikSK Vloženo 3. Srpen 2015 Vloženo 3. Srpen 2015 Veľká vďaka pre ferda25 a jeho vzdialené kódovanie, je to borec , od včera + ESC Sport a off, som prekvapený čo všetko si FIII nechá "líbit"... 1 Citovat
ferda25 Vloženo 3. Srpen 2015 Vloženo 3. Srpen 2015 Ještě lze nakódovat i možnost: ESC ON, ASR OFF a ESC OFF Citovat
camarena Vloženo 3. Srpen 2015 Vloženo 3. Srpen 2015 Asi je to blbost, ale hlasove ovladanie Bolera sa neda nakodovat, ze? Citovat
Miroslav Lilko Vloženo 3. Srpen 2015 Vloženo 3. Srpen 2015 Ahojte , cez VCDS sa da zmenit zvuk, resp hlasitost indikacie smeroviek ? Dakujem Citovat
Lasse Vloženo 5. Srpen 2015 Vloženo 5. Srpen 2015 Našel by se tu někdo na kodování z Kladenska? Citovat
ehjohnyk Vloženo 10. Srpen 2015 Vloženo 10. Srpen 2015 Ak by niekto chcel dokodovat nieco na FAB III..... piste spravu 1 Citovat
los pakos Vloženo 14. Srpen 2015 Vloženo 14. Srpen 2015 Dokódován corner a HHC, velké dík patří uživateli h2o. Citovat
Maverick Vloženo 15. Srpen 2015 Vloženo 15. Srpen 2015 Chlapi, nemuzete nekdo poskytnou postup krok po kroku, jak u FIII nakodovad LED osvetleni RZ? Je mi jasny, ze to je vase know-how, ale z okoli Prahy se mi nikdo nehlasi a bez blbuvzdorneho navodu to neni zadny autorizovany servis schopen udelat - neuveritelny, ale bohuzel realita. Klidne pres SZ, at to tu neni verejne vyveseny. Diky! Citovat
h2o Vloženo 15. Srpen 2015 Vloženo 15. Srpen 2015 (editace) Diody do spz jsou tu popsane. Postup je podobny jak u corneru jen musis najit tu spravnou polozku. Editováno: 15. Srpen 2015, autor: h2o Citovat
bicista Vloženo 15. Srpen 2015 Vloženo 15. Srpen 2015 Asi je to blbost, ale hlasove ovladanie Bolera sa neda nakodovat, ze? Pry to lze. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.